כולם להגיע! כולם לחתום!

טל ניב

New member
כולם להגיע! כולם לחתום!

שמעו אין מספיק חתימות צריך להעביר את זה לכולם!! כולם גם להגיע להפגנה עצמה לא לשכוח! יום שישי 19.1 זה קורה! כולם לבוא יש מאבק נגד הסקייטבורד בישראל בכלל לא רק בכיכר ברמת השרון זאת הזדמנות לתת מלחמה חזרה!! כולם לבוא! יום שישי מ11 עד ארבע יש גם הופעות בחינם http://www.skateboarding.co.il/kikar.asp

omerz1

New member
"מאבק נגד הסקייטבורד"?

זה אמור ליהיות בעד הסקייטבורד חח

hazil sk8er

New member
הבנת הנקרא יא חכם

יש מאבק נגד הסקטבורד בישראל כאילו שהעירייה רוצה לסגור את הכיכר אז אנחנו משיבים מלחמה וזאתי המטרה של ההפגנה

kbncba

New member
חחח

ספר לי על זה אתמול היה מכות בשער העיר חח עקרבים לפנים חיים הרשע עם אזיקים

bruchi

New member
בוא תשמע יש עניין קצת יותר חשוב

על הפרק...ממה ששמעתי בחדשות מתכוונים בקרוב לחוקק חוק שמחייב לחבוש קסדה על הראש בעת החלקה על אופניים רולרבליידס וסקייטבורד מה שעלול להרוס את כל הסצינה של הסקייטבורד בארץ לגמרי...אז נצטרך הרבה כוח כדי להפיל חוק כזה אתם קולטים מזה?! אתם לא לובשים קסדה מחרימים לכם תסקייט ואתם יכולים לאסוף אותו מהתחנת משטרה רק בליווי הורים man that's sucks !!! בנתיים החוק הספיק לעבור בקריאה ראשונה בכנסת זה לדעתי הדבר הכי מלחיץ ששמעתי עליו בנתיים...

lior sk8r

New member
אין לך מה להלחץ

בוא נגיד שזה חוק מטומטם וצריך להרוג את מי שהציע אותו אבל זה בדיוק כמו החוק שאסור לעשן במקומות ציבוריים מישהו שם זיין על זה?מישהו אוכף את זה? אני מתערב שגם את זה לא יאכפו

P Rod

New member
בתכלס זה בושה לשוטרים אם יאכפו אותו

יעני פורצים לך לבית שמים עליך זין גונבים לך תאוטו שמים עליך זין שודדים אותך שמים עליך זין נוסע בלי קסדה???? ווהוווו וווהווווווווווווווווווו מפקד מחלק דרום מתייצב בגולדה כדי להחרים לך תסקייט באופן אישי בית זונות כל מה שהולך במדינה הזאת באמאשלי

P Rod

New member
ובכוונה אמרתי מפקד מחלק דרום

ולא מרכז הוא עסוק בלתת דוחות חניה

lior sk8r

New member
תכלס

מתעסקים בשטויות האלו משקיעים כוח אדם על אנשים שנוסעים על סקייט בלי קסדה בזמן שבכל הארץ יש פריצות גנבות וכל הזבל הזה מדינה בלי ראש

omerz1

New member
ואם אני 18 או מעל ?

מה אני צריך להביא תהורים ? חחח

master pedo 666

New member
אני רוצה לראות פקח מתנדב מסריח

בא לתת לי דו''ח על זה שאני בלי קסדה לא מספיק בפארק הרקוב שלנו צריך לסוע עם קסדה עכשיו גם ברחוב??? אני חוזר לימי סטריט מאפיה מרביץ לכולם שוטרים פקחים קב''טים על הזין כולם! אה ודרך אגב למי שרוצה לסוע על גרדן אז אפשר חופשי לא מעיפים.. אחרי חצי שנה שלא נסעו שם הייתי שם לפני כמה ימים וקב''ט לקח סיבוב על הסקט וביקש ממני לסוע על הרייל אבל אני כולי מסכן ויש לי מניסקוס רעוע אז אמרתי שלא ;)

ProP E

New member
חחחחחחח

החוקים הדפוקים האלה עוברים רק בגלל שהם לא סקייטרים בנני זונות מסריחים פשוט צריכים לעשות בלאגן ללכת לחדשות או משו משו שיקפיץ ת'ארץ ואז הם לא יעשו את זה כי הם זונות דוסים מזדיינים צריכים להשמיד אותם כל הדוסים השמנים האלה והערבים המסריחים שיושבים בכנסת

למעלה