כולם כנסו דחוף...

Lestats Wife

New member
אוקע.

זה ממש נכון, אבל דבר ראשון- אסור לך להכריח אנשים לראות את זה, אתה צריך להזהיר אותם שהתמונות די קשות ולא מתאימות לכולם. דבר שני, דברים כאלה צריכים להיות משורשרים בשרשורי
, אף על פי שהנושא הזה חשוב זהו אחרי הכל פורום השבט
, לא פורום זכויות בעלי חיים, ואני הכי מסכימה איתך בעולם שצריך לחשוף אנשים למה שקורה בתעשיית הבשר אבל זו לא הדרך. תודע.

יופי שימותו כולם../images/Emo13.gif

וכן, זאת הייתה הדרך הצינית שלי לומר די להפוך את הפורום הזה לפורום צער בעלי אוונסנס (שזה שילוב של שמות שני פורומים למי שלא הבין אהההמנועהאההמ)

TziMHoNoa

New member
אממ גיתית..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

קודם, בנושאים כאלה, באמת, אבל באמת, אין מקום לציניות. וחוצמזה, נכון, הבנאדם היה צריך לנצל"ש או משו... אבל אם ישימו את התמונות האלה בפורום זב"ח, זה לא יעזור בכלום.. רוב האנשים בפורום זב"ח כבר יודעים על כל המצב הזה, ומכירים את כל המאמרים וכל התמונות בע"פ. אם אנחנו רוצים להגדיל את קהילה האנשים שאכפת להם, לשים את התמונות בפורום זב"ח לא יעזור בכלום.

TziMHoNoa

New member
מותר לשים את זה פה../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif|מזיע

רק בשרשור אופ.. הבנאדם לא ידע, תהרגו אותו..

TziMHoNoa

New member
גם באופ זה לא דבילי../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif|מזי

זה שהדעות שלך מנוגדות לא הופכות את זה לדבילי. חוצמזה, האופ זה מקום לדברים כאלה, כל דבר שלא קשור לנושא.

faith2

New member
זה ממש אבל ממש לא היה המקום!

אנחנו נמצאים בפורום שנמצאים בו אפילו ילדים פחות מגיל 12! תזהיר לפני כן, משהו...אבל ככה? אני מאוד נגד התעללויות בבעלי חיים, אבל חייבים להתחשב באוכלוסייה שנמצאת בפורום הזה....

מיוני

New member
תראו אני חושבת שאני ונטלי

הן היחידות פה שהן בנות פחות מ-13 לא?! ואותי אישית זה זעזע אבל הייתי רוצה לראות את התמונות האלו ככה שלי אישית זה לא הפריע!

קרניjack

New member
תשמע משהו....../images/Emo104.gif

גם אני נגד התעללות בבעלי חיים, נגד אכילת כבד אווז בעקבות ההתעללות באווזים, אבל כפי שאמרו התמונות האלה קצת לא במקום, היית יכול לנצלש שרשור אוף טופיק עם אזהרה

כמה הבהרות!!!

1. לא קוראים לי נוריאל!!!!!!!!!(למרות שזה שם יפה).... 2. אם הייתי שם את זה בפורום בעלי חיים זה לא היה עוזר כי בטח חרשו שם על התמונות האלה והם כבר בפורום זכויות בעלי חיים....אז מה זה עוזר?...צריך לשכנע אנשים אחרים!!!! 3. הגזמתם...למה לשים אזהרה?...התמונות האלה לא כאלה מפחידות.... הם אפילו לא מפחידות בכלל.... זה המצב ואתם צריכים לראות אותו כמו שהוא....לא להתעלם.... ופיטום אווזים זה נושא אחד מתוך המון בעיות של התעללות בבעלי חיים..... אז קצת גילוי לב לא יזיק.... ואני לא מדבר רק על אווזים....אתם חושבים שתרנגולות לא סובלות?!.... לתרנגולות תולשים את הנוצות כשהן חיות ובלי רחמים...

Lestats Wife

New member
עדיין לא הבנת...

הנושא הזה מאוד נכון ומאוד חשוב, אבל זה לא המקום. אתה מוזמן לשרשר דברים שכאלה לשרשורי אוף טופיק, עם אזהרה כמובן בקשר לתמונות.

גם אתה לא מבין

התמונות האלה לא מפחידות....מה יש להזהיר?... טוב....שזה לא יגרום לסתם מריבות.... אם המנהלת חושבת שזה היה סתם....שתוריד את השרשור הזה...אין לי בעיה....אני את שלי עשיתי וניסיתי... ואתם צודקים....פעם הבאה אני אנצל"ש...אם בכלל תהיה פעם הבאה... אבל יש לי שאלה..מה זה שרשור אוף טופיק?

Lestats Wife

New member
אני בת....

והתמונות האלה לא מפחידות אותך, אבל יש בפורום אנשים מגילאים שונים ולא לכולם מתאים לראות אווזים מדממים, קאפיש? זה לא היה סתם, אני תומכת בך לגמרי, אבל דברים כאלה מקומם בשרשור אוף טופיק. אוף טופיק = שרשור שפותחות בדר"כ המנהלות ובו מדברים על נושאים שלא קשורים לפורום. בדר"כ תראה את האייקון
בכותרת.

TziMHoNoa

New member
../images/Emo32.gif - שרשור שלא קשור לנושא הפורום

ונממ.. יש אנשים שקשה להם באמת לראות את התמונות האלו... אבל אממ.. זה לא משנה כבר

Shaaaki

New member
אותי זה הפחיד!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ולא צריך להיות בן 12 בשביל להבהל מדברים כאלה!

למעלה