כולכם מוזמנים....

nerod 72

New member
כולכם מוזמנים....

להאזין בין 9 ל-11 ב103 FM ,דנה תתארח בשעות האלו בתכנית של שמוליק טיאר.... WHEN IM GOOD IM GOOD,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

דנהה1

New member
מושיקו?

זה לא הייתי אתה בסוף נכון? שעלה למשחק הסוד הזה?

nerod 72

New member
מאיפה להתחיל......

קודם כל,היא הייתה אצלו באלפן 3 שעות. בהתחלה הם שמוליק שאל את דנה כל מיני שאלות כמו:מה השיא בקריירה שלך (דנה אמרה שזה לא האירוויזיון) או על אוכל (היא לא אוהבת לאכול). עוד:עלו מאזינים לשידור ושאלו אותה שאלות . הרבה אנשים עלו ושאלו אותה שאלות (היה אחד מזה משוגע שהתחיל לקלל אותה). הייתה איזה אחת שעלתה - אילנה, שהייתה הגננת של דנה בגיל 3 ודנה התרגשה לדבר אתה..... השמיעו את גרסת הרדיו של צינקוומילה בבכורה וגם את הגירסה של ויק. היה גם קטע שלדנה היה סוד לספר ומאזינים עלו והיו צריכים לנחש (הם לא ניחשו) הסוד:דנה גורשה מגרמניה בגיל 18,בגלל שלא היה לה ויזה-זה היה בתקופת ההורמונים!!! ומה אתה עוד רוצה לדעת?? דרך אגב, אני גר ליד התחנה .....

דנהה1

New member
אגב...

מורן הזו שעלתה לשידור? ואמרה שיש לה דש מענת מכפר סבא? חחחחחח אז היא חברה שלי, 2 דקות לפני שהיא עלתה לשידור דיברתי איתה אמרתי לה שתמסור לדנה דש....

דנהה1

New member
הרג אותי זה

שעלה לשידור והתחיל לקלל את דנה, ודנה מתפקעת לה מצחוק.......

nerod 72

New member
סתם אידיוט..

הוא נשמע מסומם.לא הבנתי מה הוא שונא בה-שהיא הייתה גבר, שהיא תימניה... הוא אמר לה שהיא תהיה זקנה, אף אחד לא ירצה אותה........מוזר!! אבל כל הכבוד לדנה, שלא נתנה לו את הסיפוק ולא לקחה שום דבר ברצינות!! WHEN IM GOOD IM GOOD,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

דנהה1

New member
זהו! התפלאתי...

למה אתה יש לך קול נשי (לא להפגע זו מחמאה) וההוא היה מזה מאצ'ו

דנהה1

New member
חוצמזה מושיקו...

הייתי בטוחה שתעלה לשידור.... למה לא שמעת את השידור?

אני גר בירושלים...

לא היה לי מאיפה לשמוע את התכנית. ולא היה לי גם למה לעלות לשידור, לא היה לי משהו ספציפי לשאול. נשמע שהיתה אחלה תכנית, סבבה, הבנתי שדי התאכזבתם מגרסת הרדיו לצינקוומילה, אני עוד לא שמעתי. בכל מקרה אחלה. לא לשכוח נערת השנה 10/9. להמשיך להצביע לסקר. ולהתעדכן בעשור לקרירה חלק ה' שבוע טוב.

שני32889

New member
מה שהכי לא הבנתי....

היה למה היא לא ענתה לדפוק ההוא שהתחיל לרדת עלייה??? יענו אני במקומה הייתי מכניסה לו ועושה לו פדיחות כאלה שהוא לא ישכח בחייםםםם !!!!!

nerod 72

New member
דנה עשתה בשכל...

שהיא לא ענתה לדביל ההוא.... זה מתחת לרמה שלה לענות לאנשים כאלה.. בעיה שלו אם הוא רוצה להמשיך להיות פרימיטיבי וכבד... חוצמזה, היא כן ענתה לו-היא ניסתה להבין למה הוא אמר את מה שאמר!!- WHEN IM GOOD IM GOOD,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

שני32889

New member
ומה זה אמור לעזור לה בדיוק???

אוקי אז היא הייתה יודעת למה הוא אמר את זה,אז???? לדעתי היא הייתה צריכה לפתוח עליו תפה שלההה !!!!

nerod 72

New member
כבר 10 שנים...

דנה עונה לאידיוטים האלה.היא לא צריכה לענות לכל אחד כזה.... חוצמזה, לא נראה לי שהיא נעלבה בכלל...דנה היא לא טיפוס שתקבל עלבון ולא תגיב.....אם היא היתה מוצאת לנכון להגיב,היא היתה מגיבה..... WHEN IM GOOD IM GOOD ,BUT WHEN IM BAD IM BETTER

דנה התנהגה בשכל.

הדבר האחרון שדנה היתה צריכה זה לענות לבחור הטיפש. דנה כבר ממזמן עברה בחיים שלה את השלב שלענות לאנשים כמוהו, היא מיצתה את זה מעל ומעבר, שתיקה יפה לחכמים, וטוב שהיא הגיבה בחכמה ואלגנטיות, סה"כ הבחור הזה רצה לגרור את דנה לתיגרה ולהראות לכולם הנה תשמעו איך רבתי עם דנה בשידור תראו כמה היא פאטתית, אבל יצא לו הפוך על הפוך דנה צחקה בעדינות ובכך השאירה אותו לבד עם הבורות והטמטום.

KristineW

New member
נכון

מי שנשאר מטומטם ומגוחך פה זה כמובן המאזין הזה ובטח שלא דנה!!!
דנה הרי לא נולדה אתמול והיא יודעת איך להגיב לטיפוסים כאלה... והיא הגיבה בצורה הגיונית ביותר כי היא ישבה וצחקה עליו על הבורות והטמטום שלו!!!

למעלה