כולכם צבועים!!

יוני1979

New member
כולכם צבועים!!

כמה רוסים משחקים בצ'סקא?, כמה ספרדים בטאו?, כמה יוונים בפנא?,כמה איטלקים בבולוניה?, כמה ספרדים בריאל מדריד? כשבמכבי היו הרבה ישראלים טובים הייתם אומרים שזה לא חכמה,אנחנו לוקחים את כל הטובים והורסים ת'ליגה בארץ, עכשיו שיש לנו הרבה זרים ומתאזרחים(כמו בכל הקבוצות באירופה) אתם אומרים שזו לא קבוצה ישראלית וזה לא חוכמה. אם נביא שחקן ספסל מחליף זר במקום גור שלף(שעליו אתם כ"כ מרחמים ואומרים שאנחנו הורסים שחקנים ישראלים) ישר תגידו "כמה זרים?"... צבועים!!!

AGENT SHESH

New member
מה שתגיד מותק,

חכה לשנה הבאה, אני מקווה שלגור יהיה מספיק שכל כדי לעבור אלינו, ואז תבין למה אנחנו מתעצבנים שאתם לוקחים את השחקנים הישראליים הטובים ביותר.

AmiTutiT14

New member
אני דווקא חושבת שאם הוא יודה (ככה

רושמים?) שהוא עשה טעות, אז יש לו אצלנו מקום מבורך.

EL CHE VIVE

New member
מטומטם מה איכפת לי מהרוסים ומהיווני

ומהספרדים???? איכפת לי מהליגה שלי איכפת לי מהמדינה שלי!!! איכפת לי מהגועל נפש שמכבי עושה במדינה שלי. רוצחת את הליגה ומחסלת קריירות. אני לא רוצה שתביאו שחקן זר במקום שלף אני רוצה שתביאו שחקן ישראלי שלא יכול להוביל קבוצה בישראל כשחקן מחליף לדקות המתות.

AmiTutiT14

New member
למה אתה חושב שככה היינו אומרים?

אם זאת היתה קבוצה עם ישראלים טובים הייתי תומכת בה, כמו שאני תומכת בגליל, שגם שם המון ישראלים מעולים משחקים. אני מניחה שאם מכבי היתה קבוצה ישראלית, אז היא היתה ברמה של גליל. מכאן ההשוואה.

שiש

New member
אנשים...

אני חושבת שחבל להגיב לו ולשכמותו. ברור שהם לא באים כדי לפתח דיון תרבותי ואני בספק אם הוא יטרח בכלל להכנס לכאן לקרוא את התגובות שלכם, או מקסימום יעשה עוד גיחה נחמדת שתכלול עוד כמה שמות גנאי, ולא יותר מזה. לאנשים כאלה לא מגיע יחס. לא כי הוא "אוהד" מכבי, כאלה שמגיעים ומדברים בצורה יפה ומכובדת, אין לי בעיה איתם. באמת. לדבר תמיד אפשר, גם עם אלה שבדעה שונה משלנו. (ראו ערך אוריון, אם אני לא טועה בשם. הוא אמנם מתגרה בנו קצת, אבל עושה את זה בצורה שפויה, ואחרי הכל - זוהי יריבות ספורטיבית כמו שיריבות ספורטיבית צריכה להיות). אבל לא אלה שבאים אך ורק במטרה להרגיז... בואו לא ניתן להם את העונג. לא נרד לרמה שלהם.

למעלה