כולם כנסו 
אוקיי, אז היו לי תכנונים כמו שרמזתי לעשות משהו. עכשיו אני בדיונים עם בעל מסעדה בים לפתוח ערבי סלסה בגבעת אולגה (ליד חדרה) בים, מקום יפה מאוד, אווירה מדהימה... כל מה שחסר הוא מישהו שיבוא וישים שם מוזיקת סלסה. אז לקחתי את זה על עצמי
עכשיו הדבר היחיד שהוא רוצה לשמוע ממני לפני שהוא מסכים הוא כמה אנשים אני יכול להביא. אם יהיו מספיק מעוניינים, בטוח שאפשר לארגן את זה. מבחינת מוזיקה, אני שם את השירים, מי שלא סומך עלי מוזמן להביא את המוזיקה שלו או לבקש ממני מראש, אני מבטיח לשים מה שיעניין אותכם (זה באינטרסים שלי). מבחינת זמן: כנראה שזה יהיה ביום שבת הקרוב (או הבא) בסביבות השעה 7-8 (אולי לפני אפילו) כך שהזמן נוח למדי, אם יש למישהו בקשות לשינוי זמן או יום, דברו איתי. ככל שידוע לי באים כבר כמה חברים שלי מת"א ונתניה אז אם מישהו רוצה לבוא וזקוק לטרמפ, אתם מוזמנים להשאיר לי הודעה. זהו, אני אמור להחזיר תשובה כמה שיותר מהר, אז אם יש מישהו מכם שבא לו לבוא לערב כזה, let me know. אלכס
אוקיי, אז היו לי תכנונים כמו שרמזתי לעשות משהו. עכשיו אני בדיונים עם בעל מסעדה בים לפתוח ערבי סלסה בגבעת אולגה (ליד חדרה) בים, מקום יפה מאוד, אווירה מדהימה... כל מה שחסר הוא מישהו שיבוא וישים שם מוזיקת סלסה. אז לקחתי את זה על עצמי