כולם הלכו לישון?
פ פלפל חריףף New member 23/12/07 #7 איך חודש????? תישארי ערה במשך היום גם אם את עייפה....חודש זה יותר מדי למרות שחוויתי תקופה יותר ארוכה שבה אם הייתי ישן 3-4 שעות בלילה זה היה טוב(וזה היה ממש מזמן)
איך חודש????? תישארי ערה במשך היום גם אם את עייפה....חודש זה יותר מדי למרות שחוויתי תקופה יותר ארוכה שבה אם הייתי ישן 3-4 שעות בלילה זה היה טוב(וזה היה ממש מזמן)
ש ש חף New member 23/12/07 #8 מותק, לא הבנת אותי. לא אמרתי שהפכתי את היום והלילה אמרתי שאני עייפה בלילה אבל לא נרדמת שזאת בעיה אחרת לגמרי. מה נראה לך שאני יכולה לישון ביום? הלוואי...
מותק, לא הבנת אותי. לא אמרתי שהפכתי את היום והלילה אמרתי שאני עייפה בלילה אבל לא נרדמת שזאת בעיה אחרת לגמרי. מה נראה לך שאני יכולה לישון ביום? הלוואי...
ש ש חף New member 23/12/07 #10 טוף אל תאיים. אני פה,עד שארדם או סתם ימאס לי. <אמרת שאני מצ'עממת אותך>
ש ש חף New member 23/12/07 #13 אויייייייייייש איזה כיף לראות אותך כאן! תגעגעתי מלא איך את מרגישה יפה שלי?
ק קושקושית מתולתלת New member 23/12/07 #14 אז למה לא אמרת? אם רק היית..... קונה לי לפטופ הייתי כאן הרבה יותר!