כולם אומרים לי שאני אבריל הישראלית.

ב ל ע ע ע

New member
כולם אומרים לי שאני אבריל הישראלית.

העולם מחולק לשניים כאלה שחושבים שאני ממש מזכירה את אבריל וכאלה שחושבים שלא הכוונה במראה החיצוני (פרצוף) אני חושבת.. בתור אחת שמכירה את עצמי הכי טוב שבתווי פנים אני מזכירה אותה (גם לי יש שיער חלק שמסתיר קצת את הפנים ופרצוף עגול, אף סולד וכו´..) אבל הצבעים שלי מטעים: יש לי עיניים שחורות ושיער חום.. אווף...ולאחותי הקטנה יש צבעים כמו שלה, אבל היא לא דומה לה בכלל ואני חושבת שגם בחלק מהלבוש אני מזכירה אותה... גם אני אוהבת לעשות את השילובים האלה נגיד: מכנסיים צבאיות וסיכות בשיער וכו´... וגם אני גיטריסטית חשמלית!!! דרך אגב: היי אני רוני
מה שלומכם אנשים!? והאמת על השירים שלה אני פחות מתה הם חביבים אבל יותר מדי פופ בשבילי.. וזהו בערך

ב ל ע ע ע

New member
חשבתי על זה אבל

אין לי תמונה מעודכנת וגם אין לי סורק :אבל כשיהיה לי אני מבטיחה לשים

ב ל ע ע ע

New member
עוד הבדל ביני להין אבריל...

אני ב-א-מ-ת מנגנת בגיטרה ואני יודעת לסוע על סקייטבורד (למרות שלפעמים יש לי בעיה בסיבובציות)פחח

ברודי

New member
כן אההה?

גם אווריל ב-א-מ-ת מנגנת על גיטרה (נדמה לי) ונוסעת על סקייטבורד שככה... וממ... צר לי לאכזב אותך אבל משומה המראה של אווריל נפוץ (לא מבחינת וואנאבי) יש לי בביה"ס ילדה ממש דומה לה!! עכשיו היא ממש לא מנסה להיות דומה לה כי היא לא בקטע הזה והיא מתלבשת נורמלי בלי הצהרות אופנה מיוחדות ועדיין היא דומה לה שזה מלחיץ אני כל הזמן מציקה לה עם זה והיא אמרה לי שכולם אומרים לה שהיא דומה לאווריל והיא ממש שונאת שאומרים לה את זה (למה?? הלוואי עלי) ויש אצלנו עוד אחת שדומה לה אבל קצת פחות...

למעלה