כולם להיכנס זה חשוב!!! מחר (יום שני) בתשע בערב כולם להיות בצ'אט (זה ממ שחשוב)!!! אל תשכחו!!!
מ מ י ק י4 New member 21/11/04 #1 כולם להיכנס זה חשוב!!! מחר (יום שני) בתשע בערב כולם להיות בצ'אט (זה ממ שחשוב)!!! אל תשכחו!!!
ד דנדושית16 New member 21/11/04 #2 לאאא לא ממש לא..חחח מחר אני כמעט לא אהיה פההה..אסיפת הורים! חח.. וגם ככה יש לי מבחן ביום שלישי!! אז בבקשה ..לאאא
לאאא לא ממש לא..חחח מחר אני כמעט לא אהיה פההה..אסיפת הורים! חח.. וגם ככה יש לי מבחן ביום שלישי!! אז בבקשה ..לאאא
מ מ י ק י4 New member 21/11/04 #3 לדנדושית קודם כל תיכנסי לצ'אט עכשיו אם את יכולה... ממש מצחיק פה, וב- תנסי להגיע ... אנחנו מתחננים משהו ממש מצחיק!!!
לדנדושית קודם כל תיכנסי לצ'אט עכשיו אם את יכולה... ממש מצחיק פה, וב- תנסי להגיע ... אנחנו מתחננים משהו ממש מצחיק!!!
מ מ י ק י4 New member 21/11/04 #4 אנשים תיכנסו זה חשוב!!! מקודם כתבתי לכולם להיכנס ביום שני בשעה תשע, אבל בגלל שמלא ילדים אמרו לי שהם לא יכולים, זה נדחה ליום שלישי בשעה תשע...
אנשים תיכנסו זה חשוב!!! מקודם כתבתי לכולם להיכנס ביום שני בשעה תשע, אבל בגלל שמלא ילדים אמרו לי שהם לא יכולים, זה נדחה ליום שלישי בשעה תשע...