כולם כנסו :)

Lechko

New member
כולם כנסו :)

אוקיי, אז היו לי תכנונים כמו שרמזתי לעשות משהו. עכשיו אני בדיונים עם בעל מסעדה בים לפתוח ערבי סלסה בגבעת אולגה (ליד חדרה) בים, מקום יפה מאוד, אווירה מדהימה... כל מה שחסר הוא מישהו שיבוא וישים שם מוזיקת סלסה. אז לקחתי את זה על עצמי :) עכשיו הדבר היחיד שהוא רוצה לשמוע ממני לפני שהוא מסכים הוא כמה אנשים אני יכול להביא. אם יהיו מספיק מעוניינים, בטוח שאפשר לארגן את זה. מבחינת מוזיקה, אני שם את השירים, מי שלא סומך עלי מוזמן להביא את המוזיקה שלו או לבקש ממני מראש, אני מבטיח לשים מה שיעניין אותכם (זה באינטרסים שלי). מבחינת זמן: כנראה שזה יהיה ביום שבת הקרוב (או הבא) בסביבות השעה 7-8 (אולי לפני אפילו) כך שהזמן נוח למדי, אם יש למישהו בקשות לשינוי זמן או יום, דברו איתי. ככל שידוע לי באים כבר כמה חברים שלי מת"א ונתניה אז אם מישהו רוצה לבוא וזקוק לטרמפ, אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה. זהו, אני אמור להחזיר תשובה כמה שיותר מהר, אז אם יש מישהו מכם שבא לו לבוא לערב כזה, let me know. אלכס

jennie 00

New member
......

קודם כול סחטיין על היוזמה
ואולי קצת יותר מידע כמו לאיזה גילאים זה...? אבל נראה לי שזה אחלה רעיון ונראה אם אני יגיע..

Lechko

New member
אוקיי,

אין הגבלה על גיל, מין, צבע וגובה... יש כניסה לבודהיסטים ונוצרים (בהצגת ת"ז). זו מסעדה בחוץ אז הכניסה חופשית :) אלכס

ג'נילה, בד"כ הרקדות בים הן לכל

הגילאים.. זה מקום פתוח. ואלכס -
כל הכבוד על היוזמה
בקשר לשעה - אני חושב שכדי להתחיל את זה ככה בחמש שש.. כי יש כמה מסיבות בימי שבת שהרבה הולכים אליהם ובמיוחד מאזור השרון (אסקייפ) והאסקייפ מתחיל בתשע וחצי ככה אז אם תעשה את זה יותר מוקדם אני חושב שיבואו יותר אנשים.. תגיד - דני בא
כי אין לי איך לבוא והוא היחידי (נראה לי) שאני יכול לתפוס איתו טרמפ.

Lechko

New member
אפשרי מאוד.

אני אדבר איתו בקשר לשעה. ורוב הסיכויים שדני יבוא.. אם כן, אני אבקש שיתן לך טרמפ. חחח יו, כבר מתארגנת לי די כמות של אנשים, אני מקווה שהוא יסכים לכל הסיפור בסוף ולא יעשה לי בעיות בקשר ליום :)

חחחח ../images/Emo50.gif

אתה רוצה שאני אנסה גם להביא ת'חבר'ה שלנו מהרוטב
(הם לא ילדים קטנים אל תדאג:) בגילאי 16-18 אבל לא נראה לי שהם יבואו כי הם מאזור כפ"ס... אבל אני אדבר איתם אם אתה רוצה
ובקשר לנסיעות -

Lechko

New member
טל, בטח.

תביא את כל מי שאתה יכול להביא, ואז עוד כמה בנוסף. כמה שיותר אנשים, יותר טוב. כל מי שבא לו לבוא מוזמן ויתקבל בברכה. אני עכשיו הולך לדבר עם בעל המסעדה, אז אני אגיד לכולכם על בטוח מה קורה כשאני חוזר. אלכס

Night-Girl

New member
אלכס

מחזקת אותך יהיה טוב והמון המון בהצלחה! (הוא משלנו
)

Night-Girl

New member
אני מבינה שכבר הענתקם לי רישיןו ../images/Emo13.gif

עוד חודש אני מתחילה!!!

למעלה