כולם להיכנסס עכשיו!

כולם להיכנסס עכשיו!

אני שנייה נכנסת לפורום ואני קולטת כל ילדה רושמת עוזבת עוזבת.... אם אחת עוזבת אז צריך לעודד אותה להישאר...אבל לא במקום זה מעיודדים אותה ללכת תגידוו לי מה עובר עליכם! אם אתם כוכלך אוהבים תקומנה לכו אליה אם גם שמתם לב אסור לפרסם קומונות ככה רעות אמרה!!ובכל זאת אתן לא שמים על זה!!אז דיי כברר!!! מעכשיו אני רוצה לראות פורום מסודר... שאפחדד לא ירצה לעזוב!! פורום בלי קללות... ובלי פתיחת שרשור על כל שטות!!
שפשוט תהיה אוירה טובה בפורום!!
אז כל מי שמסכים איתי שיעשה

זה לא יעזור מה לא ברור?!

כמה הודעות כאלו כבר נפתחו?! הפורום נראה כמו שוק!!! כל אחת תחליט מה שהיא רוצה..יש ת'קומונה ומי שרוצה שתבוא שם יהיה סדר וכיף..

I LOVE OSHRI

New member
בנותתתת דיייייייי!!!!

בנות דיי מעכשיו לא פותחים שירשורים סתם!! רק כשיש משו חשוב!! דיי כבר!! ומה אתן מיתנפלות על ילדה שהיא חדשה?! תרגיעוו כצתת!! מה זה פורום צעקות?! מעכשיו מי שקוראת את ההודעה הזאת שומעת לקללים של המנהלים!! אוקיי!!!!!

כי זה לא יעזור

כל שנייה יש ת'זאת שתפתח הודעה חדשה..זה לא עוזר וגם המנהלות לא נמצאות כדי לשרשר את ההודעות ורק בלאגן הפורום הופך להיות=\ אי אפשר להמשיך ככה.. אז בינתיים יש גם ת'קומונה של הפורום.. ששם אני ועוד כמה בנות מנהלות ונדאג לסדר..את גם תוכלי להצטרף לניהול שם אם בא לך.. הנה הכתובת: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18032

סי12

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף ......

סוף סוף מישהי אומרת משהו הגיוני ככה צריך להיות תעדדו בנות לא לעזוב ואל תפתחו על כל דבר קטן שירשור.....ואז הפורום יהיה כיפי יותר ומסודר ואף אחת לא תרצה לעזוב....

=[=[=[

מורררררר זה לא עוזר את לא מבינה?! כולם פותחים פה שירשורים! אי אפשר ככה אני פה עים חברה שלי עוד שניה אני בוכה להההההה!

דיייי כבר אם הקומנה שלךךך!!!!

יואוואוווו הרגת אותייייייייייייי!!נמאסס לייי כבר!!מה אני אומרת בשיחרשור לא לפרסם קומונות ואת את שמה עליי בכלל יאלה לכי לקומנה שלךךך ועל תחזרייי שיגעת אותיי כבררררררררררררר!!!

דיייייי עםם הקומונהה הזונההה שלךךךך

דחפיייייי אותההה עמוקק עמוקק לתוךךךךךךךך התחתתתתתתתתתת!!!!! כמהה פעמיםם כנסוו לפהה כנסו לפהה! לאאאאא רוצותת אתת לא מבינהההה לאאאאאאאאאאאא רוצותתתתת! עופיי לפורוםם אחרר לאא לפהה.! אםם אניי לא טועהה אמרתת שאתת הולכתת לאא?!?! וכןן אני מעייפהה אותך וממש לא מעניין אותיי מה אתת ובנותת אחרותת יגידוו עלל זהה אניי אומרתת כלל מה שאני חושבתת מבינהה אותי?! יאלהה סעיי ליםם ותחפשיי אותיי בבריכהה בייייייייייייי

נכון דיי כבר מורוש מסכימה איתך!

מה את לא מבינה נימאסת !! את רוצה ללכת תילכי לא צריכים אותך פה !

מור !! את לא הולכת לשום מקום...ברור

את לא צריכה לעזוב ביגלל ילדות מיסכנות ואף אחת אחרתת לא צריכה לעזובבבבב

מור צודקת ב385784758%

אבלל לאא למהה שמישהיי תקחח אתת זה לתשומתת ליבה?!? כיי לאפ'חדד לאא אכפתת!! וליי כןן אכפתת מהפורום ולמורר אפכתת מהפורום ולעודד בנותת כיי אם לא היה לנוו אכפתת לא היינו פותחות את ההודעות האלוו והפוורום היה כמוו שהואא. מלוכלךך ומזעזעעעעעעעעע!! מיי שאכפתת להה מהפורום שתעשה ככה
ואני כבר אאדאג לעשותת משוו אז מעכשיוו אני מסמנתת

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תפסיקו כבר עם הקומונה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!דייי

למעלה