כולם כנסוווווו .......

focus3

New member
זה הכתבה שלי ומי שלא מצליח להיכנס

אז הנה הכתבה : כן כן, מה שאספר לכם(נתנאל) זה לא המצאה ולא מתיחה זה אמיתי! אוקיי אז שלשום(רביעי 13/11/2002) בריטני הגיע לישראל למרות שלפני יומיים קראנו בעיתון שהיא נורא מפחדת לבוא לארץ בגלל המצב הבטחוני, תמורת חצי מיליון דולר בריטני היתה מוכנה להגיע לבת מצווה שמשך שעתיים מטריפות באולם שרון בירושלים(תלפיות),הבת מצווה היתה של בת דודה שלי(איזה כיף לי...) התקשורת הישראלית לא ידעה מכך כי אחרת כולם היו מתנפלים על האולם אך לאחר מכן נודע לתקשורת(היה הרבה הבטחה),בתחילה לא חשבתי שזו בריטני שנכנסה עם עוד אחת בצורה נורא פרוצה(חושפנות) לאחר ארוחה ראשונה "שימי דנס" כך נקרא התקליטן הודיע שנריע לבריטני ספירס על הריקוד שהיא הולכת לעשות(עם עוד אחת) בהתחלה חשבתי שזה סתם שיר שישימו ברקע אך נסיכת הפופ הטובה בעולם עם טונות של איפור שלא זיהתי אותה התחילה לשיר ורקדה את i'm a slave 4 you אותו דבר כמו בקליפ ממש אותם תנועות ואותו קול בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,נסיכת הפופ באה לארוע של נסיכת הערב(שעשתה את הבת מצווה),ונסיכת הערב אמרה לי שזו בריטני באמת בהתחלה צחקתי עליה אבל שהיא דברה עם חברות שלה הן היו רציניות הבנתי שזה אמיתי, חברי לכתה היו המומים וחלק לא האמינו,אך שאקבל את הקלטת של הארוע(אין סיכוי הקלטת מבוקשת) היא תיהיה הוכחה לחברים שלי,ומי שראה היום MTV היה ראיון מיוחד עם בריטני על האי פחד להגיע לארץ,בריטני הודיע שהדיכאון עם הפרידה של ג'סטין ו 40 אלף צופים שצעקו בוז וכו'(אתם יודעים כבר מה גרם לה לפרוש מהמוסיקה) נתן לה הרגשה של אי איכפתיות והרצון להגיע למעריצים שרופים שלה שהיו באולם שרון וגם חצי מיליון דולר שקבלה בתמורה(מי זה לא קבלה הרבה זמן בגלל שפרשה מהמוסיקה),בריטני ביקשה מהתקשורת הישראלית לא לפרסם ערב זה בגלל סיבה אישית ושילמה על כך הון של כסף, אך כאן בcool4you אני הייתי במסיבה ויש לי את הזכות לספר לכם,לכן לא תמצאו יותר את הפגישה של בריטני בישראל אלא רק מה שהיה היום בMTV בראיון הבוקר עם בריטני ספירס. עוד קצת על הערב הנפלא שהייתי בו: בריטני רקדה בצורה מטריפה והיתה מאוד פרוצה עם המשפחה שלי והיה מה זה כיף כולם הסתכלו יותר(ובאמת) על גוף המדהים שלה,לפי דעתי היא עשתה את הערב בשמחה! כשיצאתי לבחוץ והמתנתי לחבר שלי הוא ספר לי שעכשיו כבר רואים את בריטני........(טוב זה נשאר חסוי לגבי התלבושת)! מקווה שנהנהת לדעת את מה שהתקשורת הסתירה וגם עם תתקשרו יגידו לכם מה?? זה מה שעשו לי חחח...כאילו הם לא יודעים כלום,מה איכפת להם קבלו הרבה כסף מבריטני בתמורת השתיקה הזו(לא יודע כמה), שיהיה לכם אחלה שנה בלימודים ומי יודע תזכו לראות את בריטני בשמחות שלכם!! ~נתנאל~

TetiBETTY

New member
וזו הכתבה שלי.......

אז הנה הכתבה : כן כן, מה שאספר לכם(בת אל) זה לא המצאה ולא מתיחה זה אמיתי! אוקיי אז שלשום(רביעי 13/11/2002) בראד פיט הגיע לישראל למרות שלפני יומיים קראנו בעיתון שהוא נורא מפחד לבוא לארץ בגלל המצב הבטחוני, תמורת חצי מיליון דולר בראד היה מוכן להגיע לבת מצווה במשך שעתיים מטריפות באולם שרון בירושלים(תלפיות),הבת מצווה היתה של בת דודה שלי(איזה כיף לי...) התקשורת הישראלית לא ידעה מכך כי אחרת כולם היו מתנפלים על האולם אך לאחר מכן נודע לתקשורת(היתה הרבה אבטחה),בתחילה לא חשבתי שזה בראד שנכנס עם עוד אחת בצורה נורא פרוצה(חושפנות) לאחר ארוחה ראשונה "שימי דנס" כך נקרא התקליטן הודיע שנריע לבראד פיט על הריקוד שהוא הולכת לעשות(עם עוד אחת) בהתחלה חשבתי שזה סתם שיר שישימו ברקע אך הבנאדם הכי חתיך בעולם שלא זיהיתי אותו התחיל לרקוד את i'm a slave 4 you אותו דבר כמו בקליפ של בריטני,ממש אותם תנועות בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,מלך היופי בא לארוע של נסיכת הערב(שעשתה את הבת מצווה),ונסיכת הערב אמרה לי שזה בראד באמת בהתחלה צחקתי עליה אבל שהיא דברה עם חברות שלה הן היו רציניות הבנתי שזה אמיתי, חברותי לכתה היו המומים וחלק לא האמינו,אך שאקבל את הקלטת של הארוע(אין סיכוי הקלטת מבוקשת) היא תיהיה הוכחה לחברים שלי,ומי שראה היום !E היה ראיון מיוחד עם בראד על האי פחד להגיע לארץ,בראד הודיע שהדיכאון עם הפרידה של ג'ניפר ו 40 אלף צופים שצעקו בוז וכו'(אתם יודעים כבר מה גרם לו לפרוש מהמשחק) נתן לו הרגשה של אי איכפתיות והרצון להגיע למעריצים שרופים שלו שהיו באולם שרון וגם חצי מיליון דולר שקיבל בתמורה(ואת זה לא קיבל הרבה זמן בגלל שפרש מהמשחק),בראד ביקש מהתקשורת הישראלית לא לפרסם ערב זה בגלל סיבה אישית ושילם על כך הון של כסף, אך כאן ב cool4you אני הייתי במסיבה ויש לי את הזכות לספר לכם,לכן לא תמצאו יותר את הפגישה של בראד בישראל אלא רק מה שהיה היום ב !E בראיון הבוקר עם בראד פיט. עוד קצת על הערב הנפלא שהייתי בו: בראד רקד בצורה מטריפה והיה מאוד פתוח עם המשפחה שלי והיה מה זה כיף כולם הסתכלו יותר(ובאמת) על גוף המדהים שלו,לפי דעתי הוא עשה את הערב בשמחה! כשיצאתי לבחוץ והמתנתי לחברה שלי היא סיפרה לי שעכשיו כבר רואים את בראד........!!! מקווה שנהנתם לדעת את מה שהתקשורת הסתירה וגם אם תתקשרו יגידו לכם:'מה??' זה מה שעשו לי חחח...כאילו הם לא יודעים כלום,מה איכפת להם קבלו הרבה כסף מבראד בתמורת השתיקה הזו(לא יודע כמה), שיהיה לכם אחלה שנה בלימודים ומי יודע תזכו לראות את בראד בשמחות שלכם!! ~בת אל~

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

והמורדים באו אלי הבייתה...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifתאריך סופי של יציאת הדיסק החדש

(מפורום logOnBritney מאת tom ת"ז:937465983 (זה בצחוק כן
)
Hits Daily Double had an article in todays news about Jive and other companies holding a big party for all their artists and to announce the 4th Quarter Album Release Schedule on July 29th-July 31st in NYC. The record companies (arista, rca, nashville and jive) will also be holding private listen sessions to some new music and some performances. Its all behind close doors though. Its unknown right now if Britney will be in attendance or if she will perform but you can bet that Britney's new album will get an official release date for the USA and we may even get details about some of her new music. Keep an eye out next week! http://www.hitsdailydouble.com/news...gi?news04497m01 בריטני בטוח תהיה שם דרך אגב, השאלה אם גם שירים חדשים שלה ישמיעו.... בעברית: באתר היטס דיילי דאבל יש כתבה בעמוד הראשי על ג'ייב וחברות אחרות שעושות מסיבה גדולה לכל האומנים שלהם והם יכריזו את הרבע הרביעי של יציאת אלבומים חדשים בין ה-29 ל31 ביולי בניו יורק. החברות תקליטים גם יעשו מסיבה פרטית של השמעת מוזיקה חדשה וכמה הופעות. הכל סודי. אי אפשר לדעת אם בריטני רק תשתתף או גם תופיע אבל מה שבטוח זה שנקבל תאריך סוף סוף תאריך סופי של היציאה של האלבום ה4 של בריטני באמריקה Hits Daily Double had an article in todays news about Jive and other companies holding a big party for all their artists and to announce the 4th Quarter Album Release Schedule on July 29th-July 31st in NYC. The record companies (arista, rca, nashville and jive) will also be holding private listen sessions to some new music and some performances. Its all behind close doors though. Its unknown right now if Britney will be in attendance or if she will perform but you can bet that Britney's new album will get an official release date for the USA and we may even get details about some of her new music. Keep an eye out next week! http://www.hitsdailydouble.com/news...gi?news04497m01 בריטני בטוח תהיה שם דרך אגב, השאלה אם גם שירים חדשים שלה ישמיעו.... בעברית: באתר היטס דיילי דאבל יש כתבה בעמוד הראשי על ג'ייב וחברות אחרות שעושות מסיבה גדולה לכל האומנים שלהם והם יכריזו את הרבע הרביעי של יציאת אלבומים חדשים בין ה-29 ל31 ביולי בניו יורק. החברות תקליטים גם יעשו מסיבה פרטית של השמעת מוזיקה חדשה וכמה הופעות. הכל סודי. אי אפשר לדעת אם בריטני רק תשתתף או גם תופיע אבל מה שבטוח זה שנקבל תאריך סוף סוף תאריך סופי של היציאה של האלבום ה4 של בריטני באמריקה ותהיו בטוחים שנקבל פרטים על מוזיקה חדשה!

SacredShadow

New member
חחחחח נקרעתי ../images/Emo6.gif

אם כבר אתה מגזים, אז שם כותבים עם T גדולה, מה שהופך את זה ל"Tom"

למעלה