כולם הלכו לישון?
ט טל205 New member 21/11/07 #2 הרגע נכנסתי למיטה מחר יש לי מבחן,אם אצליח זה יקדם אותי מאוד מאוד. מבחן שאני מחכה לו המון זמן ואם לא אצליח אז.. נמשיך לחיות חח
הרגע נכנסתי למיטה מחר יש לי מבחן,אם אצליח זה יקדם אותי מאוד מאוד. מבחן שאני מחכה לו המון זמן ואם לא אצליח אז.. נמשיך לחיות חח
ט טל205 New member 21/11/07 #10 תודה לכולן/ם וואי איזה מעודד! אני מחוסר שינה בטירוף,קמתי היום עם בחילות מרוב לחץ ומה? המבחן נדחה למחר.התבאסתי וגם נמאס לי מהמתח הזה. אין לי כבר כח להסתכל על החומר הטחון הזה.שוב,תודה לכן/ם.
תודה לכולן/ם וואי איזה מעודד! אני מחוסר שינה בטירוף,קמתי היום עם בחילות מרוב לחץ ומה? המבחן נדחה למחר.התבאסתי וגם נמאס לי מהמתח הזה. אין לי כבר כח להסתכל על החומר הטחון הזה.שוב,תודה לכן/ם.
ש ש חף New member 21/11/07 #4 אני עוד ערה לצערי. אני קמה מחר מוקדם לעוד יום טירוף רק הראש לא נותן לי לישון,אולי זה בעצם הלב.
ש ש חף New member 21/11/07 #12 חשבתי עליך כמו תמיד אבל לא רציתי להפריע בשעה כזאת מאוחרת ואולי בכלל לא יכלתי לדבר.... דבר איתך יותר מאוחר
חשבתי עליך כמו תמיד אבל לא רציתי להפריע בשעה כזאת מאוחרת ואולי בכלל לא יכלתי לדבר.... דבר איתך יותר מאוחר