כולםםם אולי נקבע שעה וניכנס לצ'אט בםפורום גיים בויז הן תמיד שם ונורא מאוחדות! בואו נעשה גם!!
א אוריאן101 New member 20/3/06 #1 כולםםם אולי נקבע שעה וניכנס לצ'אט בםפורום גיים בויז הן תמיד שם ונורא מאוחדות! בואו נעשה גם!!
H hila halevi girl New member 21/3/06 #4 שמולע,אולי תעשה כמו שנה שעברה?../images/Emo3.gif שהן התארחו אצלך בבית והיו פה בצאט! ודיברנו איתן.. זה היה כייף=] אגב- עד עכשיו רק סיון לא התארחה:|
שמולע,אולי תעשה כמו שנה שעברה?../images/Emo3.gif שהן התארחו אצלך בבית והיו פה בצאט! ודיברנו איתן.. זה היה כייף=] אגב- עד עכשיו רק סיון לא התארחה:|
H hila halevi girl New member 21/3/06 #3 אין לי בעיה../images/Emo13.gif גם אני תמיד רציתי.. הבעיות כאן מתי נוח לכולם=\
K KiSs KiSs KiSs New member 21/3/06 #9 להיכנס לצ'אט בפורום שלנו כדי ש.. נכיר אחת ת'שנייה וניתאחד גם איתכן, או כדי שתציקו לנו?! נ.ב- לא רוצה לריב-פשוט תענו מה אתם רציתן.. עוד נ.ב- שכחתי להגיד שאני מפורום גיימבויז למי שלא הבינה...
להיכנס לצ'אט בפורום שלנו כדי ש.. נכיר אחת ת'שנייה וניתאחד גם איתכן, או כדי שתציקו לנו?! נ.ב- לא רוצה לריב-פשוט תענו מה אתם רציתן.. עוד נ.ב- שכחתי להגיד שאני מפורום גיימבויז למי שלא הבינה...