כן
מ מתוקה צפונית 30 New member 3/12/05 #20 טוב עכשיו הגעתי הביתה מהמשמרת ואני הרוגה מעייפות... ועכשיו אני הולכת לגלוש למיטה שלי.... ושאף אחד לא יפריע ליייייייייי!!!!!!!!!
טוב עכשיו הגעתי הביתה מהמשמרת ואני הרוגה מעייפות... ועכשיו אני הולכת לגלוש למיטה שלי.... ושאף אחד לא יפריע ליייייייייי!!!!!!!!!
J Jen74 New member 3/12/05 #38 אני דווקא ערה משבע בבוקר אבל לא רציתי להפריע לאחרים לישון עד מאוחר, בכל זאת שבת. למה תמיד באמצע שבוע אני בקושי מתעוררת בשש, זמן שצריכה לקום לעבודה ובשבת בשבע בבוקר אני כבר לא מסוגלת לישון??? אולי זה בגלל שלא יצאתי לבלות והלכתי לישון בעשר???
אני דווקא ערה משבע בבוקר אבל לא רציתי להפריע לאחרים לישון עד מאוחר, בכל זאת שבת. למה תמיד באמצע שבוע אני בקושי מתעוררת בשש, זמן שצריכה לקום לעבודה ובשבת בשבע בבוקר אני כבר לא מסוגלת לישון??? אולי זה בגלל שלא יצאתי לבלות והלכתי לישון בעשר???
S sigal38 New member 3/12/05 #25 ../images/Emo46.gifבוקר טוב אנשים........ בטח ........כל הלילה מקשקשים וכשבאמת צריכים אתכם אתם ישנים!!!!!!!!!!! קומו כבר........מה אתם חושבים?מלון 5 כוכבים פה? להתעורר..עכשיו!!!!!!!!!!!
../images/Emo46.gifבוקר טוב אנשים........ בטח ........כל הלילה מקשקשים וכשבאמת צריכים אתכם אתם ישנים!!!!!!!!!!! קומו כבר........מה אתם חושבים?מלון 5 כוכבים פה? להתעורר..עכשיו!!!!!!!!!!!
S sigal38 New member 3/12/05 #27 לא מתיחסים אליי בבית הזה כל הלילה הם מקשקשים להם פה........לא יבלו ממני אישור לעשות כך. עכשיו את מבינה למה אני כועסת,שוצפת,רוגזת?
לא מתיחסים אליי בבית הזה כל הלילה הם מקשקשים להם פה........לא יבלו ממני אישור לעשות כך. עכשיו את מבינה למה אני כועסת,שוצפת,רוגזת?
S sigal38 New member 3/12/05 #29 וואלה .........לא יש לך משהו באמתחתך? אולי נעיר אותם עם כוס מים בפנים?
M magenta73 New member 3/12/05 #30 לא... לא... שימשיכו לישון ואנחנו נצבע להם את הפנים עם משחת נעליים... יותר עדיף!
S sigal38 New member 3/12/05 #31 חחחחחחחחחחחחח פשששששששש כמה שנים לא עשיתי את זה כן כן אחלה רעיון איזה צבע יש לך? לי בכלל אין..........לא צובעת נעליים
חחחחחחחחחחחחח פשששששששש כמה שנים לא עשיתי את זה כן כן אחלה רעיון איזה צבע יש לך? לי בכלל אין..........לא צובעת נעליים