כולם בפלמח / בעקבות...

כולם בפלמח / בעקבות...

כל מי שכאן שישרשר הודעה ויכתוב את הסיפור שלו - למה הוא בבית ומה הוא עושה להעביר את היום...

כחילה

New member
גם אני בבית

הייתי אמור להיות מנהלן בבעקבות, אבל אמרו לי שבסוף לא צריכים אותי אז אני לא. בעיקרון, רוב הזמן אני משפץ את הבית שלנו. צובע קירות, טיח, סיד,עובד בגינה. דרך טובה לא להרגיש שמן בטלן...

ע ד ן 101

New member
אני גם בבית...

כי אני קצת חולה.. וגם כי אף פעם אין מה לעשות בבוקר, זה פשוט זמן מת!

foofi

New member
מממ אני כאן

לא הייתי אמורה ללכת תכננתי לעשות את הרישיון לטרקטור השבוע אבל בדיוק שבאתי להוציא טופס ירוק המכונה התקלקלה בעע אז אני סתם מבזבזת שבוע...

יכולת לדבר איתי+לבוא אלי..../images/Emo10.gif

אני לבד בבית ומשעמם לי כל היום... אין מה לעשות|: בע יום ראשון ניפגשיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

foofi

New member
כןן סוף סוףףףףף../images/Emo99.gif

אני כל כך מתגעגעת!!! לא ראיתי אותך שנים!!

אני בבית

ואוכלת את עצמי אם לצאת או לא למד"מים... ואני ממש אבל ממש שונאת לקבל כאלו החלטות! אני טובה בלקבל החלטות לגבי החניכים אבל שזה קשור אלי אפילו טעם של גלידה יכול לקחת לי שעה): ואני נורא נוטה לכיוון של לא ללכת אבל לא נעים לי מהגרעינר שלי... כי אני היחידה שאמורה להדריך שנה הבאה.... ו... אוף... מה אני יעשה זה עוד כל כך מעט זמן....

אני בבית

חזרתי מבעקבות לוחמים. היה פשוט משובח.. אחלה חניכים מסלולים נהדרים.. נהנתי רבות כן ירבו.. מי שרוצה תמונות שיגיד אני יעלה חלק..

spraizler

New member
אני בירושלים!

ז"א רק עכשיו חזרתי משם.. אבל הייתי בירושלים :)

ASHY

New member
בבית...

נכשל בטסט (טסטר מניאק בן !#@#$@#!@#$#@$%@#^%&) וצמוד לטלוויזיה על מה שקורה בשפרעם (שכנים שלנו)

אני בבית

מסדרת קלטות של המשפחה כי סבתא רוצה לעשות מזה דיסק אחד גדול ומארגנת יומולדת לחברה שלי ואתמול עברתי תיאוריה :) יום ראשון מש"צים!

kedeman

New member
את ה-כ-ל???

אבל היית שם רק, מה, 4 שעות??? איך הספקת לעבור שם את כל החנויות והאטרקציות???

fate spinner

New member
אני הגעתי היום הביתה

הייתי בהדסה-נעורים בקרוס של תאר"ן של מד"א היה מצויין יום ראשון יוצאים למד"מים

למעלה