אני בביקור מולדת עד לפני הניתוח הפורום היה פרטי שלי ושל שחף אני רואה שהמשפחה גדלה...
ק קושקושית מתולתלת New member 23/12/07 #17 אני בביקור מולדת../images/Emo3.gif עד לפני הניתוח הפורום היה פרטי שלי ושל שחף אני רואה שהמשפחה גדלה...
אני בביקור מולדת../images/Emo3.gif עד לפני הניתוח הפורום היה פרטי שלי ושל שחף אני רואה שהמשפחה גדלה...
ש ש חף New member 23/12/07 #22 אל תגזימי הפורום לא היה פרטי שלי ושלך אנחנו סתם מתנהגות כאילו יש לנו מניות בתפוז <איך לא העיפו אותי על זה עד עכשיו?>
אל תגזימי הפורום לא היה פרטי שלי ושלך אנחנו סתם מתנהגות כאילו יש לנו מניות בתפוז <איך לא העיפו אותי על זה עד עכשיו?>
ק קושקושית מתולתלת New member 23/12/07 #23 תני לי לשיון על זה ואחזור אליך מחר בע"ה עם תשובה. לילה טוב.. |געגוע|
ש ש חף New member 23/12/07 #25 תיאוריה מעניינת כבר דובר פה בעבר על מה אני עושה כדי להשיג כל מיני דברים (להגיע למומלצים וכו') על המניות אני מנועה מלדבר,יש סעיף בחוזה שלי שאוסר עלי סורי
תיאוריה מעניינת כבר דובר פה בעבר על מה אני עושה כדי להשיג כל מיני דברים (להגיע למומלצים וכו') על המניות אני מנועה מלדבר,יש סעיף בחוזה שלי שאוסר עלי סורי