כולם לדעת!

כולם לדעת!

לכל הישנים בפורום הזה, שמי מישהוא פרץ לי לכינוי ושינה אותו ל:´´חרמן אותי אם אתה גבר". אז לא להיתיחס! גרסייס!

סתיו מם

New member
כריסטינה? מה???../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת? כלומר - כל החרמן אותי הזה זה כאילו מישהו שכותב בשמך? לא הבנתי כלום - תסבירי מה קורה...

לסתיו מכריסטי (שרונה)

תיראי. מישהוא מיתחזה לי בפורום הזה (בעצם יש לי כמה מיתחזים), והמיתחזים\ת האלו מקללים את האנשים בפורום, בשמי... : (

לרינטוש!

סתכלי בזמן האחרון אני פשוט שולחת מלא הודעות לפורום הזה, וביגלל זה את רואה את הכינוי שלי מככב פה, ברוב... בלב ענק שרונה!

p r u d e n s

New member
נו ברור...../images/Emo182.gif

הרי את פותחת מיליון שרשורים שלא צריך, אז איך לא תככבי בפורום? תלמדי לשרשר אישה!

רותי חרדית, כנסי שניה

יכולים (הטמבלים) לחשוב שזאת אני, כי מי שזה לא יהיה כתב מכריסטי (שרונה) שזהוא השם שלי...

אהה, נכון... ../images/Emo67.gif

אנחנו מאמינים... מישהו, ככה מרצונו החופשי, מכריז שהוא את. באמת הגיוני...
"מישהו מתחזה לי" "נכון, ילדה. והנה התרופה שלנו..." (מישהו אמר אישפוז כפוי?)

כריסטינה השולטת כנסי שניה

לא הבנתי כלום!!!! אז מי את? "חרמן אותי אים אתה גבר"? או "כריסטינה השולטת"? ולמה קראת לי וולום?

תישמעי, יש מתחזים לכריסטי חברה שלי

בפורום הזה, ואני שואלת אם את מיתחזה, ואם כן אז למה את מקללת חברות בשמה? (מזה ווגאלום?(

ODana

New member
כריסטינה - לא הבנתי כלום../images/Emo7.gif

מי מתחזה אלייך, את יודעת? וחוצמזה - חרמן אותי בכלל לא קלטתי שהוא כאילו מתחזה אלייך. למה את חושבת ככה? לא הבנתי אם זה פראנויה שלך או שזה על באמת?
וחוצמזה - שרשרתי את כל ההודעות שלך, כי הכל באותו נושא ואין סיבה לכל כך הרבה הודעות חדשות. אז פעם הבאה, אם ההודעות באותו נושא, תשרשרי, טוב?! אם לא באותו נושא - תפתחי חופשי הודעות...

למעלה