כולכם זונות!

Prophet Of God

New member
כולכם זונות!

נוראל וטליה מוסרות לכם שאתם חארות ואתם זונות כי אפחד לא בא למפגש שינה והם יושבות ומחכות כמו שני מתנחלות לסביות עם בעיות פוריות ואפחד לא מגיע! אתם חארות, ו...ו...ואתם חארות...ואתם אפילו חארוןת זונות! טליה מחכה כבר שעה וחצי, היא שונאת אותכם, אני רק שליח, נא לא לסקול אותי, למרות שזה מה שנוראל וטליה יעשו לנו מתישו, אתם חארות, והיא מבקשת להזכיר שאתם זונות...ו....אתם זונות...ואפילו מאוד זונות!!! למה אפחד לא מגיע, יא זונות! חארות! מלטפי חסות חארות וזונות סיביריות, מהגרים פולנים מגעילים וערביים. חארות יא זונות.

python 4

New member
אם הם יושבות ומחכות כמו שתי מתנחלות

לסביות, לפחות שיעשו משהו מועיל ויעלו על איזו גבעה להקים בה משפחה לתפארת מדינת ישראל.
לכן!

The Snow fox

New member
פייטון...../images/Emo63.gif

מה עלה בגורלו של חוש ההומור המשובך שלך? איפה חמשירי הנולי? איפה ויכוחי הדרדסאבא? ויכוחי הא' תחילית?...
*מתייפח מרות*

sk8erboi17

New member
אני מקוה שלפחות מחר יגיעו אנשים

ביטלתי שיעור נהיגה בשביל זה אז תיזהרו לכם! אחרת אני ישסע בכם את כמוש!

LuLuLu iT

New member
הייתם צריכים לבדוק בכלל מי בא,

לא נראה לי שעוד מישהו מגיע למפגשינה. או שהם מגיעים מאוחר יותר כי הודיעו מאוחר מדי שזה ב1. אבל אנחנו לא זונות, תודה רבה.

LuLuLu iT

New member
וואלה, ../images/Emo139.gif

הסתכלתי עכשיו על שרשור המפגש, ואף אחד חוצמנוראל לא אמר שהוא מגיע בטוח. אבקי וגיל אמרו שאולי הם באים, ואז אבקי אמר שהוא יגיע רק ליומאחד. גיל אמר שהוא אולי לא יגיע כי הוא צריך ללמוד מתמטיקה. בירור פשוט כזה היה מונע מכן את כל העסק הזה.

RoCKeR121

New member
צודקת...מצטער חשבתי

שמה שכתבתי היה ברור כדי להבין שאני בא רק ליום השני בסוף סליחה

Prophet Of God

New member
אני לא חלק מזה

אני אמרתי מהתחלה שאני לא מגיע לשינה.... ואת!! תעני לטלפון..תהי בבית, משו! :(

skadi

New member
טליה אני מצטערת שאני זונע

האם אי פעם תסלחי לי?