כולם להגיד~~~~~~

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחח

ולנטינצ'יק..... זה משפט קיטשי חבל על הזמן!! חחח עזוב את זה שזה מופיע כמעט בכל חתימה של מישהו :).... אבל בוריס... לא נהרוס לך..=) אני מרגישה נחמדה היום.. "המשפט הראשון פשוט גאוניייייייייי!!!!!! ועד כמה שהוא נכוןןן!!!!!! קבל צל"ש!!!!!!!!!!!" וח"ח גם ממני!!

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחח אולי קיטשי חבל"ז ../images/Emo140.gif

אבל היום שמעתי אותו בפעם הראשונה :) וממש אהבתי אותו

bariska

New member
חחח

זה היה לי בחתימה לפני האחרונה שלי...משפט חזק!!:) ואני עושה פנים שהבנתי מה זה ח"ח

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif נו בטח.. אני זוכרת את החתימות.

של כולםםםםם ובמיוחד שלך חחח תעשה פנים..=) חיזוק חיובי גבר!

bariska

New member
הא טוב לדעת

למה היתי בטוח שזה חיבוק חזק..אבל בקטנה:)

eMiFrEaK

New member
חחחחחחח

רוצה חיבוק חזק??? קבללללללל חיבוק חזק!!! חחח
מכל ה-

wasted years

New member
../images/Emo2.gif

את אמרת לי שאת הולכת לישון:((((((( בגללך נרדמץי באמצע "מלתעות 3"... לא אשכח ולא אסלח

wasted years

New member
ו....

ויונתן הוא בנזונה!!! אנושקה! את יודעת שאני אוהב אותך ואעשה הכל כדי לשפר את מצב רוחך המונגולי:)

מתוקה שלי

הכל אהיה בסדר. אי מבטיחה לך. ואם לא, אני מבטיחה להגיע ולהרביץ לו ממש ממש כואב (תחשבי על זה ככה, רובנו מתגייסים עוד מעט- שזה אומר אמ-16. אמ-16 זה כואב...) אוהבת אותך חמודה!!! תהיה חזקה! ותדעי שכל בנאדם שלא אכפת לו מספיק כדי לא לפגוע בך, לא שווה את הכאבים שאת מרגישה.

Elanora

New member
חחחחחח....גראיסיייס מוצ'וס מוצ'וס|נ

תודה לכולכם על העידוד והתמיכה..אתם אחלה!!! ולא סתאם אני מזכירה לכם את זה כל יום..חחח... אני אספר לכם את כל הסיפור הבאמת ארוך הזה, תחשבו שאני פטאתית, הסיפור עלול להרדים אותכם... תודה ויקי אוהבת אותך המון!! וקיריל ואנה ואופיר ועומר..וכל מי ששכחתי....

מותק תספרי...

לא יזיק לי לישון, ישנתי ממש קצת בלילה
עכשיו ברצינות, לפעמים להוציא את זה ולתת לאנשים לראות את זה מנקודת מבט חיצונית, ממש עוזר לראות את זה בפרופורציה הנכונה. בכל מקרה, להחלטתך.

D SHADY

New member
תגובה!!

חח אתם מדברים על אהבה דרך האינטרנט זה נשמע מוזר אבל זה קיים,פעם דיברתי עם מישהי סתם ככה בלי שום כוונה בצ"ט עברנו לאיסי ודיברנו איזה חצי שנה חחח דיברנו כמו ידידים בלי שום כוונות ועוד היתה לי חברה באותו זמן אחרי שנפרדנו התחלנו לדבר כבר ממש שיחות נפש והרגשתי לעזעזל ממש תחושות של אהבה כלפיה ואפילו כמה שזה נשמע מוזר חלמתי עליה ואיך שהיא היתה בחלום היא נראתה ממש דומה במציאות,מזל שלי שהיא היתה ממש נו לא אוהב תמילה כוסית-יפה,ואפילו הינו חברים שנה שלמה ולצערי באמת אהבתי אותה אפילו שהיא היתה ביצ"ית כזאת,עדיף ולא היתי מכיר אותה בכלל חחח כמובן שוירטואלית אי אפשר לאהוב אבל אחרי שזה מגיע למציאות אפשר,אבל זה היה מקרה יחיד והרבה פעמי נפגשתי סתם ככה עם בנות כאילו פגישה עיורת ולעזעזל כולן היו כונפות ומה שיותר מעצבן שהן נדלקות עליך עוד ויש להן תחוצפה להגיד שהיא אוהבת אותך אחרי שהיא רואה אותך לא יותר משעה וזה ממש מוציא אותי מדעתי שאנשים משתמשים במילה אהבה סתם ככה.

למעלה