כולם בגפיטע פיש?

ben3211

Member
סילחו לי שאני נדחף. ../images/Emo66.gif

יש משהו לאכול?
כל כך רעב שמסוגל לטרוף....סוס!!!!

mamaWitch

New member
להפך,

חיכינו שמישהו יתערב יש עוף בקארי חריף נורא רוצה?
נשאר פולקע

ben3211

Member
הולך על הקארי, את הסוס של מאגי

נשאיר לאירוע יותר משמח, אולי חתונה, או משהו כזה.

mamaWitch

New member
רוצה עכשיו?

צר לי, פרשתי מוקדם אמש. מקווה שבכל זאת מצאת משהו לאכול I O U
ומסוסים עושים סיביו אישית אני מעדיפה אותם חיים, אבל זה כמובן עניין של בחירה אישית

ben3211

Member
תודה מכשפה, אבל מאוחר מדי.

זה מה שקורה לאנשים שממתינים למכשפה שתכין להם את ארוחת הערב.

יש ויש../images/Emo21.gif../images/Emo174.gif../images/Emo97.gif../images/Emo78.gif|פופ

רק אוכל כשר למהדרין, מתאים לך?

ben3211

Member
איך כשר? המבורגר עם גבינה?

אבל יאמר לזכותך פולינזית, שאת נדיבת לב מאין כמותך. חכי חכי אתפוס אותך במילה. את כבר חייבת לי: 2 שוקוצ'ינו 1 בירה מהחבית 1 המבורגר 160 גרם גבינה צהובה 1 פלפל חריף ומשולש פיצה עם תוספות.

כל התפריט עבורך, בןבן

מכל מה שהזכרת לעיל, אני מתנזרת לחלוטין. אוהבת אוכל ממשי ואמיתי, פרט לשוקוצ'ינו שלא מוותרת. רגע, את הבירה מהחבית ניתן לערבב עם ספרייט? מה שנקרא שדרוג לרמת שנדי? פולינזית, עדיין בהגדרת "חייבת"...

ben3211

Member
פולי.. משאית שוקוצ'ינו בדרך אליך

הישר מיטבתה. בירה מהחבית עדיף לשתות עם בירה בלי תוספות מיותרות. אבל, על טעם ועל ריח... אין.

mamaWitch

New member
תפילה

יש לזמר ולרון, כל לילה לפני השינה. על כל אחד לשיר את חלקו שלא יגידו שרק הרבנים הביאו
ביצוע: עממי (שזה אני אתה ואת) מילים: יחיאל הלפרין לחן: יואל אנגל גשם, גשם, משמיים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף טיף-טף, טיף-טף טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף! להב אש חוצה שמים מעוור את העיניים בריק-וברק, בריק-וברק זה הבריק הברק בריק, ברק, בריק, ברק זה הבריק הברק בריק, בריק, ברק בריק, בריק, ברק קול אדיר מן השמיים מחריש את האזנים רם-רעם, רם-רעם זה הרעם ירעם רם רם, רם רם זה הרעם ירעם רעם רעם, רעם רעם!
והמהדרין יוסיפו ברוב כוונה: מילים: יחיאל הלפרין לחן: יואל אנגל גשם, גשם, משמיים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף טיף-טף, טיף-טף טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף! להב אש חוצה שמים מעוור את העיניים בריק-וברק, בריק-וברק זה הבריק הברק בריק, ברק, בריק, ברק זה הבריק הברק בריק, בריק, ברק בריק, בריק, ברק קול אדיר מן השמיים מחריש את האזנים רם-רעם, רם-רעם זה הרעם ירעם רם רם, רם רם זה הרעם ירעם רעם רעם, רעם רעם! אני עובדת על
מיוחד לעניין. מילים: יחיאל הלפרין לחן: יואל אנגל גשם, גשם, משמיים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף טיף-טף, טיף-טף טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף! להב אש חוצה שמים מעוור את העיניים בריק-וברק, בריק-וברק זה הבריק הברק בריק, ברק, בריק, ברק זה הבריק הברק בריק, בריק, ברק בריק, בריק, ברק קול אדיר מן השמיים מחריש את האזנים רם-רעם, רם-רעם זה הרעם ירעם רם רם, רם רם זה הרעם ירעם רעם רעם, רעם רעם! מילים: יחיאל הלפרין לחן: יואל אנגל גשם, גשם, משמיים קול המון טיפות המים טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף טיף-טף, טיף-טף טיף-טיף-טף, טיף-טיף-טף מחאו כף אל כף! להב אש חוצה שמים מעוור את העיניים בריק-וברק, בריק-וברק זה הבריק הברק בריק, ברק, בריק, ברק זה הבריק הברק בריק, בריק, ברק בריק, בריק, ברק קול אדיר מן השמיים מחריש את האזנים רם-רעם, רם-רעם זה הרעם ירעם רם רם, רם רם זה הרעם ירעם רעם רעם, רעם רעם!
המילים, כמובן, משירונט.

גבי 26

New member
אל תדאגי../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

תיכף מגיע, הכתף שלי היא החזאי הטוב ביותר, בחיי!

magy

New member
../images/Emo27.gifעוד שבוע עבר..../images/Emo27.gif

לאן הולכים כולם הערב לבלות? סוף סוף אפשר ללבוש בגדים עם שרוול ארוך...... חמים כאלה. אחד על השני...... אחרי קיץ מהביל שכלל רק שמלות עם כתפיות ומכנסיים קצרים........ יש איזה רעיון לבילוי? התסרוקת כבר מוכנה.............

אלמרה

New member
מכנסיים קצרים? יאללה בואי נבלה....

מלשון בילוי לא משהו אחר... יא נבלה! עכשיו היא נזכרת לעורר את ההורמונים של הבילויים שלי...

magy

New member
שמור על ההורמונים

לקיץ. אפשר לאפסן אותם בתנור בחום נמוך.....לבינתיים?

אלמרה

New member
לא.. הורמונים שלא כמו ביציות....

משתחררים ונוצרים מחדש... אז אין פטםע לאפסן... בואי נחגוג, עכשיו. אך אם לא בא לך מכנסיים קצרים (כמה טוב שלא אמרת מכנס קצר) בואי בשמלה עם הכתפיות... בלי המכנסיים.

למעלה