מה עם הטנדר של סובארו ?
מ מ ת ו ל ת ל New member 30/4/02 #17 מה בדבר... ACURA SLX זה די מוזר האמת כי אקורה זה הונדה והונדה זה וולוו מה פתאום יש להם חיקוי טרופר? הרי טרופר זה GM....
מה בדבר... ACURA SLX זה די מוזר האמת כי אקורה זה הונדה והונדה זה וולוו מה פתאום יש להם חיקוי טרופר? הרי טרופר זה GM....
R ran levi New member 30/4/02 #26 הג´יפים שאתה מעלה הם עם יכולות כביש נחותות,במקרה של הפורד גם ביצועי השטח נחוטים אבל הוא יכול למלא מקום של שיכון למגורים עם הגודל שלו הרכבים עליהם אני מדבר הם רעבים עם ביצועי כביש מעולים ויותר מזה שהתחילו להכניסם גם לשטח, בנתייים לשטחים קלים אבל הזמן יעשה את שלו
הג´יפים שאתה מעלה הם עם יכולות כביש נחותות,במקרה של הפורד גם ביצועי השטח נחוטים אבל הוא יכול למלא מקום של שיכון למגורים עם הגודל שלו הרכבים עליהם אני מדבר הם רעבים עם ביצועי כביש מעולים ויותר מזה שהתחילו להכניסם גם לשטח, בנתייים לשטחים קלים אבל הזמן יעשה את שלו
מ מ ת ו ל ת ל New member 30/4/02 #18 מה בדבר... ACURA SLX זה די מוזר האמת כי אקורה זה הונדה והונדה זה וולוו מה פתאום יש להם חיקוי טרופר? הרי טרופר זה GM....
מה בדבר... ACURA SLX זה די מוזר האמת כי אקורה זה הונדה והונדה זה וולוו מה פתאום יש להם חיקוי טרופר? הרי טרופר זה GM....
מ מ ת ו ל ת ל New member 1/5/02 #36 הונדה ווולווו הם באותם בעלות כמו שפורד קנו את לינקולן יגואר מרקורי ועוד כמה שאני לא זוכר הלילה מתחיל להשפיע לא ישנתי המון זמן
הונדה ווולווו הם באותם בעלות כמו שפורד קנו את לינקולן יגואר מרקורי ועוד כמה שאני לא זוכר הלילה מתחיל להשפיע לא ישנתי המון זמן
R ran levi New member 1/5/02 #37 או שכבר הזדקנתי או שלא קרה כדבר הזה , שוולוו והונדה באותה בעלות הם מיובאים על ידי אותו יבואן אבל אין קשר בבעלות החברות
או שכבר הזדקנתי או שלא קרה כדבר הזה , שוולוו והונדה באותה בעלות הם מיובאים על ידי אותו יבואן אבל אין קשר בבעלות החברות