כולם להגיד~~~~~~

Elanora

New member
חח..לאאאאאא

כי מישו פה אמר שאתה בכיתה יא'. אז ההגיון אמר לי שאתה עולה ליב'..ורציתי לברר את זה...

Angel lips

New member
גם את התאהבת דרך האינטנט?!../images/Emo2.gif

תספרו איך דבר כזה יכול לקרות? הרי זה מסך... לא רואים את הבן אדם והוא יכול להיות צבוע... איך התאהבתן אם אתן לא יצאתן איתו לבלות הרבה ולא הכרתם אותו ביחס לאנשים אחרים ולא ראיתם את ההתנהגות שלו בלייף?!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo9.gif

אפשר ועוד איך.... הוא היה איתי לאורך כל השנה הכי קשה של החיים שלי תמיד היה פה בשביל להקשיב.. והיינו מדברים בטלפון המוווון..נהיינו די תלויים אחד בשני.. ואני לא מדברת על זה שאנחנו פשוט מכירים אחד את השני יותר מדי טוב כבר!! וניפגשנו בסוף =) והיה פשוט חבל על הזמן.... אבל הוא רחוק.. וזה קשה ככה.. אבל אם ממש רוצים... שווה להקריב כמה דברים בשבילו :)

Elanora

New member
אולי את בין היחדים שאי פעם יבינו...

אני שמחה שהצלחתם להגיע שלב אחד לאנטימיות... תחשוב לרגע עד כמה שהטכנולוגיה, גרמה ליחסי אנוש להראות פאתטיים, מי חשב שאפשר לדבר על רגשות, אכזבות, חלומות..עם בן אדם שאף פע לא ראית... זאת טעות כל כך גדולה.... אני אפילו לא יכולה לתאר עד כמה שהרגש הזה חזק....ולמה? אף פעם לא פגשתי אותו...וגם בטח לא נפגש... כמה שניסיתי... אני רוצה לספר כבר למישהו הכל..את כל הסיפור..אבל...

eMiFrEaK

New member
אבל?

אנה.. אחותי ..חחח אם בא לך לדבר אני תמיד פה...(חוץ מהחרישה על שיעורי הנהיגה חח).. 265320743... האיסי שלי.. אני לא נושכת =).... ותמיד אמרו לי שאני יודעת להקשיב..

Elanora

New member
לא ולא ולא...

יותר מלדבר באייסקיו לא היה ביננו כלום.... מילים הן אמצעי כל כל חזק...אני לא יודעת איך להסביר, מילים גורמות לי לצמרמורת..יותר מכל דבר אחר בעולם...

bariska

New member
בתכלס זה נורא

קל...להיאהב דרך הנט אנחנו מכירים תאופי של האדם ופשוט מתאהבים אבל לדעתי זה לא מוביל לשום מקום גם אחרי הפגישה הראשונה ממ סיפור אישי:) גמני הכרתי איזו אחת לפני כמממ שנה ובאמת סיפרנו הכל אחד לשני והיא ידע עליי הרבה מעבר למה שחברים וידידות שלי יודעים עליי אבל זאת לא היתה היתאהבות,אבל למרות שבחיים לא נפגשנו היה לנו קשר ממש חזק..אבל הקשר היתנתק מאז..וזהו:)

wasted years

New member
חחח...

אני נקשר לאנשים בקלות. אני משתדל כמה שפחות להקשר לאנשים וירטואלים. מי יודע, אולי איזה בוכרי שמנמן מחכה לי בצד השני:(

bariska

New member
חחחחח

ואולי איזה גרוזיני ממורמר מחכה לי בצד השני..

bariska

New member
מאמי

אין אדם שראוי לדמעותיך ומי שבאמת ראוי להם לעולם לא יגרום לך לבכות.. אבל תחשבי טוב ויהיה טוב הזמן הוא התרופה הכי טובה..:)

eMiFrEaK

New member
חחחחחח

מילים כדורבנות! יפה שדחפת את כל המשפטים הכי עוזרים בשעות כאלה..

Dynamo1929

New member
יווווו סחתייןןןן בוריססססססס

המשפט הראשון פשוט גאוניייייייייי!!!!!! ועד כמה שהוא נכוןןן!!!!!! קבל צל"ש!!!!!!!!!!!

למעלה