כולם כנסו ..!!

כולם כנסו ..!!

תקשיבו אחותי בפורום גבסו ומישהי מהפורום שם אם רוני אז כמה דברים שקורים לרוני: 1.היא מתקלחת לבד במקלוחות של המפקדים {בכוונה של מקלחות יותר טובות..} 2. היא אוכלת לבד {אני לא מאמינה לשטות הזו} 3.היא לא צועקת "כן המפקד במסדר" {גם לזה אני לא מאמינה} !!!וכל הזמן יורדים עליה!!!! ומישהי מהפורום אמרה משהו שלא רציתי שיקרה לרוני.. רוני כל הזמן בוכה שם.....זה מה שהיא אמרה היא איתה...

אולי הראשון נכון../images/Emo42.gif

אבל השאר זה הכל שקר

אבל יורדים עליה שם!!!!

זה מעצבן בטירוף של כל העולם ואישתו!! מה היא עשתה שיורדים עליה??!!! היא בוכה שם מה היא עשתה להם???!!!!!!!!!! אם למישהו יש תשובה תשרשרו ותגיבו!!

לא,אבל מי שאמרה את זה זאת חברה של

אחותי ולא נראה לי שהיא סתם תגיד את זה ..!! אולי לא אבל בכל מקרה שלא ירדו עלי הלא חשובו שזה פוגע...

נסיכת pop

New member
איזה שטויות

גם אם היא חברה שלך אחותך יכול להיות שהיא סתם מנפחת דברים... הרי זה ידוע שאנשים אוהב לעשות מכל זבוב פיל:-\ אה ובקשר לזה שרוני בוכה כבר שמעתי על זה מכמה אנשים.. זה לא אומר כלום
היא מתגעגעת הביתה מה אסור
מן הסתם שלא כיף שם...

MaY1212

New member
חחחחחח איזה שטויות!

תאתמיני לי כל חיילת בכתה בטירונות! אין אחת שלו! ואז מה אם היא מתקלחת לבד? השאר בולשיט!

סתם בשביל לנחם אותכם..

אני סיימתי טירונות בזיקים לפני שלושה חודשים , ובאמת באמת שלא היתה אחת שלא בכתה.. אי אפשר שלא לבכות, זה אחד הבסיסים הכי מגעילים , יושנים באוהל בשיא הקור , אני זוכרת שגם לא היה לנו אפילו אור באוהל , האוכל היה ממש מגעיל , ולא מספיק כול זה , אתה צריך התרגל לזה ומהר.. וכן , בהתחלה אתה חוטף דיי שוק כי זה חתיכת שינוי בחיים , וזה לא מפליא אותי שהיא בכתה , כמו כול מישהי אחרת , וגם אני שבכיתי שבוע שלם עד שחזרתי הביתה ומילאתי קצת אנרגיות והתרגלתי קצת. בהתחלה זה ממש שוק , ואתם לא חייבים להסיק שיורדים עליה רק כי היא בוכה, באמת שכולן בוכות.. ממש קשה להסתגל לטירונות, במיוחד בהתחלה , ועוד במיוחד בזיקים .

נסיכת pop

New member
ברור

ואני אוכלת חסה כל לילה ב4 לפנות בוקר
מה נסגר עם אנשים בארץ הזאת
מעשמם להם
שיביאו לעשות לי ת'עבודה בהיסטוריה
רוני מאוד חברותית, היא מאוד נחמדה גם אם אנשים בהתחלה יחשבו שהיא כאילו רוני סופרסטאר היא תוכיח להם ההפך בקטע הזה אין לי ספק

Sweety Shiri

New member
נכון

היא באמת מאוד מאוד נחמדה, ואין מה לדאוג לה, אני בטוחה שהיא תסתדר...

תחלס אנשים שם מגעילים כי צריך

לזכור שהיא לא הייתה חייבת להתגייס ובכל זאת התגייסה וזכותה לבקש מה שהיא רוצה

אבל לא נראה לי הגיוני שהיא לא אומרת

"כן המפקד" במסדר..זה דבילי!!! למה שהיא לא תגיד?!? זה באמת סתם רכילות מטומטמת ולא נכונה..

perrinat

New member
וודאי שזה לא נכון...

זה כמו שיגידו שנותנים לה מזרון מיוחד לישון עליו ונעלי עקב במקום נעליים צבאיות... אנשים חייבים להמציא שמועות! הם לא יכולים לחיות בלי זה...

למעלה