כולכם נגד...

אור007

New member
כולכם נגד...

כולכם אוהבים את הליכוד אבל כל הזמן יורדים על אריאל שרון!!!! אז כל מי שחושב שאריק שרון הוא הכי טוב כיום שיכתוב תגובות להודעה זו.... ומי שלא יכול גם אבל לפחות ינסה ללמוד משהו ממה שאנשים אחרים אומרים פה והם בעד אריאל שרון! אחד שאוהב את אריאל שרון!

lsg101

New member
זה לא

חוסר אהבה לאריאל שרון. הכיוון שהוא בוחר עכשיו נראה מוזר, בלשון המעטה. הליכוד היא לא מפלגה שתומכת בשתי מדינות לשני עמים. בשביל פתרון כזה למצב, אפשר להצביע עבודה. אבל כל הזמן הוא מזכיר את המדינה הפלסטינית, כמה הוא תומך במתווה בוש וכו'. אני אוהב את אריאל שרון, וחושב שלזמן הנוכחי הוא הרבה יותר טוב מכל מועמד אחר שהיה יכול להיות בשלטון, כי יש לו ניסיון שאין לאחרים והוא לא מתקפל או מוותר במהירות. אני רק מקווה שהוא יודע לאן הוא הולך, ושהוא לא יהיה זה שיקים מדינה שנייה מערבית לירדן. אגב, בפורום הזה כותבים גם אנשים שאינם נמנים על אוהבי הליכוד, כגון מצביעי מרצ, עבודה, שינוי וכו', והם הרוב שיורד על שרון.

עמרי ר

New member
אני מאוד אוהב את שרון

וגם מאמין שהוא יודע מה שהוא עושה, ושמדיניותו תוביל לפתרון הטוב ביותר האפשרי למצב שלנו במזה"ת. שתי מדינות לשני עמים? מדינה פלסטינית? בואו ונראה את הפלסטינים מקיימים ולא מחצית מהדרישות ששרון ובוש הציבו להם לפני שייפתח אפילו מו"מ להסדר מדיני...

Roobie

New member
אז בעצם

אתם בונים על המשך הפיגועים על מנת שלא תצטרכו לאפשר הקמת מדינה פלשתינית.

lsg101

New member
תפסת אותנו

לפעילי הימין ולחמאס יש פגישות עבודה קבועות כל שני וחמישי. או שבעצם, בין הדרישות יש גם דרישות דמוקרטיזציה ושקיפות ברשות הפלסטינית, לסילוק ערפאת או לקיחת מוקדי כוחו, איחוד הצבאות הפלסטינים השונים בשטחי יש"ע, וכמובן לאחר כל זה - רק נכנסים למשא ומתן. הפלסטינים צריכים לקבל גם את הדרישות של שרון למדינה פלסטינית, שהם דרישות הימין, רק שמותר להם לקרוא ליישות הזאת מדינה (שזו בעיה בפני עצמה, שעוד יצטרכו לטפל בה). בכל מקרה, אני חושב שזו חוצפה להאשים מחנה כלשהו בכך שהוא רוצה פיגועים, כדי שיוכל ליישם את האידיאולוגיה שלו. הימין לא זקוק לפיגועים כדי ליישם את האידיאולוגיה שלו, ובטח לא רוצה שימותו עוד אזרחים יהודים בישראל.

Roobie

New member
למה כל כך הרבה כעס?

התגובה שלי היתה צינית לחלוטין. כל מה שבאתי להגיד היה שכיום גם שרון יודע שאין פיתרון אחר מלבד שתי מדינות לשני עמים.

lsg101

New member
עוד נראה

את ה"פתרון" הזה, מה בדיוק הוא יפתור ואיך הוא יעשה את זה.

Roobie

New member
כן, עוד נראה.

וכאן הסתיים הויכוח בהסכמה שאנחנו לא מסכימים.

שמוצקין

New member
לעיתים אני תוהה

מה יפתיע אותי יותר:1 שאתעורר בבוקר ואגלה שצומח עץ זית קטן מכף ידי .או 2 שאראה מדינה פלשתינית כמה בימי שרון. הכל עבודה בעינים שרון עושה הצגות כאילו הוא רוצה שלום. הבעיה היא שהוא מצליח לעבוד רק על הימנים.בעצם ..לא זו הבעיה הבעיה היא שהוא איש ארץ ישראל השלמה שמתחפש למדינאי פרגמטי.אז ימנים אל יפול לבבכם ההיתנחלות תירבה ותפרוץ הטרור ישתולל ומדינת ישראל תרד לאבדון אבל העיקר להיתנחל .זה מה שחשוב.

עמרי ר

New member
מה שבאמת מדהים אותי אצלכם

זה כיצד אתם, ביהירות גדולה כ"כ, משוכנעים שתמיד הצדק נמצא לצידכם. שנים על שנים של טעויות, של שיפוט שגוי, של אסונות שהבאתם על מדינת ישראל ועל עם ישראל- כל זה לא מפריע לכם לחשוב שאתם תמיד יודעים הכל יותר טוב מכולם, האמת הטוטאלית תמיד לצידכם וכל השאר טיפשים. אז לא, אתם לא יודעים הכל. כאשר הימין ה"קיצוני" התריע ב- 1993 שהסכמי אוסלו יביאו לטרור הרבה יותר חמור כלפי אזרחי ישראל, ושערפאת לעולם יישאר טרוריסט ולא יהפוך בין לילה למדינאי דגול, ושנוסחת "שטחים תמורת שלום" תתברר במהרה כ"שטחים תמורת טרור", כיניתם אותנו "קיצונים", "מחרחרי מלחמה", "פאשיסטים" ומה לא. אז טעיתם, היום אתם טועים, אבל לעולם תישארו גאוני הדור, ה"ארים" של עם ישראל.

Roobie

New member
../images/Emo140.gif

אשתמש בשיטתו של הבגיניסט. דרך אגב, אשמח לשמוע את גינויו על העובדה שכינית אותי ואת שאר השמאלנים כ"ארים". ודרך אגב, אתה זה שבטוח ביהירות גדולה כל כך בצידקתך, ותפסיק לחשוב שהכל שחור ולבן... כן, אנחנו הבאנו את כל האסונות? ראינו את התקופה של שרון. וזה יימשך ככה לצערי.

masorti

New member
בודאי שאתם הבאתם את כל האסונות?

את מי תאשים במחלתך, את זה שהדביק אותך בחיידק או את הרופא שטיפולו (עדיין) לא ריפא אותך? אתם הדבקתם אותנו בצורה יזומה ב"חיידק" של הצבא הפלשתיני החמוש, ואתם נושאים באחריות המלאה לכל קורבן ונפגע מיום חתימת הסכמי אוסלו ועד ליום בו יחוסל הכוח הצבאי הפלשתיני וכל הנהגת אש"פ תגורש לתוניס.

עמרי ר

New member
אני מת על השיטה של השמאל

הם מביאים לפתח ביתינו את המחבלים, נותנים להם תחמושת, כסף, טריטוריה משלהם, הכרה בינלאומית ואפשרות לבנות תשתיות אדירות של טרור ממש בחצר הבית שלנו, ואז הם אומרים לנו "נו, למה אתם לא מחסלים את הטרור והדם שאנחנו הבאנו? אתם רואים, אתם לא מוצלחים..." גם אם שרון יהיה 10 שנים בראשות הממשלה, זה לא ישנה את העובדה שאתם הבאתם את אוסלו (בעזרת שוחד), שאתם הפכתם את ערפאת ל"מדינאי", שאתם הבאתם את פיגועי ההתאבדות ההמוניים לרחובות מדינת ישראל. המשימה של שרון והימין היא הקשה מכל, והיא לנסות ולתקן את הנזק הנורא שגרמתם. כזה נזק לא מתקנים בשנתיים וגם לא בשלוש, אבל אני מאמין בלב שלם שבסופו של דבר ננצח ודרך הטרור תתגלה כדרך הבטוחה לכשלון ותבוסה.

Roobie

New member
ברור, ברור

תלמד לדבר בצורה לא מתלהמת ואז תחזור. את הויכוח על אוסלו ניהלנו בפורום כבר עשרות אם לא מאות פעמים.

עמרי ר

New member
אני לא חושב שאני שואב ממך

את זכותי לדבר או לכתוב פה בפורום. תשבו באופוזיציה את ה- 20 שנה שאתם צרכים לשבת, ואז נדבר.

למעלה