כולם הולכים לתחרות בתל אביב יום שישי?
ס סביולה165 New member 15/6/02 #4 כולם פה מכירים את מיכאל גנדלמן? אם לא תדעו הוא פרו סקייטר בישראל והוא יהיה שם לא כדאי לכם להחמיץ
U uv sk8er New member 15/6/02 #6 ההסעות? איפה את גר? אם בחיפה אז תלך לקסטרא לאינטר סרף יש הסעות הלוך חזור זה עולה 50 שקל סך הכל.
S SKATEBOARDING 182 New member 15/6/02 #7 באיזה שעות ההסעות כי אני גר בחיפה.. .........ואני גם רוצה לבוא.
U uv sk8er New member 16/6/02 #15 ל skateboarding 182 ב 7:45 בבוקר עד לא זוכר מתי אבל אתה צריך ללכת לפני זה לשלם
K KaPuStA New member 15/6/02 #8 אמרו לי איזה זיו אחד אמר לי שההסעות מאינטר סרף בחינם ואז הארוע עצו עולה משהו?
M mmeir New member 16/6/02 #12 אני מבאר שבע תגידו יש הסעות??? אני מבאר שבע ואני רוצה לגמרי לבוא לתחרות אבל אין לי איך לחזור משם
X xflil New member 16/6/02 #13 אני בא רוצים לקבוע מקום במוזיאון? יש לי רעיון...... על המדרגות לספריית אראלה? (שם משמאל לרחבה)
D Diverse New member 16/6/02 #16 אני בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עם דוד שלי ובן דוד שלי וחבר שלי, יש לי איזה בת דודה בת"א והם יהיו אצלה ואני וחבר שלי נלך לתחרות!! יאיייייי!!!
אני בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עם דוד שלי ובן דוד שלי וחבר שלי, יש לי איזה בת דודה בת"א והם יהיו אצלה ואני וחבר שלי נלך לתחרות!! יאיייייי!!!
T THE FATRIX New member 16/6/02 #17 אני גמבה מישהו יכול להביא לי אתר או איפשהו שכתוב פרטים על התחרות כמו שעות ובלה בלה? איך אתה הולך shlump?
אני גמבה מישהו יכול להביא לי אתר או איפשהו שכתוב פרטים על התחרות כמו שעות ובלה בלה? איך אתה הולך shlump?
S ShLuMp New member 17/6/02 #20 fatrix אני כנראה נוסע באוטובוס מרגלית לתחנה מרכזית ומשם נסתדר כבר ובחזרה אין לי מושג... נראה כבר או אוטובוס מוקדם או עם מישהו מלא יבואו ממודיעין בסביבות ה15
fatrix אני כנראה נוסע באוטובוס מרגלית לתחנה מרכזית ומשם נסתדר כבר ובחזרה אין לי מושג... נראה כבר או אוטובוס מוקדם או עם מישהו מלא יבואו ממודיעין בסביבות ה15