כולם להיכנסס..(=

רחמוס

New member
כולם להיכנסס..(=

תכתבו פה את הפחדים הכי גדוולים שלכם..
הפחד שלי הוא מנחשיםם.. כי הם כאלה זוחליםם.. ויש כאלה שיכולים להרוג אותך!! אימאל'ה!!!

KiShKooSh

New member
נחשים זה ../images/Emo99.gif

הפחד שלי? להשאר לבד... אני מאבדת הרבה אנשים שקרובים אלי, כל החיים שלי ותמיד היו לי פחדים שאני אשאר לבד...

DoRiNuS sMiNiA

New member
מחטים!

זה עושה לי צמרמורת! אני יותר גרועה מאדם מהפחד שלי ממחטים אני עד היום בוכה וצורחת בבדיקות דם וזריקות (פאקינג כיתה ז' זריקה!
) אני יכולה להגיב תגובות לא נורמליות כשצריכים להכניס לי מחט לגוף זה מפחיד אותי יותר מהפחד למות!

KiShKooSh

New member
באמת? זה כזה מפחיד אותך?

טוב אולי אני באמת מוזרה, אני אוהבת נחשים ואני לא מפחדת ממחטים.

DoRiNuS sMiNiA

New member
ויש עוד כמה דברים...

מטוסים (בלי שום קשר לאיה!
) ומעליות (שמעתי סיופרים מחרידים על מעליות)

chen010189

New member
פעם נתקעתי במעלית לרבע שעה../images/Emo122.gif

ליוויתי את חברה שלי הבייתה ואני גרה בקומה 10 ירדנו במעלית ופתאום היה רעש חזק, המעלית נתקעה עכשיו הכי מפחיד היא לא נתקעה בקומה מסוימת אלא בין קומה 9 ל8! אז ההורים שלי ושכנה אחת ניסו עם איזה מפתח חירום לפתוח אותה.... ואז הם ראו שהיא בכלל תלויה בין קומה אחת לשנייה אז הם סגרו ולחצו כמה פעמים על הכפתור עד שהיא חזרה לעצמה וירדה כרגיל.... חברה שלי נקרעה מצחוק ולא ידעה אם לצחוק או לבכות צרחה שעה "יש לי פיפי!
אמא!
יש לי פיפי!
" ואני התחלתי לצרוח כמו מטורפת

chen010189

New member
שריפות,טיסות,שייט,מוניות

וכן, פעם רצו לקחת אותי לפסיכולוג בגלל זה יש לי פוביה נוראית מכל אלה טיסות, מאז אסון המסוקים, ההורים שלי טסים בלעדיי.... אני פשוט לא מסוגלת לעלות על מטוס. בכלל, הסצינה ההיא עם המסוק שאיה הייתה בו, שהראו מתרסק בים, רק חיזקה לי את הפחד. אני ישבתי מול המסך והתחלתי לרעוד שייט, מאז הטיטאניק והמקרה שקרה לפני יומיים עם הניצולים עוד יותר הפחיד אותי אני פשוט "איימתי" שאני לא אשוט בחיים. שריפות, מאז השריפה ביערות הכרמל גרתי קרוב, כל יום שלא כיבו אותה אני יותר ויותר פחדתי כמעט ביקשו מאיתנו לעזוב את הבתים לכמה ימים בגלל שהשריפה כמעט התקרבה ובגלל זה השריפה שהייתה בבית ספר שלי לפני כמה ימים גרמה לי לרעידות איומות בגוף, הלב שלי דפק חזק, לא הצלחתי לדבר במשך שעתיים. סוג של טראומה
מוניות אני לא מסוגלת לשמוע שיש תאונת דרכים יש לי כבר סיוטים מזה אני משתדלת לא לנסוע במוניות, אם אפשר אני מוותרת גם על אוטובוסים. יישמע לכם אדיוטי מצדי או לא, אבל ככה זה. אה כן, ואם עכביש יימצא בקרבתי אני פשוט אמליץ לכם על אטמי אזניים.... ולשים בקרבתי רופא גרון

chen010189

New member
עכשיו ככה תלך התגובה של ביקי.....

"למה? החלום שלי זה לעשות באנג'י ממטוס ובקרוב פאוזינג עם אש
חוץ מזה להתנגש באוטו זה מה-זה מגניב! בלונה פארק תמיד שיחקתי במכוניות מתנגשות. והטיטאניק? אה, הספינות פעם לא נבנו משהו.... חוץ מזה החלום שלי זה לדעת איך נראים המים מלמטה"

Rioter

New member
XD קרועה.

אבל אני באמת מצטרפת לכל הפחדים שלך :X

KiShKooSh

New member
הבעיה שאת צודקת../images/Emo6.gif

אני באמת רוצה לעשות פאוזינג ממטוס ובקרוב פאוזינג עם אש
תאונות דרכים, בזה לא להגזים גם אני פוחדת מזה מאוד כבר הייתי על ספינה, ואני יודעת איך המים נראים מלמטה כי צללתי עם דולפינים(והאישה ההיא התחתנה עם סנדי
)

בית חולים ומחלות../images/Emo12.gif

אני שומעת דלקת נהית לי צמרמורת, בעיה בכבד בטחול או כל דבר גם עושות לי מזה צמרמורות. במיוחד משהו שקשור אלי.. אתם לא יודעים איזה טרור עשיתי שהייתי צריכה ללכת לבדיקת דם

chen010189

New member
אני רואה אתכם בכיתה של ביקי.......

היא עושה פאוזינג אבל עם אש וכולם בוהים בה ובפרצוף "אוף, מתי הולכים הבייתה" אני אומרת לכם אפילו דורין בפעם הראשונה בחייה בניסן תרצה לעוף הבייתה אני בגפרור לא נוגעת וביקי כבר עושה פאוזינג

shminia com

New member
במילה אחת:

גבהים. טוב,נו בעיקר.. כי אני שונאת לעלות במעליות פשוט שונאת.. מרוב פחד זה עושה לי בחילה ואני מרגישה שאני רוצה להקיא.. שלא לדבר על זה פעם נתקעתי איזה רבע שעה מול המדרגות הנעות בעזריאלי (שהן נורא גבוהות יחסית לקניון שלנו) בגלל שהסתכלתי למטה ופחדתי לרדת עד שקרן (אחותי) לא עלתה חזרה ולקחה אותי משם לא ירדתי.. נשבעת לכם התחלתי לבכות.. ואמרתי להם שאני לא רוצה לרדת ! ושאני רוצה מדרגות רגילות. אבל מאז הטיול השנתי כשטיפסנו על הר הארבל אני כל פעם מזכירה לעצמי שעברתי את זה ושאני מסוגלת.. אבל אני ממשיכה בשיעור ספורט לא להצליח אפילו שנייה לעשות את התליית און (כמו היום למשל...) אבל זה בסדר כי יש עוד כמה בנות כמוני.. אני ממש מפחדת מגבהים אפילו מהגובה הכי קטן.. נאי מוזרה..

chen010189

New member
לזה את קוראת מילה אחת?

אוקיי, אני צופה לך הצלחה בבגרות במתמטיקה

למעלה