כולם בהפסקה??? טוב, אני הולך למכון כושר... תחזיקו מעמד!
E ezraz New member 14/9/04 #4 נראה לי שאנחנו עדיף שנלך לעבוד אחרת לך לא יהיה כסף לכרטיס לפסטיבל, ואני אוכל לבהות בים מקרוב כל יום, אחרי שאחתום בלשכת האבטלה.
נראה לי שאנחנו עדיף שנלך לעבוד אחרת לך לא יהיה כסף לכרטיס לפסטיבל, ואני אוכל לבהות בים מקרוב כל יום, אחרי שאחתום בלשכת האבטלה.
A AviHayun New member 14/9/04 #5 חזרתי.... עזרא - אני מעדיף רמבו על שווארצנגר... ואוטוטו אני הולך לים, בכל זאת, צריך לבדוק אם ה"רמבו" עובד בים...
חזרתי.... עזרא - אני מעדיף רמבו על שווארצנגר... ואוטוטו אני הולך לים, בכל זאת, צריך לבדוק אם ה"רמבו" עובד בים...
ת תמר 1האחת New member 14/9/04 #7 אבי - זה נמצא בים המלח באזור המלונו זה יכולה להיות אחלא חוויה... שווה לדעתי עזרא לא הבנתי "לך לא יהיה כסף לפסטיבל"
אבי - זה נמצא בים המלח באזור המלונו זה יכולה להיות אחלא חוויה... שווה לדעתי עזרא לא הבנתי "לך לא יהיה כסף לפסטיבל"
ת תמר 1האחת New member 14/9/04 #8 עזרא אני חוזרת בי , הבנתי וגם חייכתי, וואלק הצתה מאוחרת , הראש שלי לא בדיוק במקום הנכון...
E ezraz New member 14/9/04 #9 עדיף מאוחר מאשר אף פעם אבי כמו שכתבתי מזמן בפורום, פסטיבל התמר אחלה פסטיבל, האוירה של ים המלח מקנה הרגשה שונה מכל מקום אחר, בעיקר בהופעות שמתחילות בערב ונמשכות עד עלות השחר. הפסטיבל נערך בדר"כ לאורך חופי ים המלח.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם אבי כמו שכתבתי מזמן בפורום, פסטיבל התמר אחלה פסטיבל, האוירה של ים המלח מקנה הרגשה שונה מכל מקום אחר, בעיקר בהופעות שמתחילות בערב ונמשכות עד עלות השחר. הפסטיבל נערך בדר"כ לאורך חופי ים המלח.