כולם לדעת בובה בהפרעה ++++++++++>>>הובסה בדמקה!! היא אכלה את עצמה במקום לאכול אותי.....:)))
נ נוש20 New member 9/7/04 #1 כולם לדעת בובה בהפרעה ++++++++++>>>הובסה בדמקה!! היא אכלה את עצמה במקום לאכול אותי.....))
מ משועמם6 New member 9/7/04 #2 לא יעבור לך בשתיקה אני אנקום בך איך נירשמים?????? בר נשמה אני יציל את הכבודדדדדדדדדדדד ונוש בר? תגיבו על מה שעשיתי לבר בובה בהפרעה למטה זה כבר שקע תצילו את זהההההההה
לא יעבור לך בשתיקה אני אנקום בך איך נירשמים?????? בר נשמה אני יציל את הכבודדדדדדדדדדדד ונוש בר? תגיבו על מה שעשיתי לבר בובה בהפרעה למטה זה כבר שקע תצילו את זהההההההה
L lotusit New member 9/7/04 #3 אז מה ? גם אלוף עולם אוכל אותי בששבש, אני רצה לספר לכולם? אופס....אני והפה הגדול שלי
ב ב ו ב ה בהפרעה New member 9/7/04 #4 נוש ירעה אני מפסידה בכבוד ויש כבוד חיחיחיחחיחיח חולה עליך נושה משעמם6 ככככככככפפפפפפרררררררררהההההה עעעעעלליייייייךך חיים שלי
נוש ירעה אני מפסידה בכבוד ויש כבוד חיחיחיחחיחיח חולה עליך נושה משעמם6 ככככככככפפפפפפרררררררררהההההה עעעעעלליייייייךך חיים שלי
נ נוש20 New member 10/7/04 #6 סתם מאמי יאללה בואי נעשה עוד משחק ניתן לך להציל את הכבוד שלךך....."ויש כבוד" ניתן לך לנצח אפילו אם את רוצהההההה
סתם מאמי יאללה בואי נעשה עוד משחק ניתן לך להציל את הכבוד שלךך....."ויש כבוד" ניתן לך לנצח אפילו אם את רוצהההההה
נ נוש20 New member 10/7/04 #5 חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מנצחים אותי בדמקה!לא יעזור לך משועמם..חוץ מזה שזה במסנג'ר ואני לא מפרסמת אותו סורי
חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מנצחים אותי בדמקה!לא יעזור לך משועמם..חוץ מזה שזה במסנג'ר ואני לא מפרסמת אותו סורי
מ משועמם6 New member 10/7/04 #7 חחחח חשבתי באתרשל שש בש ודמקה יש אתר שכחתי את שמו שיש שם טורנירים בשש בש ובדמקה וכיוצא