כולם להיכנסס..(=

dollzy

New member
חעחעחעחחעחעחחעחעחחעחעחחע!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. אוקי חן קרעת אותי מצחוק כרגע!@

Rioter

New member
אגב מעליות, נזכרתי במשהו מצחיק. ../images/Emo6.gif

הייתי במפגש פורום (של גיימר, אתר אחר), וכולם חיכו לי בגג. כשנכנסתי לעזריאלי, ראיתי עוד חברה שהגיעה למפגש, והיא באה מנתניה. אז שתינו רצינו לעלות לגג, ונכנסו למעלית. נתקענו שם לרבע שעה, ורק שתינו היינו במעלית. ראינו זוג יושב בחניון (למטה) ומתמזמז, והיא רצתה לצלם אותם עם המצלמה שלה. זה היה כלכך מצחיק.
(מה, נו, מעלית שקופה ^^)

dollzy

New member
חעחעחעחעחעחעחעח! ../images/Emo6.gif

בנחלט סיפור מצחיק..

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo72.gif משהו שמפחיד אותי..

מוות, מחלות, תאונות בית חולים וכאלה..

Super Chuly

New member
מה לא מפחיד אותי?

טיסות גבהים הקאה חושך (לעיתים רחוקות) עכבישים נחשים שאר זוחלים מגעילים וכמובן- הפחד הגדול מכולם- הפחד מהמוות ליהי :)

R o n 2 5 6

New member
אני מזדהה אתך בעניין הפחד מהמוות

תהית לעצמך אי פעם למה נבראת אם המצב הסופי שלך יהיה בקבר? זה דבר שכל הזמן אני חושב עליו...

Super Chuly

New member
שאלה מצויינת

יש המון תרבויות שמתייחסות בהמון אופנים שונים לנושא המוות. תרבויות מסויימות טוענות שהחיים הם בעצם רק שלב, מסדרון אל המוות. בקבלה, לדוגמא, נהוג להאמין כי רק הגוף מת, כי הוא למעשה משמש רק כלי קיבול לנשמה, שאיננה מתה לעולם, אלא מחליפה גופים, "כלים" עד שהיא מגשימה את ייעודה. ליהי :)

Rioter

New member
לא נדע לכולם,

עד שזה יגיע... ואז, יהיה מאוחר מדי.

chen010189

New member
עכבישים וטיסות לא רק אני?

ואני חשבתי שרק אני מפחדת מטיסות ועכבישים..... חחחחחחחחחח פעם אמא שלי הזעיקה את אבא שלי מהעבודה כדי שיהרוג סממית
רק שתביני את רמת הפחד שלה!

Super Chuly

New member
חחחחח קרה לי

סממיות אוהבות את החדר שלי, יימח שמן! את מוזמנת לשאול את השכנים איזה צעקות "אאאאאבבבבבאאאאא" או "ליאוווורררר" (אח שלי) אני משחררת כדי שיבואו להרוג אותן... ליהי :)

chen010189

New member
חחחחחחחחח אליי לחדר........

נכנס משהו שהוא ספק ציפור ספק פרפר! ספק שניהם מחוברים יחד! זה היה מפחיד כאילו לקחו פרפר, ושמו אותו במכונת הגדלה. ואז שהוצאנו אותו בכלל
חחחחחחחחח בואי תשאלי את השכנים שלי מה קורא כשיש מולי עכביש או יותר נכון מה קרה שקמתי בבוקר וראיתי על הכרית שלי אוירון(החרק המעופף הזה) מת. אני בטוחה שאני עוקפת אותך בזה

Super Chuly

New member
היית מתה!

אצלי כל בוקר יש ציפור מפגרת אחת שמנקרת את החלון... ליהי :)

chen010189

New member
מה יש לציפורים ממך ומביקי?

רק אל תגידי לי שהן גם נוחרות לך על החלון

chen010189

New member
אה ונכנסה לי ציפור למטבח......

אני גרה בקומה 10 והן אוהבות להיות שם שמנו רשת מיוחדת במרפסת אבל למטבח כבר אחת נכנסה
ואמא שלי רצה אליה עם הנעל חחחחחח אוי זה היה מחזה קורע אמא שלי ישנה והערתי אותה, את רואה אותה, כולה חיוורת רצה עם כפכף "קישטה!!!! עופי מפה!!!! ציפור מטופשת!!!!" לאמא שלי יש מצבים שאני בספק אם בטעות זו לא אני האמא כאן והיא הבת הקטנה

Rioter

New member
"עופי מפה"? ../images/Emo6.gif זה משעשע.

(ציפור, עופי, חהחה.) יש לי עציץ כזה על החלון, ופעם הייתה לי כאן יונה שבנתה קן והטילה ביצים. זה היה כזה יפה.

KiShKooSh

New member
אמא שלי אמרה שלה הייתה ליד החלון

אתמול ציפור שנחרה ועוד אחת צרודה

למעלה