כולם כנסו דחוף!

יעל 13

New member
כולם כנסו דחוף!

אני (יעל) וחופיתוש החלטנו שזו הזדמנות טובה ללכת לנסות לראות את מי שאנחנו אוהבים וללכת לאולפנים ברעננה... אממ חשבנו עליכם ואנחנו רוצות שמי שיכולה שתצטרף אלינו (בשביל אביחי שיצטרף אלינו..) וזאת תהיה הזדמנות לראות את מי שאנחנו אוהבים מהפורום. בנתיים התאריך המיוחל מיועד ל9.2 יום רביעי לא קבענו שעה אם יהיה שינויים נודיע.. אפשר להודיע גם על הצטרפות במסנג'ר! יעל- [email protected] חופית- [email protected]

אביחי 33

New member
כל הכבוד על היוזמה
אבל...

זה לא ייילך..... אולי יוכלו להכניס אתכם אל תוך האולפנים עצמם,אבל ממש לתוך סט הצילומים עצמו, לא יכניסו אף אחד ממכם.... אולי תוכלו לראות את הכוכבים שהם ילכו לאיזה הפסקה או משהו.. אבל ממש לפגוש לדבר לשוחח ולשתף את הכוכבים לא ממש יילך לכם
אביחי

אביחי כנס מאמי..!!!

ברור שלא יביאו לנו להיכנס לסט עצמו. אבל מה זה עוזר שאנחנו פורום אמל לא עושים כלום כדי ללכת לאולפנים..לדעתי צריך לפחות לנסות..... אני יודעת את מניסיון באולפני הרצליה..

יעל 13

New member
תשובות

אפשר לעשות שם משהו כמו מפגש פורום.. אביחי מה אכפת לך רק ננסה..ואם לא יכניסו אותנו אז א. לפחות ניסינו לא? ב. ניפגש סוף סוף ונראה אחד את השני!! יהיה כיף יאללה תבואו!!

אם תחכו ליד הכניסה שם

אז פשוט מחכים שהם יצאו..
אני חושבת. ואין לי מושג אם יוכלו להכניס אותכם לאולפנים, או לסט בכלל.. (אם זה מה שהתכוונן אליו בכלל..)

ידידה שלי היתה שם

ונתנו לה להיכנס.היא פגשה את מירי וגם את מורן והיא אמרה שהיא מדהימה ומתוקה. היא גם הסכימה לברך אותה ליום ההולדת בוידאו. היא קיבלה גם חתימה מסמי ואמרה שהוא מתוק אמיתי. אל תכעסו אבל היא אמרה שאגם לא ממש חביבה ושהיא די עושה את עצמה.

הדסוש15

New member
חחחחח אין מה לעשות כל אחד והאופי

שלו.. חחחח ולמה לו להעלב מזה?! בסך הכל אמרת מה שידידה שלך סיפרה לך..

מוריה ג

New member
אני אומרת על מירי בוהדנה ש

היא ממש סנובה!! כשהלכתי לשם היא לא שמה עלינו והלכה כאילו היא לא רואה אותנו.. בניגוד לכמה שחקנים אחרים שפנו אלינו ודיברו איתנו... !!

הדסוש15

New member
אביחי השחקנים יוצאים למעריצים..

הייתי באולפנים של נהשיר שלנו והשחקנים יצאו אליינו רק הבשביל שנלך משם.. חחח הנה המסנ' שלי: [email protected]

יעל 13

New member
מיכלוש כנסי

אז ככה.. אנחנו רוצות ללכת ביחד איתכם לאולפני רעננה ולקוות לראות את השחקנים... ובאותו זמן גם לראות אחד את השני.. הבנת?

אנשים כנסו....!!!

אנחנו פורום מגובש מאוד הייתי אומרת... ולכן אנחנו כבר לא מתאפקים ואני אישית מאוד רוצה לראות אותכם.. באותה הזדמנות נסה לראות את השחקנים.. אני יודעת שחוזרים כל זה מיליון פעמים אבל זה חשוב.. אם אנחנו פורום מגובש אז למה דבר כזה שבדרך כלל נהוג בכל פורום אנחנו לא יכולים לנסות לעשות.. סורי אם נשמעתי קצת רעה אבל זה ממש חשוב.. לנו בתור פורום (לפחות לי אישת...וליעל)

יעל 13

New member
כנסו

חופית צודקת! חבר'ה אנחנו פורום ממש מגובש לאללה אז למה שלא ננסה לפחות? מה כבר יקרה? אני לא יודעת מה איתכם אבל לנו זה מאד חשוב..אני מקווה שגם לכם! אז יאללה אנשים בואו נעשה את המאמץ וניפגש...וככה גם אולי נוכל לפגוש לפחות חלק מהשחקנים...

הדסוש15

New member
הפורום הזה מגובש וירטואלית

ולא במפגשים עד שזה מגיע לפגישות כולם חוטפים רגליים קרות
וזה לא רק הפורום הזה יש הרבה פורומים שמתנהלים ככה!!

למעלה