כולם הלכו

evil i

New member
כולם הלכו

והשאירו אותי לבד עם הציורים שלי. אז בלי להתייעץ, וחבל שכך, עשיתי עוד פרוייקט. ככל הנראה אני אשתמש בו לשער האחורי של פחם #2 ו\או כפוסטר (כמובן אחרי שינויים ותוספות).

אופטיפ

New member
אההה...

מול...חחחחח...פחחחח רואים לה את....ה.....פחחחחח תחתו..פחהפפחחחחחחחחחחח...נים אהבתי

evil i

New member
:- youre crazzzy dude!0

אתה בטח מאלה שאח"כ הולכים וכותבים ביקורות קומיקס או משהו כזה...

ophler

New member
סמי-אאוטינג

יש ביקורת על שני חיילים מצבא ההגנה שעושים קומיקס בעיתון "במחנה". להעלות סריקה? (ו\או לטשטש שם משפחה או משהו כזה. או שאין בעיה עם אאוטינג).

ophler

New member
הבהרה

הביקורת ב"במחנה", לא הקומיקס. אין קומיקס ב"במחנה". וחבל.

spidey 82

New member
פעם היה שם סטריפ קבוע של אורי פינק.

הוא שוחרר ממילואים?

ophler

New member
דווקא הפעם יש מיני ראיון איתו

והוא מספר שהוא היה מאנייק בשרותו הצבאי אך מעולם לא נתן אפילו דו"ח אחד וכל הזמן ניסה לצייר כדי להתחמק מהעבודה האמיתית שהיה צריך לעשות. כבר הרבה זמן אין קומיקס בבמחנה. (וחבל).

ailag

New member
האאוטינג לא בעייתי שם

כי אם ראיינו אותם ופרסמו אותם בעיתון אז בעיה שלהם.. אבל יש בעיה עם זכויות יוצרים של "במחנה" על הכתבות שלהם. יש את זה איפשהו פה? http://www.idf.il/bamahane כי אז אפשר פשוט לקשר..

ophler

New member
לא

לא חשבתי על זה (אני לא רוצה להסתבך עוד עם הצבא, אז אני לא אעלה את זה, למרות שבמקומות אחרים בפורומים פה מעלים כל מיני כתבות. צריך לבדוק באמת את הנושא הזה של זכויות יוצרים. לי אין מושג.) אין את זה ברשת, בכל מקרה זה היה בגיליון האחרון (זה שמופיע כרגע בקישור שנתת).

evil i

New member
הכתבה היא על מולי יחבס

שזה אני, ועל עוד בחור שכנראה לא רוצה להזדהות אבל יזדהה כשיתחשק לו. יש לי כרגע איזה 9 עותקים של הדבר הזה ואם יזכירו לי אני אביא אותם לאירועי קומיקס להתרשמות.

ailag

New member
הם לא עונים לי במייל ../images/Emo10.gif תגיד להם

(יש לך דרך לשאול את הכתב שעשה את זה?)

למעלה