כולכם חיים באשליות

wee man

New member
לדעתי זה דווקא הפוך...

אתה חיי באשליות! אין שום דבר גלוי! לא חושב שיש צורך להוסיף, אלא אם ממש לא תבין..

אקסיומה

New member
../images/Emo123.gif איך אתה יודע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה אתה, אלוהים?! אחד הדברים שהכי מרגיזים אותי פה בפורום זה שיש כאן אנשים שחושבים שהם יודעים ה-כ-ו-ל כשבעצם הם לא יודעים כלום
אקסיומה. לשעבר TURMALINA.

wee man

New member
וואו, לא לצעוק :))

למרות שאני גם בדעה של- "מה הוא יודע?" אבל, אני חושב שהוא לגמרי טועה!! לפי דעתי הכל כמעט נסתר, אין שום דבר שהוא גלוי!!! ינון

wee man

New member
נענה בשאלה:

אם יש קיר, ומאחוריו יש כסא, האם הכסא קיים? בטח שהוא קיים!!! זה שהקיר מסתיר אותו זה לא אומר שהוא לא שם! זה שדברים מוסתרים לא מעיד על כך שהם לא קיימים. אשליות..

הבעיה

שאי אפשר להשליך את זה על החיים. אין מה להשוות כיסא רגיל לרוחות רפאים וכל מיני שטויות. את הכיסא אפשר להרגיש ולראות, רוחות רפאים ראו רק אנשים מעורערים בנפשם או שקרנים. אין שום הוכחה שיש כזה דבר חוץ מהמחשבה שלכם על זה.

כי לא אני ולא אף אחד אחר

לא ראה רוח רפאים. חוץ מזה, אני מאמין במדע. אמונה ברוחות רפאים סותרת כל חוק פיזיקלי.

wee man

New member
אז ככה:

דבר ראשון לא זכור לי שאמרתי שאני מאמין ברוחות רפאים... אל תכניס לי מילים לפה בבקשה! דבר שני, אני לא לגמרי מאמין במדע.. זתומרת, לא רק! חוץ מזה, מאיפה החלטת שאף אחד שהוא לא "מעורער בנפשו" לא ראה רוח?? מזה בכלל המושג, מעורר בנפשו? מזה חולה נפש? משוגע? הכל מושגים של החברה... ינון

wee man

New member
התלבטתי אם להכנס לנושא בעצמי

אני אישית לא חושב שצריך להכנס לנושא הזה בדיוק אבל אם כבר נכנסת, אויל אני אקפוץ פנימה לדיון שיעלה מזה...

wee man

New member
אתה פשוט מכריח אותי להכנס לזה...

אמרת שאתה מאמין במדע, לא ב"שטויות" אחרות. אני מסיק מזה שאתה לא מאמין באלוהים. אני לא אומר שאני כן אבל לא אומר לא. אם אתה כן מאמין באלוהים, אתה סותר כל מה שאמרת עד עכשיו, כי אני יכול "לצחוק" עלייך באותה מידה, איך אתה מאמין ב"שטות" כזאת. איך בהנפת מקל נחצה ים... אם אתה לא מאמין באלוהים, כמו שנראה לי שאתה. אז כשאתה אומר "גוף שכמותינו" אתה בעצם אומר ש90 אחוז מאוכלוסיית העולם (מאמינה ביישות כלשהיא) הם טיפשים. בעצם אתה אומר שכולם לא יודעים על מה הם מדברים, הכל שטויות, אבל רק אתה, ועוד 10 אחוז מהעולם, גאוני הדור!!! מזכיר לי בדיחה... איש אחד נוסע הביתה אחרי יום של עבודה. הוא נוסע נגד הכיוון של התנועה ויוצר בלאגן ותאונות. פתאום הוא שומע ברדיו: "איילון פקוק, הרבה פצועים, תאונות, בגלל איש אחד שנוסע נגד כיוון התנועה" האיש צועק לעצמו בעצבנות: "איזה איש אחד, זה כולם נגד התנועה!!! איש באמונתו יחיה, לא לצחוק על אמונותיהם של אחרים! ינון

אקסיומה

New member
מה אתה אומר...

אני דווקא ראיתי. ויש עוד אנשים שראו, שמעו וכו´. אז למה להתווכח על משהו שכולם כאן מאמינים בו???

Neomi Dyllen

New member
מהנדס מיים יקר

יתכן שבעייניך אין דברים נסתרים,מה שמן הסתם הופך אותך לאדם חסר דמיון ויבש למדי,אין לי שום כוונה להתווכח איתך,יש אנשים שחווים דברים מסויימים שאנשים אחרים לא יחוו לעולם,יכול להיות שאתה לא פתוח לדברים מסויימים אבל זה עדיין לא אומר שהם לא קיימים. יש תופעות מסוימות שגם המדע לא הצליח להסביר עד היום כמו למשל ילדים קטנים שנולדים כשהם זוכרים חיים אחרים שהיו להם (הייתה על זה תכנית בערוץ שמונה) או אנשים שיכולים לצאת מתוך גופם בזמן שהם ישנים וגם את זה חוקרים מדענים,המדע עדיין לא הצליח להבין תופעות כמו טלקינזיס. רק כדי שתבין את העניין לפני כמה שנים ראיתי כתבה מצולמת שהוקרנה בערוץ הראשון אם אינני טועה,מצלמות הטלויזיה צילמו נערה בגיל העשרה שנשיכות נוטפות ריר הופיעו על גופה בזמן הצילומים,לכאורה משום שאף אדם לא עמד לידה אפשר לומר שאף אחד לא נשך אותה ובכל זאת ראית סימני נשיכה מתהווים על גופה בזמן הצילום ומה דעתך על האנשים האלו שמדממים מכל המקומות שבהם נצלב ישו(כפות ידיים,כפות רגליים ולעיתים גם מצח). יש מאות תופעות שהמדע עדיין חוקר,אתה מוזמן לפקפק במה שאתה קורא כאן אבל עדיין אף אחד כאן לא חי באשליות חוץ ממך הבטוח כבר שהוא יודע הכל.

למעלה