כולם כבר ראו?

כולם כבר ראו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3187403,00.html
למי שלא רוצה לדעת מה יהיה בעונה השלישית של השיר שלנו אני ממליצה להשתדל לסגור את הפה אחרי שמסיימים לקרוא את הכתבה, ואגב-אורי גרוס אישר שזה מה שהולך לקרות בעונה. נ.ב. מצטערת שלא נכנסתי המון זמן לפורום, חיי מעט עסוקים כרגע
עוד 3/4 שעה שיעור גיטרה
יאיי

זו אותה כתבה מEאונליין?../images/Emo187.gif

קראתי שם כמה שורות, והפסקתי. לא רוצה לדעת מה יקרה בעונה השלישית. זה נורא עצוב שזה ככה
ועוד קראתי רק שורות בודדות.. :|

ג ב ש ו ש

New member
גמני,כי מדובר בספויילרים../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

ואני אנטי ספויילרים

דינדש

New member
אני בדיוק הפוך...

אני חייבת לדעת מה יקרה בעתיד! אני מכורה לספויילרים!

נסיכת pop

New member
את תראי שבסוף את תאהבי את זה

נינט הבטיחה שהיא תוציא דיבק והיא תוציא שזה לא יטריד אותך.. זמן מסך איתה לא פחות חשוב

לא חושבת שאני אוהב את זה,

זה הולך להרוס ש-ת-י עונות! מילא תגידי אחת, אבל למה להרוס ככה סדרה מצליחה?? באמת.. לסתם.. רוצים? תעשו טלנובלה {סליחה, דרמה יומית} חדשה, אבל בגלל שזו מצליחה ורוצים שגם התסריט החדש יצליח מחברים אותן? באמת חבל, זה היה מדהים.. הכל נהרס ויהפוך בעצם ל"השיר שלה" -> =\\\\\

edeneden1234

New member
כנראה שלא הבנת את העיקרון,../images/Emo136.gif

כל הקטע הוא למצוא את ה"תשובה" היותר הגיונית כדי לקשר ולחבר בין העונות הראשונות לשלישית, הכל נכתב ונבנה כרעיון ציני והומוריסטי, וכל המחשבה הזאת של - "הכל שקר, סתם פספסתי מהזמן שלי.." אז לא, כי כמו שאני יודע ההזדהות עם הדמויות וכל ההתרגשות, הבכי, הכאב והצחוקים שעברנו יחד עם שתי העונות נשמרות. בפעם האחרונה שזכרתי, "השיר שלנו" הייתה עדיין סדרה לא מציאותית. אני בטוח שאת תצפי בזה, אל תדאגי! מילא, זה גאוני. תחשבי שאם לא היית קוראת, היית פותחת פה עד הרצפה ולא סוגרת מרוב זה נשמע לא הגיוני, ואפילו יפה, בעיני זה גאוני. ממש יפה!! שכחת מה היה בסוף העונה הראשונה - שהכל סוכם בין אודי ורם שייקחו כבייכול את חנה לסלאו לתפקיד נעמי שחר וכד'.. זה כאילו לא קרה, ולכן התסריטאים גם נזכרו להשתמש בזה. כל הקטע והחידוש כאן הוא- 1. הבימאי צועק "קאט"! 2. עד כה הראו לנו את החיים מחוץ לריאליטי[עונה-1]\מחזמר[עונה-2] שזה בסאן אן ביץ', ועכשיו לכאורה הפכו גם את זה לדרמה מוזיקלית שהכל מתוכנן. אבל חשבו על זה רק עכשיו, בגלל זה זה ממש גאוני ועוד יותר - בגלל שלא קרה משהו מיוחד שמונע מהכותבים, היוצרים והתסריטאים לעשות הכל בתור סדרה אחת. זה לא פשוט, אבל אורי ממש גאה בזה וזה נשמע לו מעולה.

edeneden1234

New member
בקשר למשפט ../images/Emo3.gif ../images/Emo136.gif

"בפעם האחרונה שזכרתי, "השיר שלנו" הייתה עדיין סדרה לא מציאותית".. חס וחסה
לא התכוונתי שאין הזדהות והעלילה לא הגיונית או הזוייה ושאינה מציאותית, הכוונה כאן לסדרה עצמה - בתור (דרמה מוזיקלית) אחת כזו, זו עלילה ודמויות - לא מתרחש במציאות. בהתחלה ממש התאכזבתי, אח"כ חשבתי על זה ממש לעומק. חוץ מזה, אם כבר נגיע להסכם בעניין נינט, היא תוציא דיסק לשנת 2006 בע"ה, בטוח וזה לא ימנע ממנה. נינט תקבל תפקיד אורח בהחלט מורחב עם שאר השחקנים שהיו עד כה בשתי העונות הראשונות, רק שהיא קבלה סצינות יותר עמוקות וחזקות - היא תצטלם ותקבל תפקיד מרכזי וחשוב ישר בפרק\בפרקים הראשונים ומשם הדמויות יתפתחו. כמובן בפרקים האחרונים היא בטוח תחזור ועד אז... אלוהים גדול! יהיה טוב, אנחנו לא טלנובלת זבל מהכבלים.

edeneden1234

New member
ועוג משהו - ../images/Emo3.gif ../images/Emo136.gif

אנחנו כבייכול צפינו ב"השיר שלנו" = "השיר שלה" בעצם.. ככה שבתור סדרה בהתחלה בשתי העונות הראו לנו את החיים במאחורי הכל, מאחורי החזרות והריאליטי המתכונן באקדמיה של ירנדה טמיר ראינו את- הקפיטריה, הבר, הבתים של כל אחד ואחד, מועדונים, הביה"ס עצמו וכד'.. בעונה השנייה הראו לנו את "סינדרלה 2005" - כל החזרות וכד'.. מה שמחוץ לזה, משמע -החיים האמיתיים של הדמויות שלנו: |Vדגש|סאן אן ביץ', הבריכה, הבתים של כולם, הלאונג' של רוני וכד'.. זה בעצם "השיר שלנו". לקחו את הכל וקראו לזה "השיר שלה", ככה שנחי לא באמת בגד במיקי, נועה לא התנשקה עם נחי, אין לה ילדים, היא לא באמת שקרה.. שרון סילבר [ז"ל
] לא באמת ז"ל, כנ"ל אריאל שירד מהיאכטה ויחגוג ושוב - הסילברים אף פעם לא מתים. הם תמיד קמים לתחיה! גבעון ל-א מת. בעצם.... פייר, לא היית רוצה שהם יחזרו? איזה עוד משהו גאוני[אולי מאכזב, אבל בכ"ז נתרגל ותראי שזה גאוני
] היה כדי להחזיר אותם?

לא הראו לנו

את החיים מחוץ לריאלטי הראו לנו את הריאלטי עצמו! כי מחוץ לריאלטי נינט וזוהר - אין כלוםםםם ביניהם ואפילו שנאה

בבקשה אל תכתבו על זה בשרשור!../images/Emo187.gif

אתם מתכתבים ביניכם בשרשור הזה על תוכן הכתבה והעונה השלישית, ויש כאלו שמבחינתם אלו ספוילרים לא רצויים. בבקשה תפסיקו לדבר על זה בשרשור, או שתסמנו ספוילר בכותרת ותכתבו את הכל בתוכן ההודעה.

למעלה