כולם היו מזוקנים

כולם היו מזוקנים

אתמול הוזמנתי לארוחת ערב. היו שם שמונה גברים, כולם מזוקנים... מה אני יכול להסיק מזה?

ז י ק ו

New member
תשאל את המארח מה משותף לכולם...

המארח אוהב מזוקנים...והוא עצמו

גם כן מזוקן. המשותף הוא שאת כולנו הוא ניסה דובים וחובביהם, והיה מרוצה...אבל בנתיים הוא נשאר לבד.

beefyman

New member
אשמח אם תוכל לשים תמונות

בטשטוש פנים כמובן. הפנטזיה שלי היא להשתתף בחברת גברים מזוקנים:) אני בעצמי מוצק ומזוקן....

ועוד כמה אבו זקנים שהיו שם

אגב, פעם ראיתי מיפגש מזוקנים בבית קפה באירופה...

what212

New member
אחלה תמונות

האמת היא שחלקם טיפה מבוגרים לטעמי אבל... you can't go wrong with a beard!

בכלל, כל התמונות הללו נראות

אירופאיות. נשמע ונראה כמו מפגש לעניין... ואכן כפי שצויין, הגיל מכובד למדי, אבל זקן זה זקן. יכול להיות שלמזוקנים יש באופן כללי נושאי שיחה משותפים?

ארוחת הערב הייתה בקנדה, דומה קצת...

לאירופה. המפגש היה מעניין, העניין הוא שהמארח, הצעיר יותר עם זקן חום-אדום שעומד עם שני בעלי זקני שיבה, הוא זה ששכב עם כל אחד מאיתנו, והוא אירגן את המפגש. הוא מת על בעלי זקנים. דיברנו על הרבה נושאים, לאו דווקא על הזקנים שלנו. אני נשארתי בקשר עם המארח עד שנסע לאנגליה לעבוד שם. אני לפעמים רואה את האחרים, ככה סתם ברחוב, במקרה. אחד מהם הוא בן זוגי. אז אותו אני רואה כל יום, וכל היום

what212

New member
אני מניח שהוא לא עושה ביקורים בארץ

לא הייתי מתנגד :p

what212

New member
אז איך הולכים שיעורי הציונות ;)

הוא השתכנע כבר? סתם :) אני בטוח שמתישהו אני אקפוץ לבקר בקנדה, נראה כמו אחלה מקום, גם מבחינת הנופים (הכוונה העיקרית כמובן היא הדובים) וגם ספרד נשמעת לא רע... צריך לקפוץ גם לשם P: פשוט קנדה נשמעת לי יותר טוב כי אני איש של קור... מי שמכיר אותי יודע. אני יכול לישון בחורף עם מזגן... או עם שמיכה דקה וחלון פתוח, עובד על אותו העיקרון :)

למעלה