כולכם צודקים אבל !!!!!

כולכם צודקים אבל !!!!!

אני בבעיה היות והמחשבות שלי מבולבלות לגמרי לכן גם נכנסתי לכאן כן אני אוהב את אישתי וכן אני ממש מרגיש נורא לגבי זה אבל מה לעשות אלה הם ריגשותי אולי אני לא הומו אולי אני דו אני לא יודע אני מאוד אוהב את אישתי וגם מאוד נמשך אליה מינית !!! אבל יש לי גם תשוקות וחלומות לגבי גברים. לכן אני פונה אליכם עיזרו לי בבקשה להבין אני חייב לציין שכל התגובות שקיבלתי ממכם גם הנעימות והתומכות וגם אלא שאולי לא כל כך נעימות כולן אבל כולן נכונות !!!!! אני בבעיה והייתי מאוד שמח לשמוע את דעותייכם ליפני שאני עושה משהו שיפגע בי או בקרובים אלי כמו אישתי למשל שממש לא מגיע לה שאבגוד בה (אני נמצא כרגע בתשוקה עזה לגבר כבר שלושה שבועות שאני חולם כל לילה על גברים וגם חומר מתוך שינה זה ממש מביך) אבל מצד שני לא נראה לי שאני יכול לספר לה ובכל זאת להמשיך לחיות יחד איתה :( הצילו אני בדילמה קשה !!!!!!

YardenNaor

New member
בוכה איתך

אחי היקר, אני מחבק אותך עכשיו חיבוק וירטואלי חזק אני ובטוח בכל החברה כאן מבינים כל כך את המקום שאתה נמצא בו, זה כל כך כל כך קשה
אבל אחי היקר, אני, החברה כאן בפורום, כל ברואי מטה וכל מלאכי מעלה, מתחננים לפניך: תשמור על האוצר הנפלא שיש לך שנקרא משפחה כל פעם שהיצר הקטן לוחש לך, תחשב בליבך שכר עבירה כנגד הפסידה , מה תרויח לעומת מה תפסיד, וההפסד הוא עצום, גם אם אישתך לא תדע עד יומה האחרון, כל שכן אם תגלה. אני יודע שזה לא מתאים לכל אחד בכל זמן, אבל תדע לך שזה שגיליתי לאישתי היה ההחלטה הכי טובה וחכמה שעשיתי בחיים שלי, זה רק חיזק את הקשר בינינו. תחשוב על זה- אוויר נקי, בלי סודות, עם האדם שאתה הכי קשור עליו עלי אדמות- היש גן עדן גדול מזה?? צריך לחשוב כמובן איך לספר, מתי וכו', אבל שזה יהיה רשום ביומן שלך .זה הצעד הנכון לעשות. זה יכניס לך דברים לפורפורציה, בלי צללים בפינות האפלות של הנפש. להיות פתוח, גלוי, חי. לנשים שלנו יש עוצמות נפש יותר ממה שנדמה לנו, ואם יש ביניכם אהבה כמו שאתה מתאר אז זה שאתה כנה איתה לא יהרוס, אלא ממש ההפך. האפשרות השניה היא להיות זכאי לכינוי הנאלח "בוגד", זו שאיפתך?

Nחמן

New member
../images/Emo24.gif וגם לנשוי המבולבל

נראה לי, שכדאי לו להיוועץ עם רב, שמבין לליבו. ניתן לקבל כאן בפורום הכוונה אצל הרב רון מהו"ד, אצל אסף זהבי וגם אצלי (במסרים אישיים בלבד).

סורנטו

New member
ירדן נאור, אהבתי מאוד את תגובתך, מסכימה וכן,

אני לא כמוך באותו מקום (אני סטרייטית שנבגדה ונפגעה מאוד כל חייה) אבל ההגיון בדבריך נכון מאוד. ובאמת, הצלחה לכולם.

ירדן נאור היקר

5‏ הטבת להבהיר את הנשוא, מתוך נסיונך האישי, אבל כידוע, כל אשה תהיה מוכנה לקבל את המצב. אכן אתה צודק, צריך איך, מתי ומה לומר כדי למנוע משברים, במיוחד שהם כל כך מאושרים ויש לו גם ילד מתוק. שהקב``ה יסייע בידך ``נשויבדרור`` ולא תבוא תקלה תחת ידיך.

למעלה