כולם בסדר?

אריק!

New member
לאחר הלילה הקשה תרתי משמע,

והיום העוד יותר קשה שמצפה להמון משפחות ומכרים של משפחות, הגיע הזמן לטפל בסוגיה של "הכוונה מקצועית" באמצעות כתב היד. היות שהנושא רחב, ולא בסמכותי, החלטתי לפתוח ´בקטן´ ולברר מהן התכונות ומרכיבי הכתב הדרושים לעוסקים בסקטור הפיצות. נבהיר תחילה את ממלאי התפקידים באגף: קופאי - מופקד על הקופה, אמור להיות בעל כושר רכוז, אמון על חישובים ודיוק וגם ישר. נציג דלפק - אמור לתקשר עם הלקוחות, למכור להן פיצות ונספחים, לשרת - בקשב, להיות אדיב ולא לפלרטט בטלפון/לקוחות בזמן העבודה. איש הבצק: מחוייב בכוח פיזי, שרידות בשגרה של עבודה טכנית, לבוש בגד קל כמשקל נגד לתנור הנוראי, נטול זיקה לקהל ונשים. מנהל החנות: דמות ייצוגיות, מרכזת ומנחה, רצוי אחראי ושקול, יודע לנהל צוות גם בתנאי לחץ. חייב להיות מדושן מעונג היות שהוא היחיד שמשתכר מעל שכר הרעב. שליח: חובב נסיעות וטיולים, איש ה ´טיפים´ והבלתי צפוי, זריז וקל תנועה במדרגות. משוגע להתרוצץ בלילות קרים כשכולם מכורבלים. התרשמות והערות המראיין: המועמד, אסטראל טל, בחור ש או טו טו סיים בר מצוה וכבר עושה קולות של ´גדול´, לבוש זרוק במקצת, מדבר לפני ששואלים אותו ( אצטרך לברר את זה אתו ) , נלהב לעבודה, ללא נסיון קודם, חסון למדי ( אולי לבצק ). הביע משאלה למכור והצהיר על כך שהוא מבחין בין משולש למשולש. (משחק בעצבנות בכף ידו) "נא לכתוב קורות חיים ונודיע לך ברגע שתהיה תשובה", איך ומה לכתוב ? עיין בהנחיות המנהלת למעלה. ועכשיו חידה: מהם הסימנים הגרפולוגיים ( לפחות 3 ) שרצוי למצוא אצל כל אחד התפקידים המוצעים בסקטור הפיצות ? במדה וימצאו אצל המועמד סימנים מתאימים ליותר מתפקיד אחד, נוכל לשקול לשלבו כ כלבויניק ( בצק + שליח ) ובעתיד גם לקדמו ( קופאי... מנהל ). עד כאן לבוקר בצקי זה.

אריק!

New member
קצת לפני ארוחת הבוקר משהו על תרנים

לאחר הדגלים הגיע תורם של התרנים. אלה מטפסים גבוה, למשל באותיות ל´, במה שניתן להגדיר: "הפרש התארכותי גדול", ומדגישים בעיקר את הציר האנכי. חלקם לא מפסיקים להפתיע ביוזמות חדשות ומקוריות, אחרים מרוב רעיונות ויוזמות מאבדים את חוש המציאות. חבריהם רואים את עצמם כ ´שומרי גחלת´ כלשהי, שאותם הם נתבעים לקיים, וכמובן תובעים מאחרים ואף נאבקים. על איזה גחלת הם שומרים? אידיאולגית אתית מוסרית סטנדרט מקצועי - קריטריונים להסמכה שלטון החוק מרכזיות הדת והמצוות ממלכתיות לפני השאר צדק בעולם זכויות המיעוט עוד רעיונות ? ככל שהפער בין ההזדקרות העלית לציר המרכזי גדולה יותר כך עלול הנ"ל לאבד ראליסטיות ואף לכפות (לנסות ) עלינו את השקפתו איך זה צריך להיות. פער בלתי סביר מצביע יותר מכל על דבר מה שמציק ומכאיב לאיש, על כך הוא מבקר וקובל. מוצאים כאן בעלי רגשי קיפוח, בקורתיים, קובלים על כך שהמצוי נופל בהרבה מן הרצוי ובכל זאת לאיש/לעולם לא אכפת באמת. בתוך קבוצה זו מוצאים אנשים שקיפוחם, תסכולם, לפרקים כעסם הפרטי מוסב להזדהות עם תסכולם ומצוקתם של אחרים, והם מתמסרים לשליחותם. בין הגבר שבגברים מסתתר לפעמים הומוסכסואל מודחק. חלקם מוצא פתרון משחרר במקצועות הייעוץ, אחרים מנהלים מאבקים הירואיים חסרי תכלית עם המימסד ולמען רעיון שרק הם וקומץ מאמינים קטן סביבם - דוגלים בו. לא יודע למה אבל הראשון שחשבתי עליו בהקשר זה הוא מיודעינו, בן לאדן.

astral tal

New member
מאוד נהנתי לקרוא - היה מאוד מעניין

וכמי שיש לו ´ל´ מפותחת - התקשרתי להרבה מן הדברים שכתבת... - אז אכן יש דברים בגו (קבל אישור)
וגם הניסוח היה מעולה, סחטיקה סחטיין על השעור
ולגבי בין לאדן - בלי צחוק !! אני זוכר שקראתי לפני זמן מה באימייל מאמר שנשלח אליי מאתרו של ארנולד הולצמן, מפתח השיטה הפסיכואנליטית לניתוח כף היד, - שבו הוא ניתח את כף ידו של בין לאדן מתצלום שאיפשר לראות בפירוט מספיק את האלמנטים הנחוצים לידיעת דבר... בכל מקרה - הולצמן גורס כי בין לאדן עבר התעללות מינית בילדותו על ידי אדם סמכותי כלשהו - ולכן פיתח באופן תת-מודע מטען כלפיי מוסדות בעלי כוח והשפעה כגון ממשלות וכו´ למעשה העלתי את דבריי אלו בדיוק לפני כמה חודשים כאן בפורום ואני זוכר שזה היה לליטן וכתבתי לו - "אז תחשוב שכל הקטע עם התאומים קרה בגלל שלבין לאדן דחפו בתחת כשהוא היה ילד" אז בלי צחוק - כנראה שיש איזה קטע ניסתר על בין לאדן שלא מוחצן באופן ישיר על ידיו...מעניין

astral tal

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

סחטיין אריק !! עשית לי ת´יום עם הדבר הזה... - הייתי מנסה להביע לך עד כמה אהבתי את זה, אבל מסתבר שאני עייף מידי - אבל אהבתי בטירוף, היה משעשע ביותר לקרוא
ובקשר לכתב שלי - בהזדמנות, ככה שאני יהיה במצב כשיר לכתיבה.. - אני כבר כמה ימים לא כתבתי ומעניין אותי לראות אם יהיו איי אלו שינויים לאחר השבוע האחרון שעבר עליי... נ.ב מאיפה את מביא ת´השראה לכתוב את כל השטויות האלו ?! אסטראל "משועשע עד קצה רגל"

עטרה ב ט

New member
אני בסדר, אבל המחשב שלי מת ../images/Emo10.gif

ייקח לו כמה ימים לחזור לפעילות, אז צפו תגובות איטיות בימים הקרובים. בכל אופן, לחלקיכם יש את הטלפון שלי, אז מי שדואג יכול להתקשר (אני קצת חולה שוב, אז רק מי שדואג
)

astral tal

New member
אריק!

לגבי הכותרות בטאג ליינס של הפורום - שכחת לציין כותרת שערורייתית נוספת: "שני עצים"
לדעתי לעטרה יש כאן איזה קטע בתת-מודע שאותו היא מבטאת דרך הטאג ליינס של הפורום !
(הייתכן ?!)

אריק!

New member
לא יודע. ה ´תת הכרה´ גדול עלינו.

קראתי את עלילותיך באותו ערב/לילה/בוקר. למה היא לא נותנת לך את האוטו ?

astral tal

New member
מכמה סיבות:

1. אין לי רישיון 2. אין עליי ביטוח 3. אני מופרע 4. אני לא מנהל איתה את סוג מערכת היחסים שהיא הייתה רוצה ממני - ולכן היא לא רואה סיבה לגמול לי בנתינתה לי את האוטו קיצר, שטויות

אריק!

New member
עטרה תהיי בריאה.. גם המחשב.

היום אכלתי עם מישהו במסעדת פועלים בת"א, במקום פתוח. שולחן לידי היה עמוס שאריות מזון מסעודה קודמת שטרם פונתה. לפתע עברה, כאילו בכוונה גם לאכול, אשה + תינוק בעגלה, והתיישבה ליד השולחן הנ"ל. קלטתי משהו במבט והופעה שלה ואמרתי לזה שאתי שלדעתי היא כלל לא מתכוונת להזמין, אלא מתכוונת לאכול את שאריות המזון. בכוונה הסתכלתי הצידה כדי לא להביך אותה, וראיתי שהיא טורפת במהירות. לאחר 2 דקות, קמה והסתירה ביד עוד חתיכת שניצל והתרחקה תוך שהיא אוכלת. אז שתדעו בזמן שאתה בולסים גרעינים ועוגות מול הטלויזיה שיש גם אנשים רעבים. היות שאף אחד אצלינו לא יודע להודות בהפסד, ואני לא עומד מול ים הדמעות והמניפולציות, נאלצתי להסתיר את האפיקומן 3 פעמים במשך "הסדר". ויסלח לי לייזער.

למעלה