סליחה, בלי שאלה.
ש שאולין המקורי New member 6/9/06 #2 ../images/Emo67.gif../images/Emo45.gif היית מעלה את תשדיר המכוניות אם כבר מעלים אבל זה גם נחמד http://www.hazit.co.il/Default.aspx?tabid=451
../images/Emo67.gif../images/Emo45.gif היית מעלה את תשדיר המכוניות אם כבר מעלים אבל זה גם נחמד http://www.hazit.co.il/Default.aspx?tabid=451
F Fleddermaus New member 10/9/06 #42 חבל, תדרוש כסף מהטמבל הזה. אף אחד לא יכחיש שאתה עושה עבודה קשה כדי לגייס תומכים ולהראות נאמנות לדארק לורד מרזל, הלא כן?
חבל, תדרוש כסף מהטמבל הזה. אף אחד לא יכחיש שאתה עושה עבודה קשה כדי לגייס תומכים ולהראות נאמנות לדארק לורד מרזל, הלא כן?
ש שרירי86 New member 10/9/06 #43 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif באמת..?? באמת ?????? ספר לי איך אני .
S S u p e r S h e e p New member 7/9/06 #6 נצל"ש.. זיידמן, ../images/Emo163.gif אולי תלמד את המנהלים החביבים פה את שיטת 'חסמת משתמש?! שרפת קלוריה!'? חסרה פה קצת משמעת של הגולשים החצופים פה.
נצל"ש.. זיידמן, ../images/Emo163.gif אולי תלמד את המנהלים החביבים פה את שיטת 'חסמת משתמש?! שרפת קלוריה!'? חסרה פה קצת משמעת של הגולשים החצופים פה.
S Seidman New member 7/9/06 #7 הם עובדים בצורה טובה יותר ממני היתרון שהם בוחרים את מי להכניס כאן לפורום. מצד שני יש יותר מידי כותבים (כותבים? הגזמתי), שלא ברור לי מה תפקידם בשרשרת המזון כאן.
הם עובדים בצורה טובה יותר ממני היתרון שהם בוחרים את מי להכניס כאן לפורום. מצד שני יש יותר מידי כותבים (כותבים? הגזמתי), שלא ברור לי מה תפקידם בשרשרת המזון כאן.
S S u p e r S h e e p New member 7/9/06 #8 תפקידם הפשוט הוא.. ../images/Emo163.gif להצחיק אותי בשעות הפנאי.
S Seidman New member 7/9/06 #9 זה בהחלט מבדר אבל ברגע שחושבים שיש אנשים שכל קיומם מתבסס על סיסמאות, עיוות האמת וקנאות כזו או אחרת, זה כבר לא מצחיק. אבל היי, העיקר שכבר אמרו שאני שמאלן מכחיש שואה.
זה בהחלט מבדר אבל ברגע שחושבים שיש אנשים שכל קיומם מתבסס על סיסמאות, עיוות האמת וקנאות כזו או אחרת, זה כבר לא מצחיק. אבל היי, העיקר שכבר אמרו שאני שמאלן מכחיש שואה.
ש שרירי86 New member 7/9/06 #11 עצם הבקשה עצם הבקשה הסדיסטית לחסום אותו בגלל שהוא רוצה שתשמעי שיר - רק על בקשה כזאת - את זאת שצריכים לחסום אותה .
עצם הבקשה עצם הבקשה הסדיסטית לחסום אותו בגלל שהוא רוצה שתשמעי שיר - רק על בקשה כזאת - את זאת שצריכים לחסום אותה .
G GreatGTM New member 8/9/06 #17 ../images/Emo45.gif תכף יגידו שאם אני מסכים עם השמאל לפעמים שאני שמאלני אבל מילא, הם יגידו את זה בכל מקרה לכל מי שאינו תומך מרזל... מעניין שמכל תומכי החזית שביקרו אצלינו היה רק אדם שקול ונחמד (יחסית) אחד: ערב רב. מעניין מה זה אומר על התנועה...
../images/Emo45.gif תכף יגידו שאם אני מסכים עם השמאל לפעמים שאני שמאלני אבל מילא, הם יגידו את זה בכל מקרה לכל מי שאינו תומך מרזל... מעניין שמכל תומכי החזית שביקרו אצלינו היה רק אדם שקול ונחמד (יחסית) אחד: ערב רב. מעניין מה זה אומר על התנועה...