כולכם

כולכם

מושקעים במניה שוקעת.
כל השיטות הרוחניות וכל הדרכים לא יובילו אתכם לשום מקום. רק זמן ואנרגיה יבוזבזו. אם תתאמצו באמת תצליחו לטמטם ולשגע את עצמכם ואולי מישהו יחשוב שאתם מוארים או רוחניים. אולי.
הפסד נעים!

כשתגדל אולי תבין ...

שלכל אחד יש את עולמו ...אז תתרכז בשלך ...ותרפה מהעולם ...כי המלחמות הללו ...הן מלחמות שלך בעצמך ....כאן בפורום הזה אין להן טעם ....אז חבל ...הבהרת את עמדתך ...כאן בפורום הזה לא קונים אותה ...אז תרפה ...אור ואהבה

lightflake

New member
אוקיי.. תודה... אתה איש טוב שדואג לנו

חלילה שלא נעשה מדיטציה...
צודק...
חכם מאוד...

נהפוך הוא

אני מעוניין שתעשה מדיטציה. טכניקה מונעת מדיטציה. דרך במובן של דוגמטיות מונעת מדיטציה. כל קיבעון מונע מדיטציה. כל תרגול מונע מדיטציה. מדיטציה מתרחשת מאליה וכל ניסיון להביא אותה- מרחיק אותה.

החיפוש שלך מונע ממך מדיטציה

אין פה עניין של לסמוך על מזל. יש פה עובדת יסוד- החיפוש אחר האור בקצה המנהרה הוא הגורם לחשכה מלכתחילה. כל תנועה לכל כיוון בכל רמה מייצרת מנהרה. זה לא משנה שאתה מחפש את האור, הכוונה שלך לא משנה כלום. מה שקובע הוא שאתה מתנועע, מחפש, והתנועה הזו של החיפוש היא תנועה גסה של המחשבה שמונעת מהמדיטציה, שהיא מעבר למחשבה, להגיע.
המסקנה היא שאתה אינך מעוניין כלל במדיטציה אלא בהמשך של התנועה של המחשבה בשם האי מחשבה. זו מסקנה הכרחית. אין לך שום עניין במדיטציה אלא כמו כל בני האדם אתה מעוניין רק להאריך את החיים המלאכותיים של זרמי מחשבה אנכרוניסטיים אלו או אחרים. למשל- זרמי מחשבה מיסטיים, שהם שלב פרימיטיבי בהתפתחות התרבות, שהיה צריך כבר לחסל את עצמו, שבים לתחיה באמצעות הנאיביות המלאכותית שלך. אתה משמר את החשיבה הפרימיטיבית וזה כל חפצך, בין אם אתה מודע לכך או לא. הסיבה לשימור החשיבה הפרימיטיבית הוא רגש טינה ותיסכול כלפי אלו שעלו והשיגו אותך במדרגות השכל. זו גם הסיבה שאתה מדבר בגנות השכל ומלא כרימון מתולע במנטרות אנטי שיכליות.
אם היית באמת במדיטציה כל זה היה מתפרק לך. לא היית מצליח לשמור את כל קומפלקס השטויות המתוסבכות האלו. כדי לא להיות במדיטציה אתה צריך לתרגל בחריצות את ה"שיטות מדיטציה" השיקריות שלך. מדיטציה תפרק לך את הכל ואינך מעוניין כלל במדיטציה.

lightflake

New member
גילית את אמריקה!

אם לא היית צעקני כמו איזה ילד שבוכה לתשומת לב מאמא אז אולי היה אפשר גם לדבר איתך על משהו
בכל אופן, כרגיל, חלק מהדברים נכונים וידועים ואין לך על מה להתרגש כל כך...

lightflake

New member
אגב, אם היית מקשיב התרגול אומר "לעצור"

אז אתה צועק "לא לתרגל" כי התרגול הוא התנועעות... נו באמת...

וואו "התרגול אומר לעצור"

ואתה משווה את זה למה שאמרתי לך...
אתה מנסה לקטלג מה שאומרים לך בתוך מנטרות אידיוטיות ולכן אתה לא מקשיב. אין לך דרך לעשות רדוקציה למה שאמרתי לך. זה לא בתוך השבלונות הרוחניקיות שלמדת באיזשהו טקסט אוילי של מטורף סיני כלשהו שלא יתרום לחייך דבר מלבד תסביכים חדשים. אני יכול להבטיח לך שאחרי שהטקסט הזה יעלה חרס בידיך אתה תמצא משהו אחר להיתפס בו ולתלות בו את תקוות השווא שלך. החיפוש שלך לא יגמר ולעולם לא תמצא את האמת המוחלטת. חותם לך.
רק כשתתנער מכל הדברים האלו תוכל לפקוח את העיניים. זה לא חוכמה גדולה לפקוח את העיניים, וזה בטח לא מביא לך איזושהי "אמת מוחלטת" אבל זה נדיר כי רוב האנשים מחפשים ולכן העיניים שלהם סגורות. אבל מה אכפת לי- מי מינה אותי על פקיחת עיניים... מצידי תמשיך לחפש כאוות נפשך. יתרון אחד יש למחפשים- הם תמיד לובשים איזושהי תחפושת אחרת. ההוא חושב שהוא אינדיאני, ההוא משחק בלהיות בודהיסט, אחד אחר מתחזה לרוחני, אחר לסיני זקן, אחר להודי... נשף מסכות! כולם מקווים שבמסכה ימצאו משהו מעצמם. הרציניים גם מצליחים לשטות באחרים להאמין למסכה שלהם. ולאט לאט המיץ של המחפשים האלו מחמיץ ונרקב. תן למחפש עשר או עשרים שנים ותראה כמה ניוון יתפתח אצלו, באיזו מוכניות וחוסר עניין פנימי הוא מדבר על הזרם רוחני\ דת שלו. כל האש שלו כבתה והוא ממשיך להריץ את המנואלה כי אין לו דבר אחר לעשות ואין לו כבר אומץ לעזוב.
זה אתה בעוד עשרים שנה אם תמשיך לחפש את האמת המוחלטת. חותם לך על זה.

lightflake

New member
ניסית פעם לעצור?

אתה יכול להמשיך לצעוק עד מחר שזו מנטרה אידיוטית אבל אם גם תפסיק לצעוק ותנסה, תגלה שזה לא כל כך פשוט ולמעשה זה מילה אחת שמכילה סוד גדול מאוד - העובדה שבתוכנו כל הזמן משהו מפטפט בלי הפסקה (אצלך בצורה רעשנית במיוחד) ואנחנו בינתיים... עבדים שלו

אתה טועה, אי אפשר לעצור את החשיבה

אני לא מדבר על עצירת החשיבה, ולא שום עצירת פיטפוט. זה בלתי אפשרי. אם נדמה לך שעצרת את המחשבות אני מבטיח לך שפשוט הדחקת את המחשבות והן עדיין מתקיימות ומתרוצצות בלי שתשים לב, בפינה כלשהי של ההכרה.
כל ניסיון לעצור את החשיבה הוא בתוך החשיבה.
אני לא מדבר על זה בכלל. אתה לחלוטין לא מקשיב. הכל אצלך זה מנטרות שמשמשות לך כשבלונות לקיטלוג מה שאומרים לך וכך אינך יכול לשמוע דברים חדשים.

lightflake

New member
אתה לא יודע על מה מדובר כלל

לא מדובר על עצירת המחשבה
מדובר על הפסקת ההתייחסות אליה כ"שלי" (הזדהות)

עצירת המחשבה "אני" מגלה ראיה חדשה
שהכל ממשיך (כולל מחשבות) למרות שאין אני

אל תענה לי עכשיו מתוך עוד מחשבה אלא לך ותנסה את זה כמה חודשים ברציפות ואז נראה מה יהיה לך להגיד

ולמעשה, זה אפילו לא שעצרנו איזו מחשבה.
זה לא באמת עניין של מחשבות.
משהו התעורר בקרבנו.

איזו שהיא נוכחות שקטה, גרעינית, חמקמקה, שתמיד היתה כאן ותמיד הסתכלה מבעד לכל הדברים, פתאום כמו "התעוררה", הזדקפה, מצאה את עצמה ושופכת אור חדש על כל מה שקורה כאן בתוך האורגניזם ומחוצה לו... בתור התחלה...

וכן, יש לה שליטה במחשבות, היא רואה אותן... אך השליטה הזאת שונה מאד מהשליטה שיש למחשבות במחשבות אחרות... זה משהו אחר לגמרי... כאילו בנוכחותה, המחשבות רגועות יותר... ומסתדרות לבד בשורה... והופכות ממושמעות יותר... ואנחת רווחה עצומה נשמעת בתוך העולם הפנימי הזה... היא רק צריכה להסתכל ותו לא... עיניה גדולות כמו העולם כולו... צליל המשרוקית של המאמן מפלח את האוויר וכל השחקנים עוצרים, זוקפים אזניים ונשמעים לה... משהו חדש באוויר...
והמשהו הזה מודע את עצמו...

ואז מתגלה שה"אני" הקודם היה סוג של "מחליף" או גרוע מכך...
אור חודר את המערכת... הצללים רוקדים ונעלמים... השמש עולה...
משהו עמוק מאד, שקט מאד, רגוע מאד, שיודע הכל, עולה בעדינות בתוך המערכת האנושית כמו זריחה...

זה סתם שיבוש הליכי מחשבה טבעיים

השימוש במילה "אני" נחוץ כדי לבנות משפט בגוף ראשון יחיד. כדי לתפקד אתה צריך להשתמש במילה "אני".
מה שאתה עושה זה צנזורה מטופשת על בניית משפט בגוף ראשון יחיד. זה עוד פעם החיפוש שלך שלא הולך להביא אותך לשום מקום.

ינוקא1

New member
אם הייתי

מבין "הארה" כמו שהם מבינים , וכפי שאתה מבין גם כן , אז כנראה הייתי מסכים איתך שזה לא מביא לשום מקום.

אבל בהבנה וחוויה אמיתית , מבינים עד כמה החוויה של הארה שונה לחלוטין מחוויה של "אין אני".

חוויה של "אין אני" היא אכן החוויה של התינוק בימיו הראשונים (כפי שלייטפלייק כתב איפושהו) , ואם מישהו נשאר תקוע בחוויה זו (וזה קורה) הוא יהיה בעל פיגור שכלי מתקדם. לא משהו שמישהו מאחל לעצמו.

מהי חוויה אמיתית של הארה זה מוסבר ברבות מהודעותי , וכן בשרשור הסמוך :

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=228&messageid=168430694

lightflake

New member
כן, זה כל מה שזה

בניית משפט בגוף ראשון
זה הכל
אז אין שום בעיה

נו, אז? לשם מה המאמץ?

אם אתה מכיר בכך שזה בניית משפט בגוף ראשון, מה אתה מקווה להשיג מצינזור אופן הבניה הזה?
זה מיותר. התרגילים האלו, החיפושים האלו. לא יצא לך מזה כלום.

lightflake

New member
לא מספיק לדעת את זה

השאלה מי אני היא אחת הדרכים לחקור
כל התשובות לא נכונות
אז בסוף אתה פשוט נשאר מה שאתה
מה שיש עכשיו בלי שום סיפורים!
ואתה יודע שזה לא משהו חסר
זה שלם

אם זו החוויה שאתה חווה אז סבבה, אין לך מה להשתמש בכלי הזה
אבל אם אתה חווה חסרון ונפרדות וסבל שגורמים לך להיות ברדיפה מתמדת אחר דברים... אז אתה עדיין מאמין בקיומו של "אני" וזה ממש לא רק משמש אותך לבניית משפטים...

למעלה