כולם ביחד "ברוך הבא"...

יחפון

New member
כולם ביחד "ברוך הבא"...

ועכשיו תשמעו מה קורה כשמציעים עזרה... יצאתי מהקואופ בלוד עם עגלת קניות,ועם השלט פתחתי את הבגז`,כאשר באותה עת קלטה עיני איזו דוגמנית נשענת על האוטו בקבינה,ומביטה אלי במבט מבקש... פניתי אליה בבקשה לזוז,היות ורציתי להניע ולנסוע,אך במקום זאת,היא שאלה בעדינות "לאן"? בעלי באילת ואין לי רכב,התוכל?... כמובן שלא יכולתי לסרב,הבאתי אותה עד הכניסה לבנין שלה ברמלה השכנה,ולאחר שעזרתי לה להוציא את החבילות מהאוטו,לא היססה לרגע וביקשה עזרה עד הבית שבקומה ג`,הייתי הרוג בסוף יום עבודה אבל החיוך שלה חצה גבולות ומיד שינסתי מתניים וביחד העלנו הכל לדירה, כולי נושף הציעה לי ללגום משהו,והפטירה "כבר חוזרת... כעבור 2 דקות, היא מופיעה עם חלוק דקיק וכמעט שקוף,ואפי` את החזיה היא הספיקה להוריד...

יחפון

New member
המשך..

הבנתי שאני עומד להסתבך... התכופפה לנבור בשקיות שקנתה כשגבה וישבנה הגבוה והחטוב פונה אלי ומשתקף היטב מהחלוק,הרגשתי לחץ נוראי במכנסיי... כשלפתע הסתובבה אלי והציעה לי ללכת לנוח לאחר המאמץ של סחיבת השקיות,כמובן שכבר לא יכלתי לסרב,ונכנסתי לחדר שנדף ריחות משכרים של קטורת ונרות צבעוניים שהדליקה מבעוד מועד,נשכבתי מותש אחרי יום עבודה... גופי רועד מקור וחושש מהקורות הצפויים.. והנה הופיעה המלכה בחיוך שובה לב,עם בד קשירה אדום... מתיישבת לידי מלטפת ומרגיעה,מאמי אל תדאג אני רק צמאה... ומיד החלה לפתוח את התיקתק של מכנסי הגינס שלי ושלפה אותם בקושי לאור הזיקפה שהוטמנה שם,, היא החלה להקשיח מעט וכמעט קרעה מעליי את התחתונים והאיבר קפץ מולה עבה וארוך עם כיפתו החטובה... מפסקת אותי ומתחילה לקשור את הרגליים לצידי המיטה,מפשיטה אותי לגמרי,וכבר מטפטפת עליי מבלי להרגיש...

יחפון

New member
המשך - 2

נשכבת עלי בלי מעצורים ראשי בין רגליה עם הכוס על הפנים שלי וראשה להוט על הזין שלי , מרסקת לי את הביצים ועם פיה לועסת את איברי ויונקת ללא הפסקה כאילה היה זה בקבוק אוונט... מרגיש את הכוס שלי מתנפח לי בפנים,ונודפת מיצים ריריים בעוצמה שלא הכרתי.. התחלתי למצוץ את הדובדבן שבקצפת... וכולה ריגושים,גונחת יחד איתי מרגיש ומתריע אני גומר,והיא בשלה.. אני צמאה....... ככה זה כשרוצים רק לעזור. . . . . . . .

יחפון

New member
סיומת...

בחיי אף פעם לא גמרו לי ככה על הפנים,השתוללה לכל עבר,ואני לא מרפה מהתנועות הסיבוביות על הדגדגן הלוהט והנפוח,נוטפת אין סוף גונחת וצועקת אני גומרת אוח אוח אוח אני אני אני אוח אהההההה, היא היתה מדהימה הרגשתי שאני מתפוצץ 3 פעמים גמרתי לה בפה ואף טיפה לא יצאה החוצה... הרגשה ענקית לשפוך לתוך פה של תינוקת מתוקה,וככה נרדמנו לשעה,כשהתעוררתי היא עדיין ישנה בטירוף,יצאתי מבין רגליה,הלכתי להתקלח,התלבשתי ויצאתי כלא היה,,, אוף חבל , לא לקחתי ממנה את הנייד... שלכם- יחפון!!

למעלה