כולם כנסוווו כנסו אתר חמודייי שלייי
G Gizmo16 New member 13/3/05 #2 לכנס את מי?../images/Emo2.gif../images/Emo132.gif../images/Emo15.gif הייתי חייבת
ה הגברת האפורה New member 13/3/05 #3 מעין-צ'אן.... ../images/Emo57.gif את יודעת שפגשתי בכנס של השנת שירות מישהו שלמדה איתו בביצפר? @_@
D De-Panther New member 14/3/05 #5 את יודעת שאיכשהו...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif כולם קשורים אליו??
G Gizmo16 New member 14/3/05 #6 את יודעת שאני פוגשת בכל../images/Emo28.gif מקום ביקום אלף אנשים שקשורים איכשהו לחברי פורום? הכל חוזר לפורום בסופו של דבר למישהו מהכיתה שלי יש חברה שלומדת עם לירון וחן בכיתה ועוד ועוד ועוד...
את יודעת שאני פוגשת בכל../images/Emo28.gif מקום ביקום אלף אנשים שקשורים איכשהו לחברי פורום? הכל חוזר לפורום בסופו של דבר למישהו מהכיתה שלי יש חברה שלומדת עם לירון וחן בכיתה ועוד ועוד ועוד...
ק *קליאו* New member 14/3/05 #7 היינו לפני יומיים במרכז קנדה../images/Emo105.gif וממש חשבתי עליך! [כמובן שזה הסתכם במחשבה, כי לא נראה לי שיא-יא המדריך נורא רצה להקפיץ אותי אלייך הביתה ]
היינו לפני יומיים במרכז קנדה../images/Emo105.gif וממש חשבתי עליך! [כמובן שזה הסתכם במחשבה, כי לא נראה לי שיא-יא המדריך נורא רצה להקפיץ אותי אלייך הביתה ]
ה הגברת האפורה New member 14/3/05 #8 הו, אצלי זה נורא מוזר... ../images/Emo57.gif אני מכירה מישהי מפורום פאנפיקים שמכירה הרבה אנשים מוזרים (את לי ואת ארז, למשל. כן, זה נחשב אנשים מוזרים מכיוון שהם כאלו.... סלבריטאי תפוז מודחקים) ולא ידעה שהם בתפוז ושאני מכירה אותם עד ש(אופיר ו)אני סיפרנו לה.
הו, אצלי זה נורא מוזר... ../images/Emo57.gif אני מכירה מישהי מפורום פאנפיקים שמכירה הרבה אנשים מוזרים (את לי ואת ארז, למשל. כן, זה נחשב אנשים מוזרים מכיוון שהם כאלו.... סלבריטאי תפוז מודחקים) ולא ידעה שהם בתפוז ושאני מכירה אותם עד ש(אופיר ו)אני סיפרנו לה.
D De-Panther New member 14/3/05 #9 בת דודה שלי מכירה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אותך מפורום מנגל ואנימה
T Thestral New member 14/3/05 #10 ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifXD../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif
G Gizmo16 New member 14/3/05 #13 מנגל זה מנגה על האש?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif *בורחת מלירון והכפית הענקית*
G Gizmo16 New member 14/3/05 #12 התחלתי לדבר עם מישהו שפגשתי..../images/Emo28.gif בפורום אנגלית והוא אמר לי שהוא אוהב מוזיקה של מייקל ג'קסון ואני כזה "המממ, ידיד שלי דניאל ניהל את הפורום הזה פעם " וזה שאני מדברת איתו אומר "כן, דניאל, הוא העביר לי את הפורום" כןכן. כן. כןכןכן.
התחלתי לדבר עם מישהו שפגשתי..../images/Emo28.gif בפורום אנגלית והוא אמר לי שהוא אוהב מוזיקה של מייקל ג'קסון ואני כזה "המממ, ידיד שלי דניאל ניהל את הפורום הזה פעם " וזה שאני מדברת איתו אומר "כן, דניאל, הוא העביר לי את הפורום" כןכן. כן. כןכןכן.