כולכם חיים בסרט!!!!!!!!!!!!

1קרן

New member
כולכם חיים בסרט!!!!!!!!!!!!

אם מסירים לי את ההודעה זה בעקבות חוסר פלורליזם בפורום. אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם!!!!!!!!!!!!!! תבואו תלמדו על הדת במקום לנסות להדוף אותה. הדת מוכחת ב100% ואפילו אתם מאמינים שהיא נכונה. אבל בגלל תאבות ובולמוסים שאינכם יכולים לעצור, אתם זורקים הכל. "רוצים חופש" לא הנצרות ולא האסלם יכלו לטעון משהו כנגד היהדות. אף אחד לא יכל בכל ההסטוריה לטעון משהו כנגד היהדות, הדת שמוכחת 100% .אבל אז קמים קבוצות של רודפי תאוות ומחליטים לעשות מה שבראש שלהם, כנגד רצון ה'. אתם גם מאמינים בדת! אבל בגלל פיתויים אתם מוותרים על הכל. תלמדו קצת על הדת ותראו שאין דבר יותר כיף מלהיות דתי!!!!!!!!!!!!. ובעצם אנחנו הדתיים חיים הכי נכון, לפי התורה. הקדוש ברוך הוא הביא לנו תורה כדי שנדע כיצד יש להתנהג בעולם שברא. והוא גם הביא תורה שבע"פ אשר מוכחת ועברה מדור לדור ומקורה בהתגלות ה' לעם ישראל שהיתה לעיני אלפי איש. ואף אחד לא פקפק בזה אלפי דורות. עד שקמו קבוצות של עצלנים אשר לא רק שאינם חיים נכון אלא גם מנסים להסית אחרים ללכת בדרכיהם. ואותם הקב"ה מצווה למגר. מי שמעונין לדבר איתי על היהדות מוזמן!!!

BelaMirela

New member
יהדות = זבל סוג א' , נצרות - זבל סוג ב'

אסלאם = זבל סוג ג' , הינדואיזם = זבל סוג ד' , בודהיזם = זבל סוג ה' , שינטו = זבל סוג ו' ....

לאיזה זרם ביהדות הדתית את משתייכת../images/Emo35.gif

את הרי יודעת שאם את מזרם הכיפה הסרוגה אז בבית שמש עושים לכם כיפה אדומה ולהיפך. אז לפי איזו תורה את והם חיים? גם להיות מסומם כיף אבל הרבה פחות כיף לסביבה. כשהקב"ה ירד מטה למגר אותנו תגידי לו שיתפוס איתי שיחה קלה לפני זה. זה כלל די מקובל בעולם הדמוקרטי - לפני שאתה ממגר תן לי את זכות השימוע. אהה, שכחתי, היהדות כלל איננה דת דמוקרטית, אף דת איננה כזו. למרות זאת בכל פעם מחדש אני מופתע כיצד ההולכים בשם הדת שמטיפה לחוסר דמוקרטיה יודעים לנצל את הדמוקרטיה עד תומה. ולמען הסר דאגה מליבך, פעם הייתי דתי וחבשתי כיפה, אפילו הנחתי תפילין מידי יום והתפללתי. עסקתי בעיקר במעשים טובים ובתורה ותפילה. מאז עברו הרבה מים, דוקא קיימתי את מה שביקשת והלכתי לימוד. מאז אני אתאיסט, ממשיך לקיים מעשים טובים אך ללא כל תפילה או תורה - אני לא צריך אותם ואת האיש האיום ונורא היושב במרומים שבישמו את מאיימת.

הרזבם

New member
כן, אבל אנחנו חיים הכי נכון

על פי החילונות. תראי, לקחו את המילה דעת, הורידו את העין (שהרי ידוע שהאמונה היא עיוורת) ונשארנו עם דת. המצאה שלי, ממש עכשיו חשבתי על זה, חי רבי שמעון!

למעלה