כולם כנסו דחוף...

SwEEt T

New member
בנינו

גם הצימחונים שבנינו עוזרים להתעללות בבעלי חיים כי כשתרנגולות מטילה ביצים היא גם סובלת ואין פה מישהו אחד שלא אוכל ביצים כי זה נמצא כמעט בכל דבר אז האידיולוגיה הזאת קצת מפגרת אבל תאמינו במה שאתם רוצים וגם אני צימחונית אבל זה לא עוזר לעולם להיראות טוב יותר נכון?

SwEEt T

New member
אין דבר כזה ביצי חופש חמודה

כל הביצים שאת אוכלת הן ביצים תעשיתיות עצוב אבל זה המצב

יש ביצים שהתרנגולוןת לא סובלות

מההטלה.... זה מהטבע של התרנגולת להטיל אז היא לא סובלת....זה אפילו כיף לה להטיל כי ככה היא מביאה צאצאים.... לי יש תרנגולות....הרבה....והם חופשיות לעשות מה שבא להם.....אני לא מגביל אותם בכלום....הם כמו בטבע....(טוב נו....אני לא נותן להם להיכנס לכלוב של הברווזים....אבל זה לא נחשב עינוי בכלל!!!!!!!!).... ואני אוסף כל שבוע את הביצים שלהם....וכמה שיוצא יוצא..... היום הם כבר מטילות פחות....ואני לא נותן להם זריקות כדי שיטילו יותר ואני לא שם אותם בכלובים של חלצי מטר על חצי מטר 5 תרנגולות!!!!!!!!!! אז יש כזה דבר ביצי חופש....והתרנגולות לא סובלות!!!!!!!!!

TziMHoNoa

New member
נממ..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

זה פשוט מזעזע.. זה הכל. גמני הזדעזעתי בהתחלה.. אבל באמת.. יש תמונות הרבה יותר קשות.. כמו זו למשל, ניסוי הרעלה בחתולים.. נממ לא לבעלי לב חלש..

The West Star

New member
נורא

מסכנים החתולים... פשוט בא לי להרביץ לאלה שעשו את זה.. יש גם את תמונות הקופים שתפחו להם ת'ראש..

faith2

New member
צר לי...אבל...

נכון הן לא מפחידות, אבל ללא ספק מזעזעות. לא כל אחד רוצה לראות את זה... ואני אומרת לך ממקום שאני כן מבינה אותך, ואני תמיד בשביל לשנות דעה של אנשים נוטה לזעזע אותם- בנושא ההתעללויות כמובן. אבל, אתה חייב להזהיר שהתמונות מחרידות, יש אנשים שיש להם לב נורא חלש...ולא יכולים להתמודד עם הרוע האנושי הזה...

למעלה