כולםםם להיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולםםם להיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!! אני יודעת על 3 תחרויות שהולכות להתקיים ביום שבת: 1.) תחרות דרסא'ז שהיא בתלמי מנשה(תקנו אותי אם אני טועה). 2.) תחרות קפיצות-דירוג לאליפות הארץ 4+דירוג רגיל שתתקיים באודים. 3.) תחרות קפיצות-דירוג לאליפות הארץ שתתקיים במשמר העמק... מי מהפורום שלנו הולך לצאת לאחת התחרויות הנ"ל?? אני כנראה יוצאת עם הקופה (שי) לתחרות באודים על אוסטין ל-90.... סתםם שיוש את מותק של ילדה... וגם יפתח יוצא לתחרות על ג'וניור ל-1.10.. אז אנשים תגיבו כדי שנדע יותר!!!!!!!

shaililo

New member
וואל...

אני חושבת שהתחרות אצלנו היא דירוג לאליפות צפון ולא דירוג לאליפות הארץ. אני מתחרה במשמר העמק במקצה 80 על כפיר
נ.ב.- בסוף לא צילמו אותי לכתבה היום, אבל יצלמו ביום שבת אחרי שאני אתחרה. למרות שאין לי מושג איך, כי צריך לפרק שם ת'גדרות כדי לקפוץ ת'מדרגות... וואטאבר... זה הולך להיות ממש פאדיחה כי לא קפצתי את זה כבר שנה.

אנחנו

לא יוצאים!
טוב לא נורא... נורא נהנתי היום!!!!!!! רכבתי על נפו החמוד(כן כן אור על הסוס שלך) והיה פשוט מעולה!!!!!! הוא כל כך השתפר בקנטר שלו מאז הפעם אחרונה שרכבתי עליו! הוא כזה חמוד, את רק מכניסה אותו לעבודה והוא נשאר עם הראש למטה לא משנה מה תעשי, איזה חמוד!! ואז עשיתי לדיזל לונג' איזה חצי שעה...........

למה?!?!?!?!?!

אוף באסה! אני הולכת לראות את התחרות במשמר העמק! היוטם קפצתי והיה מבאס לא קפצתי כבר חודש וחצי ואיזה בושות אימאלה! נוראי באפ רייט של 60 אני לא מצליחה לעשות ישיבה נכונה אוי ויייי נוראי נוראי!!!! אני מקווה שזה יחזור לי בזמן הקרוב ואני לא מאמינה על שחשבתי עוד להתחרות השבת איזה בושות הייתי עושה לעצמי!

חחח אופס... לא שמתי לב... ב.......

משמר העמק זה תחרות דירוג לאליפות הצפון... סוריייי!!!!!!! וסתיו זה לא נורא!! ככה זה שלא קופצים חודש וחצי!!!!1 אבל אחרי שבוע-שבועיים את תראי שאת תחזרי לעצמך!!!

shaililo

New member
ברור שתחזרי!

לא שוכחים את זה!!! אוף אנשים אני לחוצה... דיי אני שונאת את זה!
קפצתי מסלול רק של 90... ואני מתחרה 80 זה לא טוב!

למעלה