כולם כנסו כולם כנסו! אתר חמוד!
D dark warrior New member 2/4/05 #4 ../images/Emo24.gifשבת שלום../images/Emo24.gif השבת לא כל כך טובה מה זה אין אף אחד במסנג'ר כולם בטח הלכו לישון ב-22:00 נ.ב- החלמה מהירה
../images/Emo24.gifשבת שלום../images/Emo24.gif השבת לא כל כך טובה מה זה אין אף אחד במסנג'ר כולם בטח הלכו לישון ב-22:00 נ.ב- החלמה מהירה
D dark warrior New member 2/4/05 #5 זה Xת7 w& פקX3'../images/Emo70.gifת../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif
D dark warrior New member 2/4/05 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo130.gif
° ° w a v e ° New member 2/4/05 #11 איזה מאמי של אתר... הרבה ורוד והרבה נצנצים לא עושה לי טוב... אבל מאמי זה מאמי, אין מה להתווכח עם העובדות...
איזה מאמי של אתר... הרבה ורוד והרבה נצנצים לא עושה לי טוב... אבל מאמי זה מאמי, אין מה להתווכח עם העובדות...
C Charmed Or 9 New member 2/4/05 #14 ../images/Emo18.gifהודעה כחולה!../images/Emo112.gif נכנסתי לאתר- אתר מדהים!!! שיוו איזה מהמם! (בקול של פקצה) אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!! NOT!
../images/Emo18.gifהודעה כחולה!../images/Emo112.gif נכנסתי לאתר- אתר מדהים!!! שיוו איזה מהמם! (בקול של פקצה) אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!! NOT!
C Charmed Or 9 New member 2/4/05 #15 הכחול לא עבד../images/Emo10.gif../images/Emo112.gif טוב לונורא..
מ משי לופז פיצגרלד New member 2/4/05 #16 אוקיי בגלל שכולם פה נכנסו לאתר אני אקח סיכון ואכנס גם.. כבר כתוב תוצאות
מ משי לופז פיצגרלד New member 2/4/05 #17 מישהו חייב לעשות משהו ../images/Emo4.gif דורין תמחקי את כול השרשור.. זה בזבוז זמן... מי שהפיצה את זה אני מקווה שאת לא תמיד ככה
מישהו חייב לעשות משהו ../images/Emo4.gif דורין תמחקי את כול השרשור.. זה בזבוז זמן... מי שהפיצה את זה אני מקווה שאת לא תמיד ככה
C Charmed Or 9 New member 2/4/05 #18 לא חשוב.. עכשיו זה../images/Emo112.gif שרשור "טימי איז רייד" (שרשור למי שלא הבין)