כולם כנסו דחוףףף

כולם כנסו דחוףףף

אני מצטערת שפתחתי שירשור חדש אבל לא מצאתי איפה לרשום את ההודעה... אוקי עכשיו שמעו מה קרה לי ולמור!! היום בשיעור מדעים חברה שלי אמרה לי שהגיים בויז עושים חזרה בקריית שרת במתנ"ס בחולון אוקיי אז הלכנו המוןןן אבל מה המון הגענו ב-3 וחצי וחיכינו שם עד 4 כי אמרו שהם יהיהו ב-4 אז עד ששתי ילדות שאלנו אותנו עם אנחנו מחכות לגיים בויז אז אמרנו כן ואז היא אמרה שהם הלכו ב-2 וחציי. אתם מבינות מזההה פיספסנו אותם בשעה הייתה לנו הזדמנות לראות אותם והכל אבל פספסנו אותם!!! ורשמנו פתקים והכל אוףףףףףףףףףףף נמאס ליי והלכנו המוןןן אתן לא מתארות כמה הלכנו..

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo20.gifשירהה

סורי מאמי.... אבל יהיו עוד הזדמנויות.. סמכי עליי!!!! כי הם רק בתחילת הדרך שלהם.. והם לא ייעלמו כזה מהר.. תאמיני לי.. אוהפת'תך המון המון המון המוןןן
ורן

אוףףף אבל הייתה לי הזדמנות והחמצתי

אותהה אתן לא יודעות מזה לפגוש אותם בישביליי אוףףףף הרסתי תרגליים שלי בישבילהם ובסוף אומרים לי שהם הלכוו.... נ.ב. מורוש איך את מרגישה יותר טוב חחח את עדיין בדיכי? דוד
מיכאלה מתגעגעת אלייך המונים חח

וואיייייייייייייייי מסכנה. ...

איזה מבאס זהה
אבל לא נורא מאמי בטח הם יעשו שם עוד פעם חזרות

אני הייתי שם :)

ולא פיספסת כלוםם.. פשוט הם היו מאוד לחוצים ביגלל ההופעה היום אז הם לא נשארו לתמונות וחתימות.. הספקתי לעשות תמונה רק עם שרון חח בקטננננננה ראיתי אותם כבר יום שישי

יווו אני לא מאינה איזה מבאס זה

אני יכולתי להיות שם ואני ושירה פיספסנו את זה בשעה אוףףףףףף הדבר היחיד שמעודד אותי זה שלפחות ראיתי אותם בשיר נולד ודפשנוש תגידי היו שם הרבה ילדים?

../images/Emo182.gif לשירהה המאמי

שמעי שירה זאת ספיר חברה של מור זוכרתת מאמי ?????.... בבקשה תעני לתגובה שלי !! מור אמרה לי מה קרה היום לכןןן אם העיניין של הגיים בויזז1!!!!!

litalg06

New member
וואי מסכנה שילי...

יהיו עוד הזדמנויות אל תדאגי.... אני יודעת שזה מבאס אבל אין מה לעשות...
אל תהיי עצובהה מידיי בגלל זה

למעלה