כולם אומרים....

simpson

New member
כולם אומרים....

אני נהנה\ת לראות אותך מתפטלת.... וגם שאלה למנהל.. מותר לשים תמונות פפרצי? אם כן אס סבבה :)

actress

New member
בקשר לפפראצ´י ....

אני חושבת שזה פגיעה בחיים האישים שלהם. אני לא חושבת שכדאי לשים פה אבל אם זה לא תמונות עירום אז אפשר.

swirrrly

New member
תביא פפאריצי כל עוד זה לא "זדוני"

שאני ארד על אלי מרקו? חלילה! {בטח עכשיו הוא יעיף אותי מהפורום..} ואני לא רוצה שזה יקרה!!! שיר
י

simpson

New member
שאני יבין בקשר לפפרצי

פפרצי זה בעצם עריכה של תמונה שאני נגיד שם את הראש של אלי מרקו בתוך הגוף של רונה.. זה פפרצי? נתתי דוגמה דפוקה (לא חשוב)

amirbilu

New member
לא

פפרצי נקראים הצלמים שמחפשים לצלם את הסלבריטים בכל מני מקומות בחייהם האישיים,לדוגמא מאיה שוחה בבריכה עם חבר שלה..

simpson

New member
אז מה זה אם התמונות?

איך קוראים לזה שאני שם נגיד את הראש של אלי מרקו בתוך הגוף של רונה (לצורך הפורום) או נגיד שם לסמדר קרניים של שדון... איך קוראים לדבר הזה??

simpson

New member
בקשר ל...

אתי חתולת השעשועים... אני גם מתעסק בכל מיני דברים כאלה. שאלה ששאלתי הרבה זמן היא: איך קוראים לזה? פפרצי זה לא והסבירו לי מה זה כבר אבל איך קוראים לזיוף והעתקה הזאת? בטוח יש לזה שם! זה חשוב לי. איך אני אומר את המילה הזאת שאני עושה משהו לתמונה... כמה שיותר מילים בבקשה :)

תראה....

פפרצ´י זה בטוח לא, פפרצ´י קוראים לצלמים שמצלמים על אמת את השחקנים ומפרסמים בעיתון, עיתנות צהובה, מה שנקרא. עכשיו, השאלה היא מה אתה עושה עם התמונות??? אם זה בסגנון "אתי חתולת שעשועים" אתה יכול להגדיר את קקריקטורה הומריסטית, אם זה יורד לפסים אישיים על השחקנית עצמה עם ההעלבות שלא במקום זה יכול להיקרא הוצאת דיבה, אם אתה מעתיק משהו ומפרסם במקום אחר זה נקרא גניבת זכויות יוצרים ואם אתה מזייף תמונות של השחקנית בצורה שתגרום לאחרים לחשוב שהיא עשתה משהו שלא עשתה זה עבירה על החוק שיכולה להיות מוגדרת כעיתונות צהובה אם תפרסם אותה... בקיצור, העסק מסובך, אם תשאר בקריקטורות בלבד, יהיה בסדר! מקווה שעזרתי.

למעלה