וזו הכתבה שלי.......
אז הנה הכתבה : כן כן, מה שאספר לכם(בת אל) זה לא המצאה ולא מתיחה זה אמיתי! אוקיי אז שלשום(רביעי 13/11/2002) בראד פיט הגיע לישראל למרות שלפני יומיים קראנו בעיתון שהוא נורא מפחד לבוא לארץ בגלל המצב הבטחוני, תמורת חצי מיליון דולר בראד היה מוכן להגיע לבת מצווה במשך שעתיים מטריפות באולם שרון בירושלים(תלפיות),הבת מצווה היתה של בת דודה שלי(איזה כיף לי...) התקשורת הישראלית לא ידעה מכך כי אחרת כולם היו מתנפלים על האולם אך לאחר מכן נודע לתקשורת(היתה הרבה אבטחה),בתחילה לא חשבתי שזה בראד שנכנס עם עוד אחת בצורה נורא פרוצה(חושפנות) לאחר ארוחה ראשונה "שימי דנס" כך נקרא התקליטן הודיע שנריע לבראד פיט על הריקוד שהוא הולכת לעשות(עם עוד אחת) בהתחלה חשבתי שזה סתם שיר שישימו ברקע אך הבנאדם הכי חתיך בעולם שלא זיהיתי אותו התחיל לרקוד את i'm a slave 4 you אותו דבר כמו בקליפ של בריטני,ממש אותם תנועות בצורה מ-ד-ה-י-מ-ה,מלך היופי בא לארוע של נסיכת הערב(שעשתה את הבת מצווה),ונסיכת הערב אמרה לי שזה בראד באמת בהתחלה צחקתי עליה אבל שהיא דברה עם חברות שלה הן היו רציניות הבנתי שזה אמיתי, חברותי לכתה היו המומים וחלק לא האמינו,אך שאקבל את הקלטת של הארוע(אין סיכוי הקלטת מבוקשת) היא תיהיה הוכחה לחברים שלי,ומי שראה היום !E היה ראיון מיוחד עם בראד על האי פחד להגיע לארץ,בראד הודיע שהדיכאון עם הפרידה של ג'ניפר ו 40 אלף צופים שצעקו בוז וכו'(אתם יודעים כבר מה גרם לו לפרוש מהמשחק) נתן לו הרגשה של אי איכפתיות והרצון להגיע למעריצים שרופים שלו שהיו באולם שרון וגם חצי מיליון דולר שקיבל בתמורה(ואת זה לא קיבל הרבה זמן בגלל שפרש מהמשחק),בראד ביקש מהתקשורת הישראלית לא לפרסם ערב זה בגלל סיבה אישית ושילם על כך הון של כסף, אך כאן ב cool4you אני הייתי במסיבה ויש לי את הזכות לספר לכם,לכן לא תמצאו יותר את הפגישה של בראד בישראל אלא רק מה שהיה היום ב !E בראיון הבוקר עם בראד פיט. עוד קצת על הערב הנפלא שהייתי בו: בראד רקד בצורה מטריפה והיה מאוד פתוח עם המשפחה שלי והיה מה זה כיף כולם הסתכלו יותר(ובאמת) על גוף המדהים שלו,לפי דעתי הוא עשה את הערב בשמחה! כשיצאתי לבחוץ והמתנתי לחברה שלי היא סיפרה לי שעכשיו כבר רואים את בראד........!!! מקווה שנהנתם לדעת את מה שהתקשורת הסתירה וגם אם תתקשרו יגידו לכם:'מה??' זה מה שעשו לי חחח...כאילו הם לא יודעים כלום,מה איכפת להם קבלו הרבה כסף מבראד בתמורת השתיקה הזו(לא יודע כמה), שיהיה לכם אחלה שנה בלימודים ומי יודע תזכו לראות את בראד בשמחות שלכם!! ~בת אל~