כולם הזדקנו פה? בשעה 10 בערב פיפי ולישון?? אווווווווף משעמם
פ פושפושית New member 26/7/06 #2 דנדייייייייי מה קרה לפורום????????????? למה כולם ישנים???????????????
ד דנדי1 New member 26/7/06 #5 פושפוש מי אמר שהם ישנים? אולי יש להם דברים יותר מעניינים לעשות..... ואני כבר הולך לישון מחר יום עבודה (אני צריך לעבוד כפול עכשיו )
פושפוש מי אמר שהם ישנים? אולי יש להם דברים יותר מעניינים לעשות..... ואני כבר הולך לישון מחר יום עבודה (אני צריך לעבוד כפול עכשיו )
פ פושפושית New member 26/7/06 #7 אלק עושים משהו מעניין מחלקה גריאטרית נהייתה פה... גם אני אפרוש לראות טמבלויזיה
פ פושפושית New member 26/7/06 #4 מהשעמום אני שוקלת ללכת לישון עכשיו רק צריכה לבחור חדר כל החדרים ריקים
ר רוני שמח New member 26/7/06 #9 "מבדידות האנשים הופכים קשים ... מעטים יוצאים ממנה נשכרים אחד אוהב את הדממה , אחר מוצא בה נשמה..." מה הלאות השעמום הופ הופ איפה הכפיים? כן כן כולם להצטרף גם בשורות האחרונות, מה לי יומי מה לי לילי? הוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי
"מבדידות האנשים הופכים קשים ... מעטים יוצאים ממנה נשכרים אחד אוהב את הדממה , אחר מוצא בה נשמה..." מה הלאות השעמום הופ הופ איפה הכפיים? כן כן כולם להצטרף גם בשורות האחרונות, מה לי יומי מה לי לילי? הוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי
פ פושפושית New member 26/7/06 #18 נולוסו זה לא הזמן לשקוע בנוסטלגיה וזו לא השעה למשמעות.... עכשיו זו השעה לחייך ותו לא
נ נולוסו New member 26/7/06 #15 מה עלי לעשות אני כבר מת שתהייה לי זכות להשתעמם .. ספרי לי מה עליי לעשות כדי להרוויח זכות זאת ...
פ פושפושית New member 26/7/06 #25 נולוסו הלכת לארגן הפעלות? זה בסדר אתה יכול להפעיל אותנו גם מחר, אין לחץ