כולם ישנים?

golden energy

New member
כולם ישנים?

קווומוווווו......... משעמם לי לבד

golden energy

New member
את עדיין חושבת עליו?

למה??? אני מבטיחה לך שדווקא כשתפסיקי לחשוב ולרצות שהוא יתקשר/יענה,דווקא אז הוא יצוץ פתאום... אל תתרכזי בו..בשביל מה? אין סיבה אחת טובה..

דנטל

New member
הסתכלתי בתמונות של איזו מסיבה

בשאיפה שאולי הבחור ש"עשיתי" שם הצטלם ותהיה לי תמונה שלו, אבל לא מצאתי תמונה שלו, אז או שהוא לא הצטלם, או שאני לגמרי לא זוכרת איך הוא נראה...

דנטל

New member
יש לי אקסל

כתוב שם, אם אני יודעת. כתוב שם משפחה, אם אני יודעת. כתוב מה השם האמתי, אם גיליתי אחר כך שהם שיקרו לי. כתוב מאיפה הכרתי אותו. על האחרון יש סימני שאלה במשבצות של השם ושל שם המשפחה. חוץ מזה, יש תמונות של מי שמצאתי. לא שיא החשוב לי ואני לא נוהגת להסתכל בגלריות של מסיבות בשביל לחפש תמונות של כאלה שהייתי איתם, אבל הפעם חשקה נפשי.

חחחח "אבל הפעם חשקה נפשי" ../images/Emo13.gif

אהבתי את הניסוח.. אני בדרך כלל גם לא שואלת דברים כמו שמות וכאלה.. זה לא הכי מעניין אותי :mad: חח ואם במקרה הם אמרו לי את השם שלהם.. זה ממש לא מעניין אותי בסוף הלילה.. אפילו שיש לי זיכרון די צילומי אז אני זוכרת שמות ומספרי ררכב וכתובות אבל לא בכוונה.. חח ומאיפה הכרנו אני אף פעם לא מתעניינת.. רק לאן זרמנו.. {בד"כ אליו אני לא אוהבת לזהם את הבית שלי בסתם אנשים}

דנטל

New member
אני לא שואלת, כי אני במילא לא זוכרת

פשוט גרועה בשמות, אבל הם שואלים. הרי ככה הכי קל להם להתחיל. פעם שאלתי מישהו באמצע הז*ון "רגע, איך אמרת שקוראים לך?". זה עוד היה בימים שהיה חשוב לי לדעת מה השם שלהם. היום זה לא חשוב, אבל אני משתדלת לזכור עד שאני כותבת את זה באקסל. אחר כך אני לא בהכרח זוכרת. באופן מוחלט מעדיפה שהם באים אלי ושונאת ללכת אליהם. לא מעט מהפעמים מתרחשות לא אצלם ולא אצלי, אלא במסיבות וסביבתן. אני כותבת מאיפה הכרנו, כי שמתי לב שאם זה לא כתוב, אני לא תמיד אזכור מי זה בכלל גם אם כתוב שם מלא, ובטח לא אזכור מי הוא במקרים שאני לא יודעת שם מלא. חשוב לי לזכור אותם. רק אלה שהיה איתם אקט מלא.

אני זוכרת +/-

כי את נזכרת באחד שמזכיר לך את השני שמזכיר את השלישי.. :p ואת הרוב אני זוכרת לפי כינויים וכאלה... רונן המ__נן שרון מרמת השרון זיו עם הגבה חן עם השותפה רק את המעניינים שיש להם סיפור מצחיק אנ יזווכרת אבל הן מזכירים לי את כל ה"סתם" את ה"בררה" ומי שלא היה לי איתו אקט מלא אני קרוב לוודאי מסוגלת לעבור על פניו ברחוב ולא לזהות.. :// כי בטח הייתי שיכורה מדי..

דנטל

New member
אז זהו

שגם כאלה שהיה לי איתם אקט מלא אני לא תמיד מזהה. מזמוזים אני אפילו לא מנסה לזכור.

shaiush4

New member
ניסיתי לעשות כזה פעם..

אבל בסופו של דבר ויתרתי כי היו שמות שלא זכרתי, והיו כאלה שידעתי שהיה אבל לא זכרתי עם מי בדיוק. ואני גם צריכה לציין שלא הייתי שיכורה באף אחת מהפעמים, כך שאין לי תירוץ טוב.

למעלה