כולכם שכחתם!!!!

dawn 14

New member
כולכם שכחתם!!!!

תתבישו, יש היום יום הולדת למארק(ריילי) מזל טוב
היום יום הולדת היום יום הולדת למארק!!!!!!!!

dawn 14

New member
מזל טוב למארק!!!!

יום הולדת שמח למארק!!!!!!! מארק החמוד והמתוק, אני יודעת שהגזמתי ואבל אני חולה עליו ולא הכפת לי מה תגידו כי אני אוהבת אותו, ואני יודעת שהוא קצת מעצבן בבאפי אבל......

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב למארק../images/Emo13.gif

אני דווקא מעריכה אותו כשחקן וגם כדמות ריילי. לדעתי ריילי מותק אבל הוא פשוט לא מתאים לבאפי:) בכול מקרה יומהולדת שמח

dawn 14

New member
זה לא יפה

מה שאתם עושים, חלק מהשחקנים שאתם אוהבים אתם נותנים להם יותר ממה שמגיע להם, ואת אלה שאתם לא אוהבים אתם פשוט מתעלמים!!!!!! כולכם רעים!!!!

B a n j o

New member
זה אומנם

היה בצחוק, אבל עדיין לפי דעתי הוא שחקן מעצבן וחסר כישרון. לדעתי הוא לא הצליח להעביר טיפת רגש על המסך חוץ מאשר ב 5X03 בסוף כשהוא אומר But she doesn´t love me... חוץ מהמשפט הזה אני לא זוכר לא שום דבר יוצא דופן מהמשחק שהוא עשה ב"פלזנטוויל" (ששם הוא לא אמר מילה כל הסרט)

sour spirit

New member
לא בטוח ששכחו

יש כל מיני צדדים להסתכל על זה: אחד מהם הוא - אולי פשוט אנשים התעלמו ממנה.... (^_______________________^) אבל רק בצחוק, כן?

IDOffryn

New member
מזל טוב!!

מי יתן ונראה אותך לצד באפי לאורך כל הסדרה!!!! או עדיף שלא.. סתם אבל מזל טוב לבחור....

לiלה

New member
מזל טוב!!! יום הולדת שמח!!!

לגעתי הוא ממש חמוד והדמות גם בסדר (יש לו יציאות אבל הוא ממש בסדר)... ולסיכום: הופ הופ טרללה גדלת בשנה!

למרות שאני שונאת את ריילי

כי 1. הוא היה תחליף עלוב לאנג´ל 2. הוא פשוט משעמם. (רציתם נימוק? קיבלתם..) מזל טוב למארק! ואני לא שכחתי, גם אני באבל היום. ואפילו רשמתי לו מזל טוב בפורום הברונז..

למעלה