כולם כאן במשבר זוגיות???
C ChinoShoko New member 14/6/12 #2 לא יודע מה עם כל השאר אבל אני במשבר רציני . מאוד רציני. רוצה לעזור לי? רוצה לשים יד?
S siboni3 New member 14/6/12 #7 לא כולם.יש פה כמות לא מבוטלת של נשים-שונאות-גברים בגלל כל מיניי טראומות.וגם כמה ח'ברה טובים:כמוני,כמו צ'ינו שוקו,מריוס,רון חיים,ואולי עוד כמו ףמדען טיליים סובייטי...אמיתי! נשתדל לעזור! אני במשבר זוגיות ועוד כמה משברים..
לא כולם.יש פה כמות לא מבוטלת של נשים-שונאות-גברים בגלל כל מיניי טראומות.וגם כמה ח'ברה טובים:כמוני,כמו צ'ינו שוקו,מריוס,רון חיים,ואולי עוד כמו ףמדען טיליים סובייטי...אמיתי! נשתדל לעזור! אני במשבר זוגיות ועוד כמה משברים..
N niva99 New member 14/6/12 #10 WOW הראיה שלך בכלל לא דיכוטומית... גברים = חבר'ה טובים... נשים = שונאות גברים.
S siboni3 New member 14/6/12 #14 היי ניבה,מה קורה? הצלחתי להעיר אותך?!איזה מסקנות לא אינטליגנטיות יש לך ממני... ממש מזכיר את הרמה של <היפה והחנון>מערוץ 10!!את יפה?
היי ניבה,מה קורה? הצלחתי להעיר אותך?!איזה מסקנות לא אינטליגנטיות יש לך ממני... ממש מזכיר את הרמה של <היפה והחנון>מערוץ 10!!את יפה?
N niva99 New member 14/6/12 #17 הצלחת?! ממש מאבחן... לא צופה בזבל - סורי. ממליצה לך לקרא את פסיכולוגיות של הזהות ושל עצמי - של קוהוט - על הפרעת אישיות נקרסיסטית - יתכן שתמצא את עצמך...
הצלחת?! ממש מאבחן... לא צופה בזבל - סורי. ממליצה לך לקרא את פסיכולוגיות של הזהות ושל עצמי - של קוהוט - על הפרעת אישיות נקרסיסטית - יתכן שתמצא את עצמך...
מ מ י ס ט ר גונס New member 15/6/12 #27 אני גם יודע לתקן מכוניות... ואני לא מתקן לכולם ! חוץ מזה, שנינו הרי יודעים שאין לי מושג איך פותרים משברים אהה, גם במכוניות רמת הידע שלי מוגבלת
אני גם יודע לתקן מכוניות... ואני לא מתקן לכולם ! חוץ מזה, שנינו הרי יודעים שאין לי מושג איך פותרים משברים אהה, גם במכוניות רמת הידע שלי מוגבלת
N nona169 New member 15/6/12 #28 .אהההההה..אתה סתם מצטנע לך....בטח שאתה יודע... <מה עם הסבה מקצועית אה??>